Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Re-a']a no kto wie , fotki Draczyn zrobiły swoje , podobają mi sie te morduchny , smieszne , ale takie cudenka... a mam pytanie czy one tez sie tak slinia jak bokserki czy buldogi ? :p[/quote]

Nie,nie slinią się.
Tylko chrapią,sapią i słodko się przytulają:multi::loveu:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

(....Ze mna bylo podobnie ;) Wczesniej tez BF raczej malo sie interesowalam ;)
Ale odkad bywaja tutaj takie "jazdy" to zmuszona bylam dosyc dokladnie podczytywac newralgiczne tematy :evil_lol: ).... Modzie , zwracam uwage na nie prowokowanie forumowiczow:mad:

Kolejna sprawa to fotogenicznosc tej rasy, na co z racji zawodu jestem wyjatkowo wyczulona :-)[/quote] - a czy masz jakąs galerię , chętnie bym obejrzała te slicznotki ..:mdleje: mysle ze z wrazenia nie zemdleje ..;)

Hebulka , powiedz jeszcze słowko a zakocham sie bez pamięci :iloveyou: - czy one sypiają w łozku?

Posted

Acha , rozumię :cool3: , ale jeszcze spytam : czy to jak sie ma dwa to trzeba byc samotnym :smhair2: , no bo jak inaczej?o te obie strony mi chodzi:turn-l: ....

Posted

[quote name='Re-a:razz: Lapiovra , a gdzie jest tu dział z ottkami , bo szukałam i nie znalazłam , a myslałam ze cos sie dowiem i będzie mozna podyskutowac o tych psiakach, a moze dowiem sie jeszcze cos pozytecznego? powiedz jak cos takiego jest:p[/quote'] Jak wyjdziesz z BF na stronę gdzie jest podział na grupy FCI, to w 2 masz MOLOSY i tam kliknij. znalazlam dwa topiki o rottwelerach. Nie chcę tu zbyt dużo pisac na temat rotków, bo to nie ich forum. "zarotweilerzona "jestem juz bardzo długo, natomiast zabuldożona od 1,5 roku. To forum żyje, a tamto jakos nie może się rozkręcic.

Posted

[quote name='Re-a']Hebulka , powiedz jeszcze słowko a zakocham sie bez pamięci :iloveyou: - czy one sypiają w łozku?[/quote]

Oczywiście :multi: :loveu:

[quote name='_beatka_']po długiej przerwie witam wszystkich starych i nowych buldożkomaniaków:loveu:[/quote]

:multi: :multi: :multi: :calus: :calus: :multi: :multi:

[B]Cześć Beatko !!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='Orange']
Czy wasze buldożki też was budzą???[/quote] Moja buldozka mnie nie budzi,ona kochaniutka spi tak długo jak ja :loveu:.
Natomiast budzi mnie mój japan chin :cool3:,ale czym dłużej jest u mnie,tym póżniej :shiny:.
Teraz już wytrzymuje do 7:30-8.Mówię o dniach, w których ja sobie mogę pospać.Bo normalnie wstaję między 6 a 7 i on razem ze mną.A Misia chrapie do oporu(czyli aż ją z wyra nie wygonię na spacerek:lol:)

Posted

Witam i ja uroczą koleżankę witającą:) I resztę także witam, a zarazem żegnam do poniedziałku:) Miłego weekendu zyczę, kazdemu tego co lubi:)

Posted

Dziękuje za powitanie i zyczonka , i jako przyszła byc moze posiadaczka takiego psionka ... mysle ze wolno mi byc tu z Wami , buldozkowymi rodzinkami...:Cool!: ...bo jesli niiii :shake: to przykro mi , zaraz tu zamknę za sobą drzwi ... mysle ze jednak Wasz Mod mi pozwoli a reszta troszkę jeszcze podszkoli ... bo cudne psiaczki te buldonie , do całowania tylko stworzone :grins: ...Draczyn mi o nich opowiadała i chyba tez bym takiego chciała:p ....:iloveyou:

Posted

[quote name='Re-a']Dziękuje za powitanie i zyczonka , i jako przyszła byc moze posiadaczka takiego psionka ... mysle ze wolno mi byc tu z Wami , buldozkowymi rodzinkami.[/quote]

Nie tylko wolno,ale i trzeba :multi: :multi:

Posted

Popatrzcie :lol: Fajne nie?---super :klacz: , jakby mi rękę rozsadzało od srodka i rosła na moich oczach... a ciekawe co by było jakby tak na buldonia popatrzec po takim wpatrywaniu:crazyeye: , ejj, sprobujcie ktoras :modla: i powiedzcie jakie wrazenia:eek2:

Posted

No penie ze ja nie zatąpie Draczyn , choc iloscią to nie mieli byscie brakow , zaraz po Nią biegne , moze znajde i sprowadze tu..:p bo jak nie...:mad: no to nie wiem :niewiem: ... a tak przy okazji to mogłby mi ktos podpowiedziec gdzie jest galeria buldozkow? plisss, bo sie nie orientuje:oops:

Posted

[quote name='Re-a']No penie ze ja nie zatąpie Draczyn , choc iloscią to nie mieli byscie brakow , zaraz po Nią biegne , moze znajde i sprowadze tu..:p bo jak nie...:mad: no to nie wiem :niewiem: ... a tak przy okazji to mogłby mi ktos podpowiedziec gdzie jest galeria buldozkow? plisss, bo sie nie orientuje:oops:[/quote] Jest coś takiego, co się nazywa Serwis buldoga francuskiego, możesz go sobie wystukać w tytule, albo wejść na srtonę Draczyn i tam linki i znajdziesz.Osobno nie musisz szukac strony . tylko tu na dogomani znajdż jej post i kliknij na adres a też ci wyskoczy.Natoniast jak wejdziesz na tym forum na Pogaduchy o szczeniakach , to może nie będzie galerii ale troche sobie obejrzysz. :lol: