Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Largo chyba dzisiaj był w niezłym szoku. Nie dośc , że łpierwszy raz na oczy widział faceta który mu wlazł do boksu to jeszcze było bieganie (dosłownie) po polanie . Póżniej czesanko. Largo zostałeś ulubieńcem Maćka.:evil_lol:

Posted

Ja też to wszystko widziałam ale Largo był bardzo zadowolony...bardzo...prawdopodobnie już w następnym tygodniu Largo pójdzie do domu...byli ludzie w piątek oglądali i są zachwyceni...przypomniałam p.Markowi o kastracji ma zgłosić Largo do kastracji w poniedziałek...

Posted

edzia.71 napisał(a):
Nie dośc , że łpierwszy raz na oczy widział faceta który mu wlazł do boksu to jeszcze było bieganie (dosłownie) po polanie

o wypraszam sobie, a kto wlazł do Largo i czesał i biegał z nim w zeszłym tygodniu? :eviltong:

Posted

desktop19 napisał(a):
o wypraszam sobie, a kto wlazł do Largo i czesał i biegał z nim w zeszłym tygodniu? :eviltong:

Ależ oczywiście:lol:,jak widzisz to ja pierwsza Cię doceniłam;)...wszystkie one te niby koleżanki :eviltong:to w ogóle nic...;) zapamiętaj to sobie...;) bo ja Maćka nie będzie to znów wsadzimy Cię do boksu z jakimś innym wymagającym skubania psem...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Ja też to wszystko widziałam ale Largo był bardzo zadowolony...bardzo...prawdopodobnie już w następnym tygodniu Largo pójdzie do domu...byli ludzie w piątek oglądali i są zachwyceni...przypomniałam p.Markowi o kastracji ma zgłosić Largo do kastracji w poniedziałek...
To Maciek będzie niepocieszony, trzeba będzie poszukać innego psiaka żeby go (tj. Maćka) wyprowadzał na spacer.

Posted

Romka napisał(a):
Ależ oczywiście:lol:,jak widzisz to ja pierwsza Cię doceniłam;)...wszystkie one te niby koleżanki :eviltong:to w ogóle nic...;) zapamiętaj to sobie...;) bo ja Maćka nie będzie to znów wsadzimy Cię do boksu z jakimś innym wymagającym skubania psem...:lol:
O przepraszam co do skubania to Wojtek:eviltong:, bez obrazy desktop, ale wy z Maćkiem jesteście świetni do wyprowadzania, a raczej do biegania,:cool3: itp.;)

Posted

perdusia1 napisał(a):
O przepraszam co do skubania to Wojtek:eviltong:, bez obrazy desktop, ale wy z Maćkiem jesteście świetni do wyprowadzania, a raczej do biegania,:cool3: itp.;)

Oczywiście,Wojtek może być do skubania...;)

Posted

Ula i Ałek napisał(a):
W jakim schronisku znajduje się ten pies i czy jest nadal do adopcji ?

Prawdopodobnie już w następnym tygodniu pies będzie w domu...przebywa w Łowiczu.

Posted

Largo był dziś gruntownie wyczesany przez p. Maćka a potem poszli na spacer. Przez ten czas wysadziłam mu budę słomą. Jak przyszedł to od razu wziął słomę w pysk i ją sobie poukładał po swojemu.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Largo był dziś gruntownie wyczesany przez p. Maćka a potem poszli na spacer. Przez ten czas wysadziłam mu budę słomą. Jak przyszedł to od razu wziął słomę w pysk i ją sobie poukładał po swojemu.

No właśnie,jakaś baba,robi mu porządki...

Posted

desktop19 napisał(a):

To wszystkie to wiemy a ja miałam na mysli, że facet pierwszy raz w schronisku i prawie z bramy wszedł mu do boksu.:eviltong: