Hebulka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Re-a']a no kto wie , fotki Draczyn zrobiły swoje , podobają mi sie te morduchny , smieszne , ale takie cudenka... a mam pytanie czy one tez sie tak slinia jak bokserki czy buldogi ? :p[/quote] Nie,nie slinią się. Tylko chrapią,sapią i słodko się przytulają:multi::loveu: Quote
Re-a Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 (....Ze mna bylo podobnie ;) Wczesniej tez BF raczej malo sie interesowalam ;) Ale odkad bywaja tutaj takie "jazdy" to zmuszona bylam dosyc dokladnie podczytywac newralgiczne tematy :evil_lol: ).... Modzie , zwracam uwage na nie prowokowanie forumowiczow:mad: Kolejna sprawa to fotogenicznosc tej rasy, na co z racji zawodu jestem wyjatkowo wyczulona :-)[/quote] - a czy masz jakąs galerię , chętnie bym obejrzała te slicznotki ..:mdleje: mysle ze z wrazenia nie zemdleje ..;) Hebulka , powiedz jeszcze słowko a zakocham sie bez pamięci :iloveyou: - czy one sypiają w łozku? Quote
Joss Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Nie inaczej:loveu: Jak sie ma dwie to jedna z jednej stronki druga z drugiej:)))) Quote
Re-a Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Acha , rozumię :cool3: , ale jeszcze spytam : czy to jak sie ma dwa to trzeba byc samotnym :smhair2: , no bo jak inaczej?o te obie strony mi chodzi:turn-l: .... Quote
lapiovra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Re-a:razz: Lapiovra , a gdzie jest tu dział z ottkami , bo szukałam i nie znalazłam , a myslałam ze cos sie dowiem i będzie mozna podyskutowac o tych psiakach, a moze dowiem sie jeszcze cos pozytecznego? powiedz jak cos takiego jest:p[/quote'] Jak wyjdziesz z BF na stronę gdzie jest podział na grupy FCI, to w 2 masz MOLOSY i tam kliknij. znalazlam dwa topiki o rottwelerach. Nie chcę tu zbyt dużo pisac na temat rotków, bo to nie ich forum. "zarotweilerzona "jestem juz bardzo długo, natomiast zabuldożona od 1,5 roku. To forum żyje, a tamto jakos nie może się rozkręcic. Quote
_beatka_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 po długiej przerwie witam wszystkich starych i nowych buldożkomaniaków:loveu: Quote
Hebulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Re-a']Hebulka , powiedz jeszcze słowko a zakocham sie bez pamięci :iloveyou: - czy one sypiają w łozku?[/quote] Oczywiście :multi: :loveu: [quote name='_beatka_']po długiej przerwie witam wszystkich starych i nowych buldożkomaniaków:loveu:[/quote] :multi: :multi: :multi: :calus: :calus: :multi: :multi: [B]Cześć Beatko !!!!!!!!!![/B] Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ja to długo nie moge pospać :shake: Mama uchyliła drzwi i Max biegusiem na moje łóżko ;) Czy wasze buldożki też was budzą??? Quote
misiaczek Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Orange'] Czy wasze buldożki też was budzą???[/quote] Moja buldozka mnie nie budzi,ona kochaniutka spi tak długo jak ja :loveu:. Natomiast budzi mnie mój japan chin :cool3:,ale czym dłużej jest u mnie,tym póżniej :shiny:. Teraz już wytrzymuje do 7:30-8.Mówię o dniach, w których ja sobie mogę pospać.Bo normalnie wstaję między 6 a 7 i on razem ze mną.A Misia chrapie do oporu(czyli aż ją z wyra nie wygonię na spacerek:lol:) Quote
Re-a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witam Was urocze kolezanki przeuroczych buldozkow.. miłego dnia :p Quote
Joss Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witam i ja uroczą koleżankę witającą:) I resztę także witam, a zarazem żegnam do poniedziałku:) Miłego weekendu zyczę, kazdemu tego co lubi:) Quote
Basia&Safi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 oj tak safi robi mi pobudke o 6 pozniej szaleje i niedaje spac ;) mam nadzieje ze z wiekiem minie :) Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Popatrzcie :lol: Fajne nie? [URL="http://marciugry.w.interia.pl/brainwarp/brainwarp.htm"]http://marciugry.w.interia.pl/brainwarp/brainwarp.htm[/URL] Quote
Re-a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Dziękuje za powitanie i zyczonka , i jako przyszła byc moze posiadaczka takiego psionka ... mysle ze wolno mi byc tu z Wami , buldozkowymi rodzinkami...:Cool!: ...bo jesli niiii :shake: to przykro mi , zaraz tu zamknę za sobą drzwi ... mysle ze jednak Wasz Mod mi pozwoli a reszta troszkę jeszcze podszkoli ... bo cudne psiaczki te buldonie , do całowania tylko stworzone :grins: ...Draczyn mi o nich opowiadała i chyba tez bym takiego chciała:p ....:iloveyou: Quote
Hebulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Re-a']Dziękuje za powitanie i zyczonka , i jako przyszła byc moze posiadaczka takiego psionka ... mysle ze wolno mi byc tu z Wami , buldozkowymi rodzinkami.[/quote] Nie tylko wolno,ale i trzeba :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [QUOTE]i chyba tez bym takiego chciała[/QUOTE] ja mysle ze napewno :):):):) cieszymy sie ze przybywa buldozko-manikow :):):) Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='basiulka22tychy']:) orange a ile Twoj piesek ma ;>[/quote] 3 lata, a Safi ile ma??? Quote
Re-a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Popatrzcie :lol: Fajne nie?---super :klacz: , jakby mi rękę rozsadzało od srodka i rosła na moich oczach... a ciekawe co by było jakby tak na buldonia popatrzec po takim wpatrywaniu:crazyeye: , ejj, sprobujcie ktoras :modla: i powiedzcie jakie wrazenia:eek2: Quote
Orange Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Śmieszne :diabloti: Takie jakby wypukłości, a spójrz na coś innego nić na ręke. jak w morzu :eviltong: :p :eviltong: :p Quote
mazika Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 witam wszystkich ;) ojojoj ale mam zaległości na forum :eviltong: musze się wziąśc za lekturke bo ie w temacie zupełnie jestem Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Draczy niech się nie leni tylko wpada na dogo bo kogoś mi tu brak.!!!!!!!!!! Mama Wioli Quote
Re-a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No penie ze ja nie zatąpie Draczyn , choc iloscią to nie mieli byscie brakow , zaraz po Nią biegne , moze znajde i sprowadze tu..:p bo jak nie...:mad: no to nie wiem :niewiem: ... a tak przy okazji to mogłby mi ktos podpowiedziec gdzie jest galeria buldozkow? plisss, bo sie nie orientuje:oops: Quote
lapiovra Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Re-a']No penie ze ja nie zatąpie Draczyn , choc iloscią to nie mieli byscie brakow , zaraz po Nią biegne , moze znajde i sprowadze tu..:p bo jak nie...:mad: no to nie wiem :niewiem: ... a tak przy okazji to mogłby mi ktos podpowiedziec gdzie jest galeria buldozkow? plisss, bo sie nie orientuje:oops:[/quote] Jest coś takiego, co się nazywa Serwis buldoga francuskiego, możesz go sobie wystukać w tytule, albo wejść na srtonę Draczyn i tam linki i znajdziesz.Osobno nie musisz szukac strony . tylko tu na dogomani znajdż jej post i kliknij na adres a też ci wyskoczy.Natoniast jak wejdziesz na tym forum na Pogaduchy o szczeniakach , to może nie będzie galerii ale troche sobie obejrzysz. :lol: Quote
Recommended Posts