Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

Posted

sluchajcie , szczeniakow w takim stanie jak hienka jest nieco wiecej
kojarze nawet taka sama bide jak hienka (pewnie siostra lub brat)
jutro bede w schronisku , zrobie zdjecia,
Na dogo jest nawet watek 2 seterkowatycj psiakow , tez makabrycznie chudych , potrzebujacych tymczasu na JUŻ

[QUOTE]potrzebne jeszcze jakieś pieniążki??[/QUOTE]
hmm..nie mam pojęcia ,
na funduszu nic nie widze :(
a Wy?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chrupek----> juz pisalam: we wplatach Green Evil napisala ze jest od jowita Poznan na pregowana sunie jozefow a w zarezerwowanych tego nie napisala. Trzeba sie upomniec zeby dobrze byly pieniadze rozlozone- jakby co dowod wplaty z przeznaczeniem na co posiadam!

Te pieniazki nie moga pojsc na ogolny gdyz kierowalam z przeznaczeniem!

Posted

Jovita---> oczywiście, że pytałam domowników. nikt nie zrzędził.
wiem, ze jest masa szczeniąt w podobnym stanie, :placz: . Po prostu odezwałam się na wątku tej suni bo mi jakoś zapadła w pamięć i poszukuje konkretnego tymczasu. no i blisko jest. i bez psów.zadecydujcie, ot, co. Najważniejsze żeby miała dobrze..

Posted

ode mnie też poszło wczoraj na Hienkę 50 złotych, myśle, że na podstawowe badania powinno wystarczyć,a nawet zostać. Agnie- byłoby super, gdyby hienka mogła do Ciebie pojść, nie trzeba byłoby jej tak daleko wozić.
edit: tyle, ze ja na pierwszej stronie AFN naszej suni z Józefowa nie widzę. Ale czekam na uaktualnienie, może sie pojawi :) echh, za dużo wątkow w krótkim czasie czytam, juz mi sie wszystko pie...dzieli :D Oczywiscie znalazłam rozliczenia.

Posted

[QUOTE]ale skoro mamy dwa domki zastepcze i hienka ma rodzenstwo to moze badania dla braciszka badz siostrzyczki takze?

Uratujemy dwa pieskie zycia [/QUOTE]

no wlasnie !! :lol:
na moje konto wplynelo rowniez 70zl od BasiD
:multi:
tak wiec na 2 psiaki starczy napewno!!!:)

Posted

gdyby jakaś hienka zdecydowala się na moje skromne progi to błagam, niech to będzie sunia. Często jeżdżę na działkę /ogrodzoną/ a ojciec ma tam swoje iglaczki. i kiedy po wizytach psa mojej siostrzenicy pousychały gałęzie to staruszek był smutny. nie chcę go stresować, :evil_lol: .

Posted

wrocilam dopiero co do Wawy. dzis jedziemy do schronu ale nie wiem czy wejdziemy bo dzwonila dyrka ze jest zalane i ma byc straz zeby wypompowac wode. wiec jesli nie dzis to jutro. tylko zeby przestalo juz padac :placz:

Posted

Mam nadzieję, że dacie znać o wynikach.
A czy kwota 100 zł na koncie hienki wystarczy też na badania brata? Weźcie je od razu razem, gdyby okazało się, ze jest troche za mało pieniędzy, dorzucę te parę groszy :). No chyba, że sunia ma też inne potrzeby, to juz lepiej jednemu maluchowi pomoc do końca.

Posted

Hienka nadal jest
ale wyglada duzo lepiej ,
jutro robimy badania krwi :)
dzisiaj ja troche "zaczarowalam "tak wiec wyniki beda ok , zobaczycie :)
Agnie Koty-szykuj sie na przyjazd "potworka " ;)

Posted

szykuję się, szykuję. przejrzałam już kocyki i ręczniki na posłanko. ona chyba na początek to musi jeść cosik lekkostrawnego jak rozgotowany ryż z kurczaczkiem i warzywami, prawda? kurczaczka już kupilam, będę pichcić. cholera, w czym śpią małe pieski? mam dyżurny wiklinowy koszyk z zawieszonymi kocimi zabawkami ale nie wiem czy nie poczuje sie urażona. i tak pewnie skończy w łóżku mojej córki, :evil_lol: . Jestem przed remontem tarasu na górze bo mi kapie w przedpokoju i jak się zleje dzieciaczyna na wykładzinę to żaden ból bo i tak jest do wymiany.

Posted

Agnie---> az Ci zazdroszcze ze to male stworzonko bedzie u Ciebie ;)
Maluchy zawsze sa taaaakie pocieszne :D

Ale najwazniejsze ze dzis badania! :) I z tego co pisze Chrupek- hienka wyglada lepiej a wiec pewnie beda dobre! :)

Posted

Panie w schronie odkarmiły trochę brzdąca, brzuszek się zaokrąglił. Mam nadzieję, że na skutek jedzonka, a nie robal. Dostanie w kazdym bądz razie prochy na robaki.
Drugiej takiej hienki nie widziałam.

Wielkie dzieki za pomoc:loveu: