Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny ten bostonek był:) W sumie laik mógłby miec problem z rozróznieniem:) Wydaje mi sie ze jak na bostona to i tak miał dośc krótkie te nózki. Najlepsza była papuga która za nic nie chciala gadac:)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo pewnie sobie pomyslala Ach, te kamery, a ja taka niuczesana, i trema ja zjadla,cha cha

Szkoda, ze nie ogladalam, ale moze uda mi sie jakas powtorkę namierzyć. Lubie takie rpogramy!!!!!! U bostona bardzo charakterystyczna cecha jest unaszczenie. Musi miec biale znaczenia na kufie wokol nosa i strzalke no i na szyi, taki bialy kolnierz. Masz racje Joss, dla laika Bf i boston sa nie do odroznienia........

Posted

To prawda,że laikowi ciężko odróżnić te dwie rasy.Jeszcze w telewizji,to juz zupełnie.A te znaczenia o których Lapiovra pisałaś,że sa charakterystyczne dla bostona,to i buldożki niektóre mają.U nas na forum jest kilka czarnych ze strzałką.Tylko,że one mają bardziej krawat niż kołnierz.Teraz już widzę tę różnicę.No i pychol nie jest taki pofałdowany jak u bulwek.I kształt oczu też zupełnie inny.

Posted

Buldogi nie maja tak rozlozonego bialego kolnierza, a krawaty to maja obie rasy. Ja kiedyś przestudiowalam oba wzorce, porownalam je ze sobą i dlatego jest mi latwiej obecnie je odrozniac, Z tego co piszą sama strzalka na kufie bostonowi nie wystarczy, musi miec jeszcz biale wokol nosa przechodzace w strzalkę.

Posted

MISIACZEK, nie zawstydzaj mnie. :oops: Ja jestem bardzo przeciętna babka w średnim wieku, ale nienawidzę kłótni.
Dziękuję za oferowaną pomoc odnośnie wklejania zdjęć, na pewno bedzie konieczna.
VIRIS, dobrze pamiętasz , pomagałaś mi kiedyś wklejać fotki Coco.
Jutro coś poszukam i skorzystam z Waszej pomocy, chociaz Cocunia jak wiecie to taka półfrancuska. Trochę daleko jej do prawdziwego buldożka.
Widziłam wczoraj tego pieska w telewizji i byłam przekonana,że to bf. Ale na pewno bardziej był podobny do bf, niż moja Coco.:evil_lol:
ATS,z tą temperaturą to prawda. Z niedzieli na poniedziałek u mnie na 1 piętrze było - 32. Bardzo zimno.

Posted

Cocobull - jak cos to wysylaj zdjecia na maila. Do jutra wieczorem na pewno jestem w domku wiec zrobie. W piatek wyjezdzam wiec wtedy nie obiecuje.

[quote name='ats']Czy wiecie, że z niedzieli na poniedziałek najnizsza temperatura była własnie w okolicy Skierniewic? - minus 34 stopnie![/quote]

O kurecze ale mroz. U mnie chyba troche cieplej, albo juz sie przyzwyczailam.

:biggrina:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']a my wlasnie wrocilismy od weta :) ale Safi narobila paniki przy obcinaniu paznokci ;) ale udalo sie :) i wazy 4,95 :] u nas dzis troche cieplej da sie wytrzymac :)[/quote]

O mamo, jaki wielki pies!! :)

Posted

U nas na szczescie w mieszkaniu w miare cieplo. Ale nie mamy gazu :> Bo akurat wymyslili jakies remonty. Ale jutro maja juz skonczyc.
Ale zima ponoc znowu ma uderzyc...:crazyeye:

Posted

A stronka jaka super:))))) Mnie rzuciło na kolana jak zobaczyłam wczoraj zakładke 'Przyjaciele' [B]Hebulka[/B]...to jest moj pierwszy raz:) Dzieki:):sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :buzi: