Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Minimolos daj jeszcze pieski z Nadarzyna one też są słodkie Bulożki to straszne śpiochy i ich właściciele - chyba też. Dobranoc buldomaniakom Gdzie znów się podział nasz bohater Minimolos. Pewnie jeszcze kima w łużeczku ze swoimi bulwkami, albo uszlachetnia sbf :oops: :oops: :oops: Znów prowadzę monolog sama z sobą. Ja mam dziś znów moc zajęć . Proponuję spotkanie o 9ei wieczorem. Co y na to? Quote
Minimolos Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='dorotal']Z pewnością zajrzę o 9 wieczorem[/quote] Ja też :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Fajnie to sobie pogadamy, bo teraz, to ja też tylko na moment No i jak moi mili - jest dziewiąta, a nikogo nie ma. Wpadnę trochę póżniej. Quote
dorotal Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ale tu cicho ;-) A ja spodziewałam sie gorącej dyskusji ;-) Quote
Draczyn Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Własnie okropna cisza. Dorotka rzuć jakieś ładne fotki buldożków. Ja niestety jeszcze nie potrafię Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Dostałem dzisiaj od Draczyna zdjęcie ich nowej latarośli: [img]http://www.chiron.republika.pl/draczna.jpg[/img] DRACZNA DRAKA Draczyn :lol: Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Bardzo dziękuję. Co ja bym zrrobiła bez Minimolosa. Jeszcze raz dziękuję To zdjęcie zrobione jest dzisiaj. ona ma dopiero 7 mies. Zobaczymy co z niej wyrośnie Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 myślałam,że więcej niż 7 m-cy,kawał suki :) Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Draczyn']To zdjęcie zrobione jest dzisiaj. ona ma dopiero 7 mies. Zobaczymy co z niej wyrośnie[/quote] Wyrośnie, wyrośnie i znowu kolejny potomek Draczyna będzie wszystko zgarniać na wystawach :klacz: P.S. Założyłem nowy temat "Zdjęcia Buldogów Francuskich", żeby nikt się nie czepiał :ylsuper: Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Justyna, ona jest maleńka, martwimy się, że będzie za mała Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='JustynaJK']któż by się miał czepiać?[/quote] Na innym Forum wstawiłem zdjęcie i odrazu dostałem od Admina po głowie i tekst "a co ma wspólnego to zdjęcie w tym temacie" :evil: Quote
JustynaJK Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 ojej,nie jest to lekka przesada? no ale spoko teraz jest topik Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Chyba wiem Minimolos o jakie forum chodzi. Tam wszyscy nieżle oberwaliśmy, ale tu jest chyba sympatycznie. Wstęp miałam b.przykry, ale nie miałam zadnych nieprzyjemności ze strony gospodarzy form, jak na tamtym. To mnie satysfakcjonuje Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No pewnie, że jest sympatycznie :lol: Widać, że tu są ludzie pozytywnie nastawieni do życia :ylsuper: Trochę ci Draczyn nawrzucali na początku ale już sytuacja stabilna :lol: Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Jakoś sobie poradziłam. Ale wiesz inimolos dla mnie to jest normalne, że ktoś może komuś nawrzucać na neutralnym terenie, ale gdy robi to u siebie w domu(tak jak na taamtym serwisie), najpierw zaprasza, a potem obrzuca błotem, to chyba nic innego nie pozostaje, jak wyjść i więcej nie wracać. Jak myślisz Quote
bognik Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 PIĘKNA !!!!!! Ale rzeczywiście na zdjęciu wygląda na dużą jak na 7 miesięcy :P Quote
Draczyn Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ona jest b. umięśniona ale malutka. Ciut za mała, jak na swój wiek Quote
_beatka_ Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 może i ja nie jestem sedzią wystawowym ale ona ma strasznie malutką głowke jak na tak umięśnione ciałko...?a poza tym lux dziewczynka :D umaszczeniem podbaria nieudolnie mojego Doksia :D Quote
elżbietarusos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Suczka jest ekstra . Ma odpowiednio dużą głowe do swojego wieku , a na dodatek ta głowa jest piękna w wyrazie , reszta też superancka. Wiem , że DOKSIO był dla Ciebie idealny , aleTwój tekst "podrabia nieudolnie" umaszczeniem Doksia nie jest elegancki(nawet jesli Doksio jest juz świętej pamięci ). Inni właściciele też są czuli na punkcie swoich psów. Warto o tym pamiętać. Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Draczyn']Jakoś sobie poradziłam. Ale wiesz inimolos dla mnie to jest normalne, że ktoś może komuś nawrzucać na neutralnym terenie, ale gdy robi to u siebie w domu(tak jak na taamtym serwisie), najpierw zaprasza, a potem obrzuca błotem, to chyba nic innego nie pozostaje, jak wyjść i więcej nie wracać. Jak myślisz[/quote] Masz rację Draczyn, pozostało nam się tylko wynieść :lol: I napewno już tam nie wrócimy! Quote
Minimolos Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='_beatka_']może i ja nie jestem sedzią wystawowym ale ona ma strasznie malutką głowke jak na tak umięśnione ciałko...?a poza tym lux dziewczynka :D umaszczeniem podbaria nieudolnie mojego Doksia :D[/quote] My hodowcy mamy inne zdanie, hodujemy tą rasę i wiemy doskonale, że suczka rozwija się prawidłowo. Głowa często rozwija się bardzo póżno i dlatego niektóre osobniki mają cudowne, w pełni rozwinięte dopiero w wieku 2-3 lat ! Przeważnie rośnie najpierw cały korpus, kończyny a na samym końcu głowa, to jest dopiero tak naprawdę dopiero szczeniaczek :lol: Quote
Recommended Posts