Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A w Skierniewicach pada drobny snieg i jest ślisko. w dodatku bardzo trudno jest sie przemieszczać po chodnikach i ulicach - wszędzie leżą grudy sniegu sprzed kilku dni, na poboczach snieg sięga gdzieniegdzie do pasa... z wózkiem nie da sie przejść. Gdy musiałam wyjść do sklepu, wzięłam Zochę w nosidle (miałam duszę na ramieniu...).

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jade do rodzicow, pozniej na uczelnie a pozniej do domku. Ale troche czasu spedze w pociagu. Z powodow finansowych raczej nie pojade autkiem. Chociaz zaczynam sie nad tym wlasnie zastanawiac.

Posted

Tak, ale rok temu pociag na trasie trwajacej 2 godziny, mial opoznienie 6 godzin... Wiec ja sie troche boje. Bylam w tamtym pociagu i wszystko bym zniosla, ale nie bylo ogrzewania...

Posted

[quote name='Viris']Tak, ale rok temu pociag na trasie trwajacej 2 godziny, mial opoznienie 6 godzin... Wiec ja sie troche boje. Bylam w tamtym pociagu i wszystko bym zniosla, ale nie bylo ogrzewania...[/quote]A autobusy tam nie chodzą. Ja zawsze wolę autobus niż pociąg. Jest chyba bezpieczniejszy

Posted

Autobus zdecydownie odpada. Dobry jest przy krotkich trasach a ja planuje prawie 1000 km.
Juz lepiej samochod jesli chodzi o bezpieczenstwo. Autobusy tak samo maja wypadki. Jezdze pociagami nalogowo. Mozna wstac, przejsc sie itp. Czasami tylko sa dni kiedy w pociagu nie ma miejsca np.

Posted

Niestety nie. Do pociagu na tyle godzin nie bede jej zabierac. Pozatym jade zalatwiac bardzo duzo spraw w bardzo krotkim czasie. Pozniej jade do Warszawy gdzie jestem na zajeciach od rana do nocy. W domu bedzie jej zdecydowanie lepiej niz ze mna w tych podrozach.

Posted

Mysle ze juz sie do tego przyzwyczaila. Praktycznie w kazdy weekend wyjezdzam. Ale za to jaka radosc jest jak wroce :loveu:

Lepsza tesknota niz podrozowanie, szczegolnie z Klary przypadlosciami :placz:

Posted

[quote name='ats']Draczyn, jak się dzisiaj czujesz? jak ucho??[/quote]Ucho już prawie dobrze, ale jeszcze trochę boli. Zamiast iść do lekarza, to sama się leczę. Ale jestem dobrej myśli

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Gdzie się podziała Hebulka?
Mama Wioli[/quote]A własnie nie wiadomo. Nigdzie jej nie ma. Też to zauważylam. Pewnie ma gości, bo mial do niej przyjechać synek Hebe na wakację