Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Re-a']Witajcie i dobrej nocki , buldozkowe towarzystwo:buzi: :bye: ....[/quote]Witaj Rea, agdzie Ty się podziewałaś przez cały dzionek. Nigdzie Cię nie by ło. Ledwo wpadłaś, a juz uciekasz:mad::mad:

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Te zółte ludki to niezłe bejzbole mają. To się wystraszyć można,a jakie wymowne.
Mama Wioli[/quote]Tak fajne s te niektóre ikonki a przeglądalaś już te pozostałe. Jak kliknies na ten napis pod ikonkami "wiecej", to na górze w lewym rogu wyskoczy duża tablica z różnymi ikonkami. Jest ich tam bardzo dużo

Posted

[quote name='Re-a']Hehe , jestem , ale lece dalej:evil_lol: , mowiłam ze mam zaległosci, :user: jakby co to wpadne znow:Rose: ....[/quote]Fajnie , wpadaj jak najczęściej:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

No i nie trzeba długo na mnie czekac ..:p dostałam wiadomosc na pw:crazyeye: ale ni w ząb nie wiem o co chodzi? nie moge sobie poradzic więc Wy jako ze jestescie bardziej zorientowane pomozcie :niewiem: a oto tresc: Home Page:
[URL="http://www.rusos.pl/"]http://www.rusos.pl[/URL] Email:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/sendmessage.php?do=mailmember&u=6085"]Wyślij wiadomość e-mail do użytkownika elżbietarusos[/URL] Prywatna Wiadomość:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&u=6085"]Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika elżbietarusos[/URL] CO TO JEST? :smhair2: kto mi to wyjasni bo sie nigdy z czyms takim nie spotkałam , i nie znam Waszych zwyczajow?:modla: no i po co to ktos mi przysłał??????????????:mad:

Posted

[quote name='Re-a']No i nie trzeba długo na mnie czekac ..:p dostałam wiadomosc na pw:crazyeye: ale ni w ząb nie wiem o co chodzi? nie moge sobie poradzic więc Wy jako ze jestescie bardziej zorientowane pomozcie :niewiem: a oto tresc: Home Page:
[URL="http://www.rusos.pl/"]http://www.rusos.pl[/URL] Email:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/sendmessage.php?do=mailmember&u=6085"]Wyślij wiadomość e-mail do użytkownika elżbietarusos[/URL] Prywatna Wiadomość:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&u=6085"]Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika elżbietarusos[/URL] CO TO JEST? :smhair2: kto mi to wyjasni bo sie nigdy z czyms takim nie spotkałam , i nie znam Waszych zwyczajow?:modla: no i po co to ktos mi przysłał??????????????:mad:[/quote]Moim zdaniem, ta osoba - nadawca tej iadomości chce z Toba korespondować w jakichś tajemniczych sprawach, o których na forum nie chce pisać. Jeśli masz ochote, to wyślij jej maila, a jesli nie to odłuż go ad acta

Posted

[quote name='lapiovra']Skandalem jest to że dopuszcza sie takie rzeczy do obrotu. Na taką "ciemnotę" może każdy zapaść, bo trudno za każdym razem wszystko czytac, no i doskonale orientowac sie w składzie. Dla ludzi tez robia różne wynalazki, szczególnie napoje, z naturalnych jest tylko woda a reszta to samo E tylko z jakimis tajemniczymi numerami.[/quote]

Z tymi E w spozywczych rzeczach jest niezla zabawa. Wszystko chyba co w swiecie spozywczym - nawet naturalne rzeczy sa oznaczane symbolem E. Jak dobrze poszukac to mozna znalesc przedzialy ktore E jest naturalne a ktore sztuczne. Ale mimo wszystko chyba lepiej napisac Barwnik naturalny niz Barwnik identyczny z naturalnym, lub woda zamias E milion piecset ;D

Posted

------- (Dostałaś ode mnie wiadomość.
Możesz , ją odebrać , zareagować na nią lub nie.
Zasada dokładnie taka , jak na innych forach ) --- spotkałam sie z tym po raz pierwszy i nadal nie wiem po co?????:niewiem: ,dzięki za wyjasnienie:p .... nic nie kumam:mdleje: ... dziwny zwyczaj:crazyeye: .

Posted

[quote name='Re-a']------- (Dostałaś ode mnie wiadomość.
Możesz , ją odebrać , zareagować na nią lub nie.
Zasada dokładnie taka , jak na innych forach ) --- spotkałam sie z tym po raz pierwszy i nadal nie wiem po co?????:niewiem: ,dzięki za wyjasnienie:p .... nic nie kumam:mdleje: ... dziwny zwyczaj:crazyeye: .[/quote]Ja tez pierwszy raz sie z takim czymś spotykam. Jak chcę do kogoś napisac na pv, co zreszta na dogo bardzo rzadko robię, przeważnie tylko odpisuję, to zwyczajnie piszę o co mi chodzi. Nigdy w zyciu nic takiego z prośbą o pv, albo maila nie dostlam, więc przykro mi , ale Ci nie odpowiem

Posted

Wysłałam pv do Rea .
Nie prosiłam w nim o odpowiedź.
Była to moja refleksja.
Od niej zależy co z nią zrobi.
To doprawdy żadna nowość na dogo , że ludzie piszą do siebie na pv.
Na forum , z którego przyszla Rea , też co takiego było .
Skąd więc te znaki zapytania.

Posted

[quote name='misiaczek']Moja buldozka mnie nie budzi,ona kochaniutka spi tak długo jak ja :loveu:.
Natomiast budzi mnie mój japan chin :cool3:,ale czym dłużej jest u mnie,tym póżniej :shiny:.
Teraz już wytrzymuje do 7:30-8.Mówię o dniach, w których ja sobie mogę pospać.Bo normalnie wstaję między 6 a 7 i on razem ze mną.A Misia chrapie do oporu(czyli aż ją z wyra nie wygonię na spacerek:lol:)[/quote]

Ja z Klara mialam podobnie jak Ty z Sotkiem. Zaczynalismy wstawanie od 5 rano (pierwsze dni - pierwsze proby wdrapania sie na lozko po porannym siusiu na gazetke). Teraz Klara potrafi spac i spac. Boje sie ze niedlugo w ogole bede musiala ja prosic o wyjscie na dworek. Zalezy w sumie od tego kiedy robimy ostatni spacerek, czesto zdarza sie ze i o 2 nad ranem, wiec wtedy moge pospac do 10, poszykowac cos w domu, a Klara laskawie wyjdzie na toalete kolo 11 :>
Ale zaczynamy przestawianie na normalne godziny, to moze bede na dogo nie w nocy tylko rankiem kolo 7 ;>

Posted

[quote name='Viris']Ja z Klara mialam podobnie jak Ty z Sotkiem. Zaczynalismy wstawanie od 5 rano (pierwsze dni - pierwsze proby wdrapania sie na lozko po porannym siusiu na gazetke). Teraz Klara potrafi spac i spac. Boje sie ze niedlugo w ogole bede musiala ja prosic o wyjscie na dworek. Zalezy w sumie od tego kiedy robimy ostatni spacerek, czesto zdarza sie ze i o 2 nad ranem, wiec wtedy moge pospac do 10, poszykowac cos w domu, a Klara laskawie wyjdzie na toalete kolo 11 :>
Ale zaczynamy przestawianie na normalne godziny, to moze bede na dogo nie w nocy tylko rankiem kolo 7 ;>[/quote]No w zimie to normalne. Wyjście na dworek, nie jest tak radosne, jak w lecie. O 7ej rano. to wątpie, czy kogoś na forum zastaniesz, chyba że Ats, którą Zosia wcześnie budzi:crazyeye::crazyeye:

Posted

.. (Wysłałam pv do Rea .
Nie prosiłam w nim o odpowiedź ..Skąd więc te znaki zapytania)... no własnie dlatego ze nie wiedziałam co to jest , te znaki zapytania , gdybym wiedziła to bym nie pytała. :shake: , dziękuje za wyjasnienia :p ...

Posted

[quote name='Draczyn']No w zimie to normalne. Wyjście na dworek, nie jest tak radosne, jak w lecie. O 7ej rano. to wątpie, czy kogoś na forum zastaniesz, chyba że Ats, którą Zosia wcześnie budzi:crazyeye::crazyeye:[/quote]

Ale u nas to przed opadami sniegu tez tak bywalo. 8 godzin spokoju w porywach do 10 ;D

Posted

[quote name='Viris']Ale u nas to przed opadami sniegu tez tak bywalo. 8 godzin spokoju w porywach do 10 ;D[/quote]U mnie w lecie, to wczesnie nas budza, a w zimie to śpia jak susły i nieraz trzeba je na dwor wypraszac, bo same nie maja ochoty

No mnie jua zmoglo, ide do łożecka. dobranoc wszystkim. Kolorowych snów wam zyczę i lepszego jutra:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Draczyn']U mnie w lecie, to wczesnie nas budza, a w zimie to śpia jak susły i nieraz trzeba je na dwor wypraszac, bo same nie maja ochoty[/quote]

Mam nadzieje ze Klara tez bedzie mnie w lato budzic. I bedziemy mogly dluzej pospacerkowac i ogolnie bedzie :loveu:. Mniam.

[quote name='elżbietarusos']Wysłałam pv do Rea .
To doprawdy żadna nowość na dogo , że ludzie piszą do siebie na pv.
Na forum , z którego przyszla Rea , też co takiego było .
Skąd więc te znaki zapytania.[/quote]

Ja uzywam czesto Pw. Co prawda na nowej dogo juz nie az tak, bo akurat nie mam potrzeby, ale na innych forach bardzo duzo rozmow prowadze wlasnie na privach. I z tego co wiem bardzo duzo ludzi to robi. ;]

A jeszcze co do Greenies. Jestem w szoku! Ale ale. Nie mialam wczoraj za bardzo czasu zeby to wszystko poczytac. Wielokrotnie widzialam produkty ktore wygladaly na serio identycznie jak te greenies, wiec moze tu wchodzic w gre jakas pomylka. Znam kilka osob tym zachwyconych, a ani jednej ktorej psince cus sie stalo przez te kostki. Ja dalam kilka sztuk Klarze od czasu gdy pojawily sie w Polsce. Zawsze byly podrobnione na miazge, nie bylo opcji zeby polknela jakis wiekszy kawal (gryzla i memlala tak zaciecie :evil_lol:). Pozatym pamietam jak ktos z Was wspominal ze jego buldozek zjadl WATĘ. I ja wydalil bez problemu. Wiec tu tez troche mi sie wydaje ze jesli nawet tego nie trawia to wydala. No chyba ze jakas Chihuahua dostanie Greenies dla psow o wadze 40 kg. To moze byc problem.
No jak na razie wezme sie za dokladna lekture. Bo tylko te artykuly swiadcza o tym ze cos moze byc nie tak.

Posted

No więc byłam na wycieczce w Poznaniu:) Towarzyskiej:) Wróciłam. Trochę z ulga bo ganianie z tymi moimi niecnotami po calej chałupie mnie dobijało. A one jak odkurzacze, wciagaly wszystko co pod ryjek podlecialo;) No i okazalay sie tatalnymi prosiakami....obsikaly caly dom...o tyle o ile u siebie w domu jakos sie pilnuja to w gosciach absolutna wolna amerykanka...dobrze ze w samochodzie nie sikaja. Jeden plus:)

Posted

[quote name='Joss']No więc byłam na wycieczce w Poznaniu:) Towarzyskiej:) Wróciłam. Trochę z ulga bo ganianie z tymi moimi niecnotami po calej chałupie mnie dobijało. A one jak odkurzacze, wciagaly wszystko co pod ryjek podlecialo;) No i okazalay sie tatalnymi prosiakami....obsikaly caly dom...o tyle o ile u siebie w domu jakos sie pilnuja to w gosciach absolutna wolna amerykanka...dobrze ze w samochodzie nie sikaja. Jeden plus:)[/quote]No to pewnie więcej Cię nie zaproszą chachacha, po takiej demolce chałupy:lol::lol:

Posted

[quote name='Viris']Moja Klara w gosciach tez ma problemy z toaleta.[/quote]Przeważnie w domu u siebie, pieski czują ten własny zapach, a u kogoś go nie ma to podsikują, aby im było milej. Psy częściej to robią niż suczki, ale sukom też się zdarza

Posted

U nas to raczej na razie malo grozne, bo Klara sie uczy ze mozna TYLKO na dworku. W gosciach po prostu jestesmy nieczesto. Ale juz widac poprawe. Jak jest gdzies drugi raz to juz raczej nie zrobi :>

Posted

[quote name='Viris']U nas to raczej na razie malo grozne, bo Klara sie uczy ze mozna TYLKO na dworku. W gosciach po prostu jestesmy nieczesto. Ale juz widac poprawe. Jak jest gdzies drugi raz to juz raczej nie zrobi :>[/quote]Po oczkach widać, że to żywa i inteligentna dziewczynka.