Re-a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witajcie i dobrej nocki , buldozkowe towarzystwo:buzi: :bye: .... Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Re-a']Witajcie i dobrej nocki , buldozkowe towarzystwo:buzi: :bye: ....[/quote]Witaj Rea, agdzie Ty się podziewałaś przez cały dzionek. Nigdzie Cię nie by ło. Ledwo wpadłaś, a juz uciekasz:mad::mad: Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Te zółte ludki to niezłe bejzbole mają. To się wystraszyć można,a jakie wymowne. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Te zółte ludki to niezłe bejzbole mają. To się wystraszyć można,a jakie wymowne. Mama Wioli[/quote]Tak fajne s te niektóre ikonki a przeglądalaś już te pozostałe. Jak kliknies na ten napis pod ikonkami "wiecej", to na górze w lewym rogu wyskoczy duża tablica z różnymi ikonkami. Jest ich tam bardzo dużo Quote
Re-a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Hehe , jestem , ale lece dalej:evil_lol: , mowiłam ze mam zaległosci, :user: jakby co to wpadne znow:Rose: .... Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Re-a']Hehe , jestem , ale lece dalej:evil_lol: , mowiłam ze mam zaległosci, :user: jakby co to wpadne znow:Rose: ....[/quote]Fajnie , wpadaj jak najczęściej:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Re-a Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 No i nie trzeba długo na mnie czekac ..:p dostałam wiadomosc na pw:crazyeye: ale ni w ząb nie wiem o co chodzi? nie moge sobie poradzic więc Wy jako ze jestescie bardziej zorientowane pomozcie :niewiem: a oto tresc: Home Page: [URL="http://www.rusos.pl/"]http://www.rusos.pl[/URL] Email: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/sendmessage.php?do=mailmember&u=6085"]Wyślij wiadomość e-mail do użytkownika elżbietarusos[/URL] Prywatna Wiadomość: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&u=6085"]Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika elżbietarusos[/URL] CO TO JEST? :smhair2: kto mi to wyjasni bo sie nigdy z czyms takim nie spotkałam , i nie znam Waszych zwyczajow?:modla: no i po co to ktos mi przysłał??????????????:mad: Quote
Draczyn Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Re-a']No i nie trzeba długo na mnie czekac ..:p dostałam wiadomosc na pw:crazyeye: ale ni w ząb nie wiem o co chodzi? nie moge sobie poradzic więc Wy jako ze jestescie bardziej zorientowane pomozcie :niewiem: a oto tresc: Home Page: [URL="http://www.rusos.pl/"]http://www.rusos.pl[/URL] Email: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/sendmessage.php?do=mailmember&u=6085"]Wyślij wiadomość e-mail do użytkownika elżbietarusos[/URL] Prywatna Wiadomość: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/private.php?do=newpm&u=6085"]Wyślij prywatną wiadomość (PM) do użytkownika elżbietarusos[/URL] CO TO JEST? :smhair2: kto mi to wyjasni bo sie nigdy z czyms takim nie spotkałam , i nie znam Waszych zwyczajow?:modla: no i po co to ktos mi przysłał??????????????:mad:[/quote]Moim zdaniem, ta osoba - nadawca tej iadomości chce z Toba korespondować w jakichś tajemniczych sprawach, o których na forum nie chce pisać. Jeśli masz ochote, to wyślij jej maila, a jesli nie to odłuż go ad acta Quote
elżbietarusos Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dostałaś ode mnie wiadomość. Możesz , ją odebrać , zareagować na nią lub nie. Zasada dokładnie taka , jak na innych forach. Quote
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='lapiovra']Skandalem jest to że dopuszcza sie takie rzeczy do obrotu. Na taką "ciemnotę" może każdy zapaść, bo trudno za każdym razem wszystko czytac, no i doskonale orientowac sie w składzie. Dla ludzi tez robia różne wynalazki, szczególnie napoje, z naturalnych jest tylko woda a reszta to samo E tylko z jakimis tajemniczymi numerami.[/quote] Z tymi E w spozywczych rzeczach jest niezla zabawa. Wszystko chyba co w swiecie spozywczym - nawet naturalne rzeczy sa oznaczane symbolem E. Jak dobrze poszukac to mozna znalesc przedzialy ktore E jest naturalne a ktore sztuczne. Ale mimo wszystko chyba lepiej napisac Barwnik naturalny niz Barwnik identyczny z naturalnym, lub woda zamias E milion piecset ;D Quote
