GrubbaRybba Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 [FONT=Franklin Gothic Medium]Witajcie, przed chwilą na gg odezwała się do mnie pani, która jakiś czas wyadoptowała ode mnie suczkę. Napisała, że jej brat znalazł pod Brwinowem szczeniaka w typie labka. Psiak najprawdopodobniej został wyrzucony z samochodu. Szczeniak ma ok 2-3 miesięcy. Jest śliczną dziewczynką. Poprosiła mnie o szukanie dla suni domu. Sprawa jest dość pilna, bo brak ma w domu 3 psy, które nie przepadają za małym przybyszem. Jeśli ktoś mógłby pomóc w ogłoszeniach i szukaniu domu, byłaby wdzięczna. Oto nasza znajda. [/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium]Info z dnia 22.01.2011. Sunia od pana, który ją znalazł trafiła do innego DT w Warszawie. Teraz czeka na nowy, kochający domek. KONTAKT: 607 402 498 [email protected] [/FONT] Quote
GrubbaRybba Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Sunia jest na facebooku i na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1422575947 Quote
GrubbaRybba Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 PILNIE SZUKAMY DT. Dziś dostałam błagalnego maila od pana, który zabrał sunię z ulicy. Jego psy podobno polują na małą i chcą ją unicestwić. Do tego pan ma kłopoty z dzieckiem i nie jest w stanie pilnować psów i malutkiej. Nie daje rady. Musimy małą zabrać stamtąd i to jak najszybciej. Jednocześnie prawie mamy domek we Wrocławiu, trzeba go tylko sprawdzić o zorganizować transport. Czy ktoś mógłby zaopiekować się sunią choćby na kilka dni? Quote
GrubbaRybba Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Sytuacja jest dramatyczna! Domek dostał innego psa, a sunia ma czasu do jutra. POMÓŹCIE, proszę! Quote
Poker Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 co tu robić?? sytuacja bardzo nieciekawa, kto może przygarnąć małą choć na trochę ? Quote
ocelot Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Pomysłu brak. Szczenię piękne swoją drogą. Quote
beka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 a jakiś kontakt tel??? kontakt znalazłam w linku do allegro. Wysłałam koleżance od labków. Do kiedy ma czas???? Quote
Hala Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 jak siesprawa ma? MAcie Dt ale szukacie dS? Bo przeczytałam pierwszy post i w sumie nie wiem. Quote
Basia i Barni Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Cześć ile maluszek ma czasu ? Szukamy DT dla niego . Quote
barbara.h Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Faktycznie sytuacja trudna, ale najgorszy jest pośpiech! a wtedy trudno coś wykombinować, szkoda, że nie mogę pomóc. [SIZE="4"]HEJ WARSZAWIAKI MOŻE NIE WSZYSCY ZAPSIENI?? Quote
GrubbaRybba Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Znalazłam suni DT. Zawożę ją tam dziś po 20:00. Znajomi ją przetrzymają do znalezienia ds. Oby już wszystko układało się lepiej. Dziękuję za odzew. :) Quote
barbara.h Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 więc szukamy DS ! wspaniale GrubaRybo:loveu: Quote
Basia i Barni Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Właśnie miałam pisac ,że mamy DT w Wawie ha ha , no ale super ,że sie udało :-) Quote
GrubbaRybba Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Sunia już w dt. Obejrzała całe mieszkanie, pobawiła się szarpakiem, zjadła, a teraz śpi jak suseł. :) Quote
GrubbaRybba Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Temat zmieniony, dodałam też namiary na siebie w pierwszym poście. Dopiero dziś dochodzę do siebie po tych wczorajszych perypetiach. Wczoraj totalnie zabiegana i nieprzytomna byłam, dlatego przepraszam jeśli nie doczytałam jakiegoś posta lub nie odpowiedziałam. Basia i Barni dziękuję za propozycję DT. :loveu: Dziewczyny, dziękuję za obecność na wątku i wsparcie. :loveu: Jeśli ktoś z was mógłby pomóc w ogłoszeniach, byłabym wdzięczna. Widziałam też na forum labkowym, że jakaś dziewczyna o nicku Lady M proponuje małej DS. Czy macie może do niej namiary? http://labradory.info/viewtopic.php?t=16320 Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Mam dwa chętne domki dla niuni. Jedne z Warszawy Wawer. Drugi jeszcze nie odpisał na maila i nie wyjawił skąd jest. Czy znacie kogoś z Warszawy Wawer, aby domek sprawdził? Bo ja do końca tygodnia uziemiona jestem i nie dam rady podjechać. :( Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Właśnie się dowiedziałam, że mała ma robale. Dziś wizyta u weta o tablety na robaki. A oto mała: Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 No i domek na Wawrze się rozpadł. Pani napisała, że z powodów osobistych może przygarnąć psiaka dopiero pod koniec maja. Czekam jeszcze na odpowiedź od Lady M z forum labkowego. Quote
GrubbaRybba Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Podnoszę!!! W środę wizyta przedadopcyjna u Lady M. Tymczasem Leia miewa się doskonale. Robale wychodzą z niej masowo, więc wczoraj była trochę ospała. Co jednak nie przeszkadzało jej w obgryzaniu wszystkiego i nie bardzo zmniejszyło jej chęć do zabawy. Quote
GrubbaRybba Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Podnoszę.... i czekam na wynik wizyty. Quote
beataczl Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 trzymam kciuki za wizyte! a malutka sliczna i slodka... Quote
Recommended Posts