Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale tu u mnie pusto. Sama jestem sobie winna bo nowych zdjęć nie dodaje;)
Spacerowych nie mam nowych. Mam za to dwa domowo-balkonowe które zrobiłam żeby się pochwalić w innym wątku nową obrożą:)

[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/9489/sn852376.jpg[/IMG]

[IMG]http://img707.imageshack.us/img707/9167/sn852373.jpg[/IMG]

Posted

Zobaczymy jak się zatrzask będzie trzymać. Wzorek jest prześliczny, smycz by mi się do kompletu przydała.
Obroży już mamy malutką kolekcję a smycze tylko 4 sztuki. 3 jakieś najprostsze parciane i jedną flexi.

Posted

Fajnie wyglądają w nowej obroży. Moja ma identyczną (smycz też mamy) już od co najmniej 2 lat i zatrzask trzyma bardzo mocno (a Magia ciągnie jak szalona).

Posted

Ja się trochę boję wyprowadzać na niej Fifkę (jest bardzo silna jak na swoje małe ciałko;)) Boję się że zatrzask puści bo ponoć lubią się rozpinać. Ale ogólnie obroża super, wzór piękny a zapięcie kosteczka śliczne. Mam ochotę na smycz do kompletu. znalazłam nawet na stronie red dingo z tym wzorem ale tylko przepinaną a wolałabym regulowaną 180 cm.

Posted

ja miałam tą obroże bardzo długo, ponad pół roku, wcześniej też była u kogoś i wytrzymywała Meg, tak samo mamy rd inny wzorek i wytrzymuje wszystko :)

Posted

Jakbyś się kiedyś chciała pozbyć swojego red dingo to daj znać:) Szukam dla Leny jakiegoś najlepiej zielonego albo fioletu. Swoją drogą te red dingo są chyba bardzo wytrzymałe (jeśli chodzi o taśmę) wygląda prawie jak nowy.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Mi też się ten wzór bardzo podoba, tylko tutaj cena trochę wysoka mimo że to już po obniżce. Do tego przesyłka 15 zł.[/QUOTE]
ale oni tu oszukali, wiesz jakiś czas temu patrzyłam na ta samą obróżkę w tym samym sklepie i kosztowała coś koło 23 czy tam 26 zł bez żadnej obniżki...

Posted

[quote name='Maalwi']ale oni tu oszukali, wiesz jakiś czas temu patrzyłam na ta samą obróżkę w tym samym sklepie i kosztowała coś koło 23 czy tam 26 zł bez żadnej obniżki...[/QUOTE]

To ładną obniżkę zrobili.:evil_lol: