Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ona patrzy wzrokiem pt. czego ty u diabła ode mnie chcesz, nie widzisz że ledwo zipie taka zmęczona jestem;)

Dzięki nam też się bardzo obróżka Lenki podoba.[/QUOTE]
taak, ten wzrok mówi wszystko. :D

i jaka ostateczna decyzja właśnie? golenie czy jak? czy zależy od "TZ"? ;) (właśnie też dopiero teraz się dowiedziałam co to znaczy)

Posted

[quote name='A&L']No to podoba Ci się golenie czy nie? :D[/QUOTE]
Fryzyra nie bardzo mi się podoba bo za gładko wygolony. Ja bym jednak łapki i głowę zaostawiła kudłatą.

[quote name='bianka19']taak, ten wzrok mówi wszystko. :D

i jaka ostateczna decyzja właśnie? golenie czy jak? czy zależy od "TZ"? ;) (właśnie też dopiero teraz się dowiedziałam co to znaczy)[/QUOTE]
Ja też się swego czasu zastanawiałam co to lub kto to jest TZ:)
Ja nie mogę sama podjąć decyzji bo Lena w przeciwieństwie do Fifki nie jest tylko moja.

Posted

[quote name='Maalwi']Fifkaa!! ona ma w sobie coś ze spaniela :)
superowa jest![/QUOTE]

[quote name='daguerrotype']Moim zdaniem też ma coś ze spaniela.
Ponadto ma śliczne maszczenie :D[/QUOTE]
Ona jest w połowie spanielem. Matka spaniel ojciec nieznany.

[quote name='A&L']a co z wielbicielami Leny?! :D[/QUOTE]
Wielbiciele Leny muszą troszkę poczekać. Jutro jedziemy na noc pod namiot to nowe fotki zrobię. Wracamy dopiero w niedziele wieczorem więc plan samodzielnego ogolenia Leny się nie powiedzie. A może to i lepiej.

Posted

Nie wiem jak mogłam, chyba mam sklerozę. Aż mi żal było że zapomniałam tak się psiny rozkosznie wściekały;) Juto jedziemy pod namiot, może coś fajnego uda się popstrykać. Baterie od aparatu już się ładują. Mam nadzieje że nie zapomnę go zabrać;)

Posted

[quote name='deer_1987']No to trzymam kciuki zebys nie zapomniala! ja wiedziaalm ze jadac na urlop - dwa zdjecia juz sa - to musze zabrac ladowarke bo jedna bateria nie starczy :)[/QUOTE]
Ja jadę tylko na wekend więc bateria powinna wytrzymać.
[quote name='Collie']Co tam u Leny :) ?[/QUOTE]
U Leny wszystko ok. Byłyśmy dziś na darmowym przeglądzie zębów pedigree. Lena oprócz przodozgryzu ma śliczne białe ząbki. Fifka zapewne też ale nie dała sobie obcym kobietom( były jakieś praktykantki) zajrzeć do dzioba i warczała:shake: Kobiety nie wnikały bo się jej bały. To chyba po ostatniej chorobie i zastrzykach tak się suczyna zniechęciła do weta bo do gabinetu musiałam ją wciągnąć na siłę.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Ja jadę tylko na wekend więc bateria powinna wytrzymać.

U Leny wszystko ok. Byłyśmy dziś na darmowym przeglądzie zębów pedigree. Lena oprócz przodozgryzu ma śliczne białe ząbki. Fifka zapewne też ale nie dała sobie obcym kobietom( były jakieś praktykantki) zajrzeć do dzioba i warczała:shake: Kobiety nie wnikały bo się jej bały. To chyba po ostatniej chorobie i zastrzykach tak się suczyna zniechęciła do weta bo do gabinetu musiałam ją wciągnąć na siłę.[/QUOTE]
A myjesz Lenie ząbki?

Posted

[quote name='westie_justa']A myjesz Lenie ząbki?[/QUOTE]

Myje jednej i drugiej. Kiedyś pisałam że Lena ma kamień na tylnych zębach ale jak się okazało to był tylko osad. Regularne mycie załatwiło sprawę i ząbki znowu są bielusieńkie i z pyska ładnie pachnie.

Wróciliśmy wczoraj wieczorem, mam trochę zdjęć ale niewiele bo nie miałam zbytnio czasu pstrykać. Później jakieś dodam bo teraz nie mam siły. Wszystko mnie piecze, mimo kremu z filtrem opaliłam się na buraka.