Kasi i Lena Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Czyli jednak lipa a szkoda bo wzorki mają super. Rogz drogi i mechacący. Pozostaje mi pozostać wierną Lupine ale tylko obrożą. Quote
Kasi i Lena Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Ale tu u mnie pusto. Sama jestem sobie winna bo nowych zdjęć nie dodaje;) Spacerowych nie mam nowych. Mam za to dwa domowo-balkonowe które zrobiłam żeby się pochwalić w innym wątku nową obrożą:) [IMG]http://img20.imageshack.us/img20/9489/sn852376.jpg[/IMG] [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/9167/sn852373.jpg[/IMG] Quote
Kasi i Lena Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Ponoć na Fifce obróżka się lepiej prezentuje ale na Lenie też mi się bardzo podoba, chociaż kolorystycznie do niej nie bardzo. Quote
taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 E tam, to nie innym ma pasowac a Tobie :razz: ja kiedys mialam czarna obroze do Niuni i uwazam ze pasowala jej :) Quote
Asia&Kleo Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Bardzo fajnie sukom w tym RD :) Rzadko spotykany jest ten wzorek ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Zobaczymy jak się zatrzask będzie trzymać. Wzorek jest prześliczny, smycz by mi się do kompletu przydała. Obroży już mamy malutką kolekcję a smycze tylko 4 sztuki. 3 jakieś najprostsze parciane i jedną flexi. Quote
Yuveza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Trymowałas Lene? na obrożowym tak napisałaś... bo nie wygląda na oszpeconą jak to mówiłaś ? Quote
Kasi i Lena Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Napisałam że próbowałam ją samodzielnie trymować. Widać że ma futro na grzbiecie nie równe teraz i to właśnie jest to oszpecenie;) Quote
Yuveza Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 tutaj jest troche potargana ale czy nie równe?? To co w końcu strzyżesz ją ?:) Quote
Kasi i Lena Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Nie wiem . Wiem że się zachowuję jak niezdecydowany osioł, wszędzie trąbie że ją ostrzygę a później nie mogę się zdecydować. Quote
Kasi i Lena Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Nie ma. Nawet jakby zima przyszła wcześnie w tym roku to Lenie by zimno nie było. Mam dwie psie derki:) Quote
taxelina Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 No wlasnie to nie musisz sie teraz decydowac, przemysl na spokojnie :D Quote
Illusion Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Fajny ten RD, na moje suki RD w ogóle nie pasują rozmiarowo, ale może to i lepiej :lol:. Quote
katik Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Fajnie wyglądają w nowej obroży. Moja ma identyczną (smycz też mamy) już od co najmniej 2 lat i zatrzask trzyma bardzo mocno (a Magia ciągnie jak szalona). Quote
Kasi i Lena Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Ja się trochę boję wyprowadzać na niej Fifkę (jest bardzo silna jak na swoje małe ciałko;)) Boję się że zatrzask puści bo ponoć lubią się rozpinać. Ale ogólnie obroża super, wzór piękny a zapięcie kosteczka śliczne. Mam ochotę na smycz do kompletu. znalazłam nawet na stronie red dingo z tym wzorem ale tylko przepinaną a wolałabym regulowaną 180 cm. Quote
Lucky. Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 ja miałam tą obroże bardzo długo, ponad pół roku, wcześniej też była u kogoś i wytrzymywała Meg, tak samo mamy rd inny wzorek i wytrzymuje wszystko :) Quote
Kasi i Lena Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Jakbyś się kiedyś chciała pozbyć swojego red dingo to daj znać:) Szukam dla Leny jakiegoś najlepiej zielonego albo fioletu. Swoją drogą te red dingo są chyba bardzo wytrzymałe (jeśli chodzi o taśmę) wygląda prawie jak nowy. Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Bardzo fajne obróżki a gdzie ty je kupiłas? hihihi kupiłam tydzień temu obrożę rogza i juuż mi się znudziła :D Quote
Kasi i Lena Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Ja swoją odkupiłam na dogomanii. Tutaj są nowe w nawet fajnych cenach tylko za przesyłkę zdzierają za dużo:( [url]http://reddingo.bazarek.pl/[/url] Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 znalazłam przy okazji na necie taką ttp://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/obroza_nylonowa/obroza_w_wzorki/170021 cuudowna! ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Mi też się ten wzór bardzo podoba, tylko tutaj cena trochę wysoka mimo że to już po obniżce. Do tego przesyłka 15 zł. Quote
Maalwi Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Mi też się ten wzór bardzo podoba, tylko tutaj cena trochę wysoka mimo że to już po obniżce. Do tego przesyłka 15 zł.[/QUOTE] ale oni tu oszukali, wiesz jakiś czas temu patrzyłam na ta samą obróżkę w tym samym sklepie i kosztowała coś koło 23 czy tam 26 zł bez żadnej obniżki... Quote
Kasi i Lena Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 [quote name='Maalwi']ale oni tu oszukali, wiesz jakiś czas temu patrzyłam na ta samą obróżkę w tym samym sklepie i kosztowała coś koło 23 czy tam 26 zł bez żadnej obniżki...[/QUOTE] To ładną obniżkę zrobili.:evil_lol: Quote
Recommended Posts