Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Franklin Gothic Medium]Witajcie,

przed chwilą na gg odezwała się do mnie pani, która jakiś czas wyadoptowała ode mnie suczkę. Napisała, że jej brat znalazł pod Brwinowem szczeniaka w typie labka. Psiak najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu.
Szczeniak ma ok 2-3 miesięcy. Jest śliczną dziewczynką.
Poprosiła mnie o szukanie dla suni domu.
Sprawa jest dość pilna, bo brak ma w domu 3 psy, które nie przepadają za małym przybyszem.

Jeśli ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach i szukaniu domu, byłaby wdzięczna.

Oto nasza znajda.
[/FONT]

[FONT=Franklin Gothic Medium]Info z dnia 22.01.2011.
Sunia od pana, który ją znalazł trafiła do innego DT w Warszawie. Teraz czeka na nowy, kochający domek.

KONTAKT:
607 402 498
[email protected]
[/FONT]

Posted

PILNIE SZUKAMY DT.
Dziś dostałam błagalnego maila od pana, który zabrał sunię z ulicy. Jego psy podobno polują na małą i chcą ją unicestwić. Do tego pan ma kłopoty z dzieckiem i nie jest w stanie pilnować psów i malutkiej. Nie daje rady. Musimy małą zabrać stamtąd i to jak najszybciej. Jednocześnie prawie mamy domek we Wrocławiu, trzeba go tylko sprawdzić o zorganizować transport. Czy ktoś mógłby zaopiekować się sunią choćby na kilka dni?

Posted

Temat zmieniony, dodałam też namiary na siebie w pierwszym poście.
Dopiero dziś dochodzę do siebie po tych wczorajszych perypetiach. Wczoraj totalnie zabiegana i nieprzytomna byłam, dlatego przepraszam jeśli nie doczytałam jakiegoś posta lub nie odpowiedziałam.

Basia i Barni dziękuję za propozycję DT. :loveu:
Dziewczyny, dziękuję za obecność na wątku i wsparcie. :loveu:

Jeśli ktoś z was mógłby pomóc w ogłoszeniach, byłabym wdzięczna.

Widziałam też na forum labkowym, że jakaś dziewczyna o nicku Lady M proponuje małej DS. Czy macie może do niej namiary?
http://labradory.info/viewtopic.php?t=16320

Posted

Mam dwa chętne domki dla niuni.
Jedne z Warszawy Wawer.
Drugi jeszcze nie odpisał na maila i nie wyjawił skąd jest.

Czy znacie kogoś z Warszawy Wawer, aby domek sprawdził? Bo ja do końca tygodnia uziemiona jestem i nie dam rady podjechać. :(

Posted

Podnoszę!!! W środę wizyta przedadopcyjna u Lady M.

Tymczasem Leia miewa się doskonale. Robale wychodzą z niej masowo, więc wczoraj była trochę ospała. Co jednak nie przeszkadzało jej w obgryzaniu wszystkiego i nie bardzo zmniejszyło jej chęć do zabawy.