Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale dzisiaj cisza na forum.
Powstawiam w galerii zdjęcia , które już znacie ale w mało widocznym formacie.
Wieczorem zaś polsat proponuje fantastyczny film Filadelfia.
Ja z pewnością skuszę się na powtórne obejrzenie go.

Posted

No w Galeri by sie troche zdjec przydalo, ja nie wiem czy sie wyrobie zeby przed swietami cos jeszcze dokleic.

A ten film ogladalam juz kiedys i smutno mi bylo strasznie (jesli dobrze kojarze).

Posted

[quote name='JustynaJK']a jakie prześmieszne chrząknięcia temu towarzyszą:flasings:[/quote]Te chrumkania potrafią być niebezpieczne, bo gdy podchodzą do nieznajomego psa i zaczynają chrząkać, to obcy pies odbiera to jako warczenie i zaczyna się robić mało ciekawie:thinkerg::haha::haha:

Posted

mój onek po prostu bierze całą głowę buldożki do pyska i pokazuje kto tu rządzi,a ona wychodzi cała opluta i szczęśliwa,bo nie pozostaju mu dłużna i wisi mu na szyi:flasings:

Posted

[quote name='JustynaJK']mój onek po prostu bierze całą głowę buldożki do pyska i pokazuje kto tu rządzi,a ona wychodzi cała opluta i szczęśliwa,bo nie pozostaju mu dłużna i wisi mu na szyi:flasings:[/quote]Kiedyś miałam bloodhounda. Wychowwywał się on razem z buldożką francuską. Gdy mala go wkurzyła, to brał ją calą do pyska i z obrzydzeniem wypluwał pod stoł. albo do jakiegoś kąta

Posted

[quote name='Draczyn']Kiedyś miałam bloodhounda. Wychowwywał się on razem z buldożką francuską. Gdy mala go wkurzyła, to brał ją calą do pyska i z obrzydzeniem wypluwał pod stoł. albo do jakiegoś kąta[/quote]

Masz moze jakies jego zdjecia? Bardzo mi sie ta rasa podoba.

Posted

[quote name='Viris']Masz moze jakies jego zdjecia? Bardzo mi sie ta rasa podoba.[/quote]Jego zdjęcie jest w galerii, ale wtedy, kiedy jeszcze był 7miesięcznym szczenięciem. Jeśli chcesz to możesz go zobaczyć, chyba na 1ej, albo 2ej stronie. Mam duzo jego fotek, ale nie mam skanera i nie umiem tego robić. Tamte fotki Anutka mi wklejała. To jest hyba jeden z najbardziej rozumnych psów, ale trzeba bardzo kochac psy, aby z nim w domu wytrzymać. Nie m chyba wśród psów większego brudasa

Posted

[quote name='Wind'][B]Draczyn,[/B]

Jak najbardziej! Buldozki nadaja sie do szkolenia! Latem, gdy cwiczylam z Majka aportowanie na Polach Mokotowskich podbiegl do nas buldozek z taka iskra w oku, ze az calym soba mowil "daj mi ten koziolek, no daj!". Po prostu nie odstepowal nas na krok, cos tam sobie chrumkal, sapal i gulgotal, ale w moja reke z aportkiem wpatrzony byl jak w obraz.
Nie wspomne, ze mial bardzo piekna budowe :-)

A teraz przyznac sie! Czyje to bylo cudo? :thinkerg:[/quote]
A jak się wabił ten bf BO MOŻE PRZEZ PRZYPADEK GO ZNAM
mAMA wIOLI

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Bardzo jestem ciekawa jak wabił się BF o którym mówi Wind. Jeśli to nie tajemnica. Ja często jestem na polach, może kiedyś widziano mnie również z Gackiem .
Mama Wioli[/quote]Może to właśnie był Gacek, musisz pogadać na ten temat z Wind

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Dobrze zbudowany? To nie Gacek. Takiej akcji, o której wspomniano to nie pamiętam. Może BF zaprzyjaźniony, którego poznałam na polach BF tak zrobił.Mama Wioli[/quote]Ty pewnie prawie wszystkie buldoki tam znasz, jesli tam częst spacerujesz

Posted

Prawdopodobnie już nie będę przed Świętami miała dostępu do internetu, dlatego już teraz pragnę Wam złożyć życzenia.

[B]Joss,Hebulko,Draczyn,misiaczek,anutko,_beatko_,elżbietorusos,[/B]
[B]Viris,[/B][B]basiulka22tychy,ats,Wind,Lokys,JustynaJK,malgosia78,[/B]
[B]Buba_22,[/B][B]Wiolu.od.Gacka,dorotal,Molosko...[/B]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/1874/108980576276po.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img507.imageshack.us/img507/9463/1134596965937ab.jpg[/IMG][/URL]

[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech te Święta Bożego Narodzenia [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]przyniosą Wam wiele radości, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech uśmiech zagości w domach, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech samotność odejdzie w niepamięć, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech zima otula Was białym puchem, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]jak ciepły koc przy kominku, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech bieluteńkie gwiazdeczki [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]skrzypią wesoło pod Waszymi butami [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]na wieczornym spacerze. [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech dobry Bóg namaluje [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]szczęście na Waszych twarzach, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech miłość dotyka delikatnie, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]lecz bez ustanku, [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]Niech marzenia płyną wysoko w górę [/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][FONT=Tahoma][SIZE=3]i spełniają się...[/SIZE][/FONT][/COLOR][/I]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]tego wszystkiego życzymy Wam i Waszym pociechom , drodzy miłośnicy Bulweczek[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] Aneta Budny z Dorą.[/FONT][/SIZE]

Posted

[I]Dziekuje Bardzo Serdecznie za Zyczenia, jestem w trakcie meczenia mojego komputera zeby jednak udalo sie cos wytworzyc. Tak wiec na razie nie skladam zyczen, powinny dotrzec przed swietami ;-)[/I]

Posted

Ja ide myc podlogi i na dluzszy spacerek to moze w koncu zrobie zdjecie pod karteluszke swiateczna dla dogomaniakow.
Pozdrawiam w atmosferze swiatecznego sprzatania.