Joss Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Fajny ten bostonek był:) W sumie laik mógłby miec problem z rozróznieniem:) Wydaje mi sie ze jak na bostona to i tak miał dośc krótkie te nózki. Najlepsza była papuga która za nic nie chciala gadac:) Quote
lapiovra Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Bo pewnie sobie pomyslala Ach, te kamery, a ja taka niuczesana, i trema ja zjadla,cha cha Szkoda, ze nie ogladalam, ale moze uda mi sie jakas powtorkę namierzyć. Lubie takie rpogramy!!!!!! U bostona bardzo charakterystyczna cecha jest unaszczenie. Musi miec biale znaczenia na kufie wokol nosa i strzalke no i na szyi, taki bialy kolnierz. Masz racje Joss, dla laika Bf i boston sa nie do odroznienia........ Quote
misiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 To prawda,że laikowi ciężko odróżnić te dwie rasy.Jeszcze w telewizji,to juz zupełnie.A te znaczenia o których Lapiovra pisałaś,że sa charakterystyczne dla bostona,to i buldożki niektóre mają.U nas na forum jest kilka czarnych ze strzałką.Tylko,że one mają bardziej krawat niż kołnierz.Teraz już widzę tę różnicę.No i pychol nie jest taki pofałdowany jak u bulwek.I kształt oczu też zupełnie inny. Quote
JustynaJK Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 program był świetny i ten boston jak zobaczył papugi to się zdziwił:lol: Quote
lapiovra Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Buldogi nie maja tak rozlozonego bialego kolnierza, a krawaty to maja obie rasy. Ja kiedyś przestudiowalam oba wzorce, porownalam je ze sobą i dlatego jest mi latwiej obecnie je odrozniac, Z tego co piszą sama strzalka na kufie bostonowi nie wystarczy, musi miec jeszcz biale wokol nosa przechodzace w strzalkę. Quote
ats Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Czy wiecie, że z niedzieli na poniedziałek najnizsza temperatura była własnie w okolicy Skierniewic? - minus 34 stopnie! Quote
cocobull Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 MISIACZEK, nie zawstydzaj mnie. :oops: Ja jestem bardzo przeciętna babka w średnim wieku, ale nienawidzę kłótni. Dziękuję za oferowaną pomoc odnośnie wklejania zdjęć, na pewno bedzie konieczna. VIRIS, dobrze pamiętasz , pomagałaś mi kiedyś wklejać fotki Coco. Jutro coś poszukam i skorzystam z Waszej pomocy, chociaz Cocunia jak wiecie to taka półfrancuska. Trochę daleko jej do prawdziwego buldożka. Widziłam wczoraj tego pieska w telewizji i byłam przekonana,że to bf. Ale na pewno bardziej był podobny do bf, niż moja Coco.:evil_lol: ATS,z tą temperaturą to prawda. Z niedzieli na poniedziałek u mnie na 1 piętrze było - 32. Bardzo zimno. Quote
Viris Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Cocobull - jak cos to wysylaj zdjecia na maila. Do jutra wieczorem na pewno jestem w domku wiec zrobie. W piatek wyjezdzam wiec wtedy nie obiecuje. [quote name='ats']Czy wiecie, że z niedzieli na poniedziałek najnizsza temperatura była własnie w okolicy Skierniewic? - minus 34 stopnie![/quote] O kurecze ale mroz. U mnie chyba troche cieplej, albo juz sie przyzwyczailam. :biggrina: Quote
Basia&Safi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 a my wlasnie wrocilismy od weta :) ale Safi narobila paniki przy obcinaniu paznokci ;) ale udalo sie :) i wazy 4,95 :] u nas dzis troche cieplej da sie wytrzymac :) Quote
Orange Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Głupi mróz :angryy: Maxowi strasznie ta sól w łapki wchodzi :shake: Smarujemy mu maścią, to troche pomaga :multi: Quote
Basia&Safi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 u mnie na osiedlu i za blokiem na szczescie nie sypia sola :) Quote
Hebulka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [B]Słodziutki prawda...??[/B]:loveu: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/6901/monsterdogjune20051hi.jpg[/IMG][/URL] Quote
Hebulka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Prawda....:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Viris Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Widze ze ta fota krazy i krazy i nie bedzie zapomniana. Juz od paru miesiecy nawet u nas w BF na dogomanii kilka razy sie juz pojawilo :evil_lol: Quote
kinia_w Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a my wlasnie wrocilismy od weta :) ale Safi narobila paniki przy obcinaniu paznokci ;) ale udalo sie :) i wazy 4,95 :] u nas dzis troche cieplej da sie wytrzymac :)[/quote] O mamo, jaki wielki pies!! :) Quote
JustynaJK Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 u mnie dziś na zewnątrz trochę cieplej,ale mieszkania dalej nie umię dogrzać:cool3: Quote
Viris Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 U nas na szczescie w mieszkaniu w miare cieplo. Ale nie mamy gazu :> Bo akurat wymyslili jakies remonty. Ale jutro maja juz skonczyc. Ale zima ponoc znowu ma uderzyc...:crazyeye: Quote
Basia&Safi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 kinia wcale nie wielki :) a jak wam sie podoba filmik ktory jest w filmikach :p Quote
Viris Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja zaraz zerkne. Musze kompa zmienic. Basiulka czad. Bieg i pozniej slodkie zblizenie ;D Quote
Basia&Safi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 filmki sa niewyrazne bo to aparatem :) ale da sie ogladac :) Quote
misiaczek Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [B]Hebulka[/B],śliczny banerek :loveu:. Quote
Joss Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 A stronka jaka super:))))) Mnie rzuciło na kolana jak zobaczyłam wczoraj zakładke 'Przyjaciele' [B]Hebulka[/B]...to jest moj pierwszy raz:) Dzieki:):sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :buzi: Quote
cocobull Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 HEBULKA, to i my jesteśmy na Twojej stronce ?:crazyeye: Dziękujemy, bardzo nam miło.:iloveyou: Quote
Recommended Posts