luka1 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 chyba w większości hotelików tak jest. My w "Mokrym Nosku" też płacimy po zakończeniu miesiąca Quote
sylwija Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 tak, ale yumanji chciała za 2 tyg. z góry, bo podobno zdarzają się sytuacje, że nie wszyscy płacą za psy w terminie najgorsze, że to już chyba miesiąc minął.. Quote
sylwija Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 yumanji nie odpowiada na sms, na pw.. czy ktoś ma z nią kontakt? Quote
sylwija Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 dostałam wczoraj przelew od yumanji - 124 pln, czyli jeszcze na 30 czekam i rozliczenie Dżafara będzie zakończone Dzwoniłam do Pana Dżafara.. i aż się uśmiechałam w czasie rozmowy. Jest dobrze :) Bardzo dobrze się zaadoptował, wszyscy się o niego troszczą, jest prawdziwym psem stróżującym, a jednocześnie bardzo się słucha. Pan zapraszał nas do siebie - więc może się wybiorę, jak mi się trochę unormuje i uspokoi. Generalnie - wrażenie bardzo pozytywne. I miłe zaskoczenie Dzafarem - jak dużo rozumie.. jaki jest super kontakt :) Quote
Igam Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Jak pojedziesz to pamiętaj o aparacie i zapasowym akumulatorku, żeby móc zrobić duuużooo ;) zdjęć Quote
sylwija Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 będę pamiętać :) ale na pewno nie wcześniej niż po świętach.. Quote
sylwija Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 dostałam zwrot od yumanji - 30 pln, czyli to już cała nadpłata z hoteliku Quote
yumanji Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='LILUtosi']Dlatego ja pobieram opłaty po zakończeniu miesiąca. Ciężej się oddaje jak już się wyda ;-) A tak liczy się dni i załatwione.[/QUOTE] Ja pobieram czesc na poczatku,bo potem sie okazuje ,ze kupilam karme z gory dla dwudziestu psow ,a dla dzieci juz nie mam na jedzenie.Przepraszam,Sylwio,ze to tak dlugo trwalo,wstyd mi,ale mialam troche finansowych klopotow,a nie wszyscy tak terminowo placa za pobyt psow ,jak Ty. Quote
yumanji Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Cieszymy sie bardzo,ze Dzafar znalazl prawdziwy dom. Quote
LILUtosi Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='yumanji']Ja pobieram czesc na poczatku,bo potem sie okazuje ,ze kupilam karme z gory dla dwudziestu psow ,a dla dzieci juz nie mam na jedzenie.Przepraszam,Sylwio,ze to tak dlugo trwalo,wstyd mi,ale mialam troche finansowych klopotow,a nie wszyscy tak terminowo placa za pobyt psow ,jak Ty.[/QUOTE]. No tak, ja nie mam dzieci a w dzisiejszych czasach to niezła skarbonka. ;-) Ale też mi na wszystko wiecznie brakuje ... Quote
yumanji Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='LILUtosi']. No tak, ja nie mam dzieci a w dzisiejszych czasach to niezła skarbonka. ;-) Ale też mi na wszystko wiecznie brakuje ...[/QUOTE] Nie wyobrazasz sobie,ile potrafi zjesc 14-latek!za kilka ONk-ow ,mam takie wrazenie... Quote
LILUtosi Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 [quote name='yumanji']Nie wyobrazasz sobie,ile potrafi zjesc 14-latek!za kilka ONk-ow ,mam takie wrazenie...[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Igam Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Przepraszam za OT, ale sytuacja naprawdę tragiczna - [B]Przytulisko Znajdki musi się do 28 czerwca wyprowadzić z wynajmowanej posesji!!![/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28"]http://www.dogomania.pl/threads/209488-Przytulisko-Znajdki-traci-DOM-traci-swoje-miejsce-i-przenosi-si%C4%99-W-POLE.-Pomocy%21-%28[/URL] Każda pomoc potrzebna Quote
Recommended Posts