Alissia Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Moja babcia ma, że tak powiem bzika na punkcie kotów, kocha je niesamowicie, sama ma 2 z czego jeden, to kotka która się do niej przybłąkała. Dokarmia miejscowe koty, nazywa je Kubusiami :D jest ich tam kilka, z czego jedna kotka, łaciata trikolorka. Właśnie o tego kotka chodzi, jakieś 2-3 dni temu (nie jestem pewna) przyszła i usiadła na oknie domu, płakała więc babcia ją wpuściła, okazało się, ze kotek ma oskalpowaną do mięsa tyną łapkę, oraz wygolony i rozcięty brzuch ( zapewne nożem, bo przecięcie było gładkie, nie poszarpane) Kotka jest już po zabiegu, i chyba ma się dobrze, dzisiaj babcia pojechała z nią do weta na kontrolę, jak wróci to do niej zadzwonię i dowiem się więcej. Nie wiadomo kto jej to zrobił :c Dowiem się jeszcze dokładnie, ale z tego co mi wiadomo, to kotka będzie szukała domku. Postaram się jak najszybciej dać jej zdjęcia ^^ Quote
BasiaD Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nie spadaj Niuniu..Wracaj na początek prosić cioteczki o pomoc.. Quote
Recommended Posts