Yuveza Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 rzeczywiście tylko ja bym na łapkach zostawiła włosy;) Quote
Kasi i Lena Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Faktycznie bardzo podobny, jak tak na niego patrzę to widzę moją Lene. Nawet spojrzenie mają podobne tylko Lena ma ciemną oprawę oczu. Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 słodzinka, i ten wzrok. :loveu: [url]http://img543.imageshack.us/img543/7812/sn852402.jpg[/url] podoba mi się bardzo obróżka Lenki, pasuje jej. ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Ona patrzy wzrokiem pt. czego ty u diabła ode mnie chcesz, nie widzisz że ledwo zipie taka zmęczona jestem;) Dzięki nam też się bardzo obróżka Lenki podoba. Quote
bianka19 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Ona patrzy wzrokiem pt. czego ty u diabła ode mnie chcesz, nie widzisz że ledwo zipie taka zmęczona jestem;) Dzięki nam też się bardzo obróżka Lenki podoba.[/QUOTE] taak, ten wzrok mówi wszystko. :D i jaka ostateczna decyzja właśnie? golenie czy jak? czy zależy od "TZ"? ;) (właśnie też dopiero teraz się dowiedziałam co to znaczy) Quote
Kasi i Lena Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='A&L']No to podoba Ci się golenie czy nie? :D[/QUOTE] Fryzyra nie bardzo mi się podoba bo za gładko wygolony. Ja bym jednak łapki i głowę zaostawiła kudłatą. [quote name='bianka19']taak, ten wzrok mówi wszystko. :D i jaka ostateczna decyzja właśnie? golenie czy jak? czy zależy od "TZ"? ;) (właśnie też dopiero teraz się dowiedziałam co to znaczy)[/QUOTE] Ja też się swego czasu zastanawiałam co to lub kto to jest TZ:) Ja nie mogę sama podjąć decyzji bo Lena w przeciwieństwie do Fifki nie jest tylko moja. Quote
Maalwi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A ja bym zostawiła kudate! im bardziej kudłate tym lepsiejsze ! ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Coś dla wielbicieli Fifki;) [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/5162/sn852408.jpg[/IMG] Quote
Maalwi Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Fifkaa!! ona ma w sobie coś ze spaniela :) superowa jest! Quote
dagg Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Moim zdaniem też ma coś ze spaniela. Ponadto ma śliczne maszczenie :D Quote
Kasi i Lena Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Maalwi']Fifkaa!! ona ma w sobie coś ze spaniela :) superowa jest![/QUOTE] [quote name='daguerrotype']Moim zdaniem też ma coś ze spaniela. Ponadto ma śliczne maszczenie :D[/QUOTE] Ona jest w połowie spanielem. Matka spaniel ojciec nieznany. [quote name='A&L']a co z wielbicielami Leny?! :D[/QUOTE] Wielbiciele Leny muszą troszkę poczekać. Jutro jedziemy na noc pod namiot to nowe fotki zrobię. Wracamy dopiero w niedziele wieczorem więc plan samodzielnego ogolenia Leny się nie powiedzie. A może to i lepiej. Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Byliśmy dziś nad rzeką, psinki się wyszalały a ja zapomniałam aparatu zabrać:( [/QUOTE] No jak moglas :( Quote
Kasi i Lena Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Nie wiem jak mogłam, chyba mam sklerozę. Aż mi żal było że zapomniałam tak się psiny rozkosznie wściekały;) Juto jedziemy pod namiot, może coś fajnego uda się popstrykać. Baterie od aparatu już się ładują. Mam nadzieje że nie zapomnę go zabrać;) Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 No to trzymam kciuki zebys nie zapomniala! ja wiedziaalm ze jadac na urlop - dwa zdjecia juz sa - to musze zabrac ladowarke bo jedna bateria nie starczy :) Quote
Kasi i Lena Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='deer_1987']No to trzymam kciuki zebys nie zapomniala! ja wiedziaalm ze jadac na urlop - dwa zdjecia juz sa - to musze zabrac ladowarke bo jedna bateria nie starczy :)[/QUOTE] Ja jadę tylko na wekend więc bateria powinna wytrzymać. [quote name='Collie']Co tam u Leny :) ?[/QUOTE] U Leny wszystko ok. Byłyśmy dziś na darmowym przeglądzie zębów pedigree. Lena oprócz przodozgryzu ma śliczne białe ząbki. Fifka zapewne też ale nie dała sobie obcym kobietom( były jakieś praktykantki) zajrzeć do dzioba i warczała:shake: Kobiety nie wnikały bo się jej bały. To chyba po ostatniej chorobie i zastrzykach tak się suczyna zniechęciła do weta bo do gabinetu musiałam ją wciągnąć na siłę. Quote
Lucky. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 moja Megi też tak ma u weterynarza. Wszystkie zęby pokazuje i nie da nic ze sobą zrobić, tylko pogłaskać, ale to nie pewnie. Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Ja jadę tylko na wekend więc bateria powinna wytrzymać. U Leny wszystko ok. Byłyśmy dziś na darmowym przeglądzie zębów pedigree. Lena oprócz przodozgryzu ma śliczne białe ząbki. Fifka zapewne też ale nie dała sobie obcym kobietom( były jakieś praktykantki) zajrzeć do dzioba i warczała:shake: Kobiety nie wnikały bo się jej bały. To chyba po ostatniej chorobie i zastrzykach tak się suczyna zniechęciła do weta bo do gabinetu musiałam ją wciągnąć na siłę.[/QUOTE] A myjesz Lenie ząbki? Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 piękne dziewczynki:) mają tak słodkie pycholki,tylko nic i je wycałować :) Quote
Maalwi Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Bibi ma strach przed wetem przez kroplówki, zeskrobiny, ząbki kazdemu ładnie pokaże, ale nic więcej niestety :( Quote
bianka19 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 no to czekamy, czekamy. ;) Cezar właśnie przeciwnie, w ogóle nie boi się weterynarza, może dlatego że jeszcze nigdy mu nic złego nie zrobili. :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 [quote name='westie_justa']A myjesz Lenie ząbki?[/QUOTE] Myje jednej i drugiej. Kiedyś pisałam że Lena ma kamień na tylnych zębach ale jak się okazało to był tylko osad. Regularne mycie załatwiło sprawę i ząbki znowu są bielusieńkie i z pyska ładnie pachnie. Wróciliśmy wczoraj wieczorem, mam trochę zdjęć ale niewiele bo nie miałam zbytnio czasu pstrykać. Później jakieś dodam bo teraz nie mam siły. Wszystko mnie piecze, mimo kremu z filtrem opaliłam się na buraka. Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 to posmaruj się pantenolem, na pewno ci przejdzie. ;) Quote
Recommended Posts