Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

w różowym Hasankowi "do pyska" :loveu:
Dobciu, musicie sobie sprawić ratlerka, albo jakiegoś hałaśliwego pieska. Będzie można na niego liczyć bardziel niż na te dwa ospalce :evil_lol:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pimpek']Cześć
http://images30.fotosik.pl/169/044abd48c986d211.jpg
Słodki

Witaj Paulinko;)

[quote name='Marta_Ares']ooo Hasanek dawno go tu nie bylo

Wiem...:oops: Ale postaram się, by bywał tu częściej;)

[quote name='Eriu']Właśnie ostatnio miałam narzekać, że tytuł jest podpalańce dwa, a widać tylko jednego, tego bardziej .
http://images32.fotosik.pl/164/8a56b385ef260ec9.jpg
A ta mina mnie ujęła .

Bo dobuś jest mój:loveu: A Hasek tak chętnie ze mną nie współpracuje, a już w ogóle nie uznaje współpracy z Negrim:diabloti:

[quote name='eria']jak Ci się dwa takie byki na łóżko wpakują to Ty bedziesz musiała wynieść się na psie posłanie

...chciałabym... ale dobek zaraz by uciekł z pokoju, jakby wszedł do niego Hasek...
Gdyby Hasan zaakceptował Negra tak w 100%, to zniosłabym nawet to psie posłanie... nooo na jedną noc:evil_lol:

[quote name='Dozia_13']Ojjj jakie słodki minki... Śliczne fotki

Dzięki;)

[quote name='Od-Nowa']w różowym Hasankowi "do pyska"
Dobciu, musicie sobie sprawić ratlerka, albo jakiegoś hałaśliwego pieska. Będzie można na niego liczyć bardziel niż na te dwa ospalce

To jest czerwony jak na moje oko:evil_lol:
Albo takiego kundelka, jakim był Azoreczek;) Maluszek szczekał na każdego i z każdego powodu;)
Może kiedyś...;)

[quote name='wiq']melduję, że czytam i oglądam, ino się nie odzywam

A wiesz, ze myślałam o Tobie ostatnio?:lol:
Nie ładnie się nie odzywac...:nono:;)

;)

Posted

Cześć wszystkim:)

Już przerywam cieszę:) Zmęczona wczoraj wróciłam, a dziś korzystałam z pogody robiąc porządek w ogródku... nareszcie wiosna:loveu:

Mieliśmy dziś gościa, kocurka perskiego:lol: Biedactwo uciekł sąsiadom, a że nie jest nauczony wychodzenia z domu, to zachowywał się jak wariat... odszedł tylko kawałek od domu i już nie umiał wrócić:roll: Na szczęście zauważyliśmy go przez okno zanim któryś z psów został wypuszczony;)

;)

Posted

Cześć dziewczynki:)

Cieszę się, że zdjęcia się podobają, a dziś mam coś specjalnego, bo fotki z przed kilku godzin;) Już dawno nie wstawiałam zdjęć robionych w tym samym dniu;) A mieliśmy taką piękną pogodę:loveu:

A psiaki pogoniły by kotecka...:razz: A ten pokojowy mruczek nawet po drzewach chodzić nie potrafi:roll: A kiedy trzyma sie kota wyłącznie w domu, to trzeba uważać, bo w końcu to ciekawskie zwierzaki, żądne przygód... a nie chciałabym mieć tego kochanego puszka na sumieniu, o czym oczywiście powiedziałam sąsiadom w bardzo czytelny sposób:diabloti:

Posted

Cześc!!!

[quote name='zuzolandia']http://images24.fotosik.pl/173/155a6339b82a4fb1.jpg

ooochhhhhhhhhhhhhhh majne ulubione widokiiiii

cze slicznotkooo!!!!!!!!

Witam!:multi:
...moje też:cool3:

[quote name='Martens']To taki wczesny poranek?

Na spacerze byliśmy ok. 17;)

[quote name='eria']http://images24.fotosik.pl/173/0f23af4aac0c0d62.jpg
ahhh ten to jest model pierwsza klasa :loveu:

Nio:)

[quote name='Marta_Ares']slicznyyy:loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki;)

[quote name='wiq']co za chudzina :evil_lol:

Ma to po mnie:loveu::evil_lol:

[quote name='anetta']No nieee moooogeeeę się napatrzeeeeć.... :loveu:

To była mgła?

Góry są znacznie dalej, niż wydaje się na zdjęciach i pewno temu wychodzą takie zamglone;)

:loveu:

;)