Re-a Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 ------- (Dostałaś ode mnie wiadomość. Możesz , ją odebrać , zareagować na nią lub nie. Zasada dokładnie taka , jak na innych forach ) --- spotkałam sie z tym po raz pierwszy i nadal nie wiem po co?????:niewiem: ,dzięki za wyjasnienie:p .... nic nie kumam:mdleje: ... dziwny zwyczaj:crazyeye: . Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Re-a']------- (Dostałaś ode mnie wiadomość. Możesz , ją odebrać , zareagować na nią lub nie. Zasada dokładnie taka , jak na innych forach ) --- spotkałam sie z tym po raz pierwszy i nadal nie wiem po co?????:niewiem: ,dzięki za wyjasnienie:p .... nic nie kumam:mdleje: ... dziwny zwyczaj:crazyeye: .[/quote]Ja tez pierwszy raz sie z takim czymś spotykam. Jak chcę do kogoś napisac na pv, co zreszta na dogo bardzo rzadko robię, przeważnie tylko odpisuję, to zwyczajnie piszę o co mi chodzi. Nigdy w zyciu nic takiego z prośbą o pv, albo maila nie dostlam, więc przykro mi , ale Ci nie odpowiem Quote
elżbietarusos Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Wysłałam pv do Rea . Nie prosiłam w nim o odpowiedź. Była to moja refleksja. Od niej zależy co z nią zrobi. To doprawdy żadna nowość na dogo , że ludzie piszą do siebie na pv. Na forum , z którego przyszla Rea , też co takiego było . Skąd więc te znaki zapytania. Quote
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='misiaczek']Moja buldozka mnie nie budzi,ona kochaniutka spi tak długo jak ja :loveu:. Natomiast budzi mnie mój japan chin :cool3:,ale czym dłużej jest u mnie,tym póżniej :shiny:. Teraz już wytrzymuje do 7:30-8.Mówię o dniach, w których ja sobie mogę pospać.Bo normalnie wstaję między 6 a 7 i on razem ze mną.A Misia chrapie do oporu(czyli aż ją z wyra nie wygonię na spacerek:lol:)[/quote] Ja z Klara mialam podobnie jak Ty z Sotkiem. Zaczynalismy wstawanie od 5 rano (pierwsze dni - pierwsze proby wdrapania sie na lozko po porannym siusiu na gazetke). Teraz Klara potrafi spac i spac. Boje sie ze niedlugo w ogole bede musiala ja prosic o wyjscie na dworek. Zalezy w sumie od tego kiedy robimy ostatni spacerek, czesto zdarza sie ze i o 2 nad ranem, wiec wtedy moge pospac do 10, poszykowac cos w domu, a Klara laskawie wyjdzie na toalete kolo 11 :> Ale zaczynamy przestawianie na normalne godziny, to moze bede na dogo nie w nocy tylko rankiem kolo 7 ;> Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Viris']Ja z Klara mialam podobnie jak Ty z Sotkiem. Zaczynalismy wstawanie od 5 rano (pierwsze dni - pierwsze proby wdrapania sie na lozko po porannym siusiu na gazetke). Teraz Klara potrafi spac i spac. Boje sie ze niedlugo w ogole bede musiala ja prosic o wyjscie na dworek. Zalezy w sumie od tego kiedy robimy ostatni spacerek, czesto zdarza sie ze i o 2 nad ranem, wiec wtedy moge pospac do 10, poszykowac cos w domu, a Klara laskawie wyjdzie na toalete kolo 11 :> Ale zaczynamy przestawianie na normalne godziny, to moze bede na dogo nie w nocy tylko rankiem kolo 7 ;>[/quote]No w zimie to normalne. Wyjście na dworek, nie jest tak radosne, jak w lecie. O 7ej rano. to wątpie, czy kogoś na forum zastaniesz, chyba że Ats, którą Zosia wcześnie budzi:crazyeye::crazyeye: Quote
Re-a Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 .. (Wysłałam pv do Rea . Nie prosiłam w nim o odpowiedź ..Skąd więc te znaki zapytania)... no własnie dlatego ze nie wiedziałam co to jest , te znaki zapytania , gdybym wiedziła to bym nie pytała. :shake: , dziękuje za wyjasnienia :p ... Quote
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Draczyn']No w zimie to normalne. Wyjście na dworek, nie jest tak radosne, jak w lecie. O 7ej rano. to wątpie, czy kogoś na forum zastaniesz, chyba że Ats, którą Zosia wcześnie budzi:crazyeye::crazyeye:[/quote] Ale u nas to przed opadami sniegu tez tak bywalo. 8 godzin spokoju w porywach do 10 ;D Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Viris']Ale u nas to przed opadami sniegu tez tak bywalo. 8 godzin spokoju w porywach do 10 ;D[/quote]U mnie w lecie, to wczesnie nas budza, a w zimie to śpia jak susły i nieraz trzeba je na dwor wypraszac, bo same nie maja ochoty No mnie jua zmoglo, ide do łożecka. dobranoc wszystkim. Kolorowych snów wam zyczę i lepszego jutra:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Draczyn']U mnie w lecie, to wczesnie nas budza, a w zimie to śpia jak susły i nieraz trzeba je na dwor wypraszac, bo same nie maja ochoty[/quote] Mam nadzieje ze Klara tez bedzie mnie w lato budzic. I bedziemy mogly dluzej pospacerkowac i ogolnie bedzie :loveu:. Mniam. [quote name='elżbietarusos']Wysłałam pv do Rea . To doprawdy żadna nowość na dogo , że ludzie piszą do siebie na pv. Na forum , z którego przyszla Rea , też co takiego było . Skąd więc te znaki zapytania.[/quote] Ja uzywam czesto Pw. Co prawda na nowej dogo juz nie az tak, bo akurat nie mam potrzeby, ale na innych forach bardzo duzo rozmow prowadze wlasnie na privach. I z tego co wiem bardzo duzo ludzi to robi. ;] A jeszcze co do Greenies. Jestem w szoku! Ale ale. Nie mialam wczoraj za bardzo czasu zeby to wszystko poczytac. Wielokrotnie widzialam produkty ktore wygladaly na serio identycznie jak te greenies, wiec moze tu wchodzic w gre jakas pomylka. Znam kilka osob tym zachwyconych, a ani jednej ktorej psince cus sie stalo przez te kostki. Ja dalam kilka sztuk Klarze od czasu gdy pojawily sie w Polsce. Zawsze byly podrobnione na miazge, nie bylo opcji zeby polknela jakis wiekszy kawal (gryzla i memlala tak zaciecie :evil_lol:). Pozatym pamietam jak ktos z Was wspominal ze jego buldozek zjadl WATĘ. I ja wydalil bez problemu. Wiec tu tez troche mi sie wydaje ze jesli nawet tego nie trawia to wydala. No chyba ze jakas Chihuahua dostanie Greenies dla psow o wadze 40 kg. To moze byc problem. No jak na razie wezme sie za dokladna lekture. Bo tylko te artykuly swiadcza o tym ze cos moze byc nie tak. Quote
Joss Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No więc byłam na wycieczce w Poznaniu:) Towarzyskiej:) Wróciłam. Trochę z ulga bo ganianie z tymi moimi niecnotami po calej chałupie mnie dobijało. A one jak odkurzacze, wciagaly wszystko co pod ryjek podlecialo;) No i okazalay sie tatalnymi prosiakami....obsikaly caly dom...o tyle o ile u siebie w domu jakos sie pilnuja to w gosciach absolutna wolna amerykanka...dobrze ze w samochodzie nie sikaja. Jeden plus:) Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Joss']No więc byłam na wycieczce w Poznaniu:) Towarzyskiej:) Wróciłam. Trochę z ulga bo ganianie z tymi moimi niecnotami po calej chałupie mnie dobijało. A one jak odkurzacze, wciagaly wszystko co pod ryjek podlecialo;) No i okazalay sie tatalnymi prosiakami....obsikaly caly dom...o tyle o ile u siebie w domu jakos sie pilnuja to w gosciach absolutna wolna amerykanka...dobrze ze w samochodzie nie sikaja. Jeden plus:)[/quote]No to pewnie więcej Cię nie zaproszą chachacha, po takiej demolce chałupy:lol::lol: Quote
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Moja Klara w gosciach tez ma problemy z toaleta. Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Viris']Moja Klara w gosciach tez ma problemy z toaleta.[/quote]Przeważnie w domu u siebie, pieski czują ten własny zapach, a u kogoś go nie ma to podsikują, aby im było milej. Psy częściej to robią niż suczki, ale sukom też się zdarza Quote
Viris Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 U nas to raczej na razie malo grozne, bo Klara sie uczy ze mozna TYLKO na dworku. W gosciach po prostu jestesmy nieczesto. Ale juz widac poprawe. Jak jest gdzies drugi raz to juz raczej nie zrobi :> Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='Viris']U nas to raczej na razie malo grozne, bo Klara sie uczy ze mozna TYLKO na dworku. W gosciach po prostu jestesmy nieczesto. Ale juz widac poprawe. Jak jest gdzies drugi raz to juz raczej nie zrobi :>[/quote]Po oczkach widać, że to żywa i inteligentna dziewczynka. Quote
Recommended Posts