Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciężkie to życie: sukcesy w sobotę, sukcesy w niedzielę. :o :lol: Draczyn jak Ty dajesz sobie z tym wszystkim radę??? :P :lol: (oczywiście żarty). W każdym razie ponowne gratulacje!!!! :multi: :smilecol: :BIG:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam bardzo. Dlaczego miałabym nie dawać sobie rady. Wystawy to dla mnie przyjemnoć. Spotykamy sie z wystawcami. Możemy się podzielić swoimi spostrzeżeniami i poznać swoje psy. Ja nie wyobrazam sobie obecnie życia bez wystaw, bardzo je polubiłam i stały sie one częścią naszej egzystencji

Posted

Pierwsze święta z dwoma psami.Co z choinką.Czy Wasze pieski ją atakują ?:wink: Bo ja się zastanawiam czy w tym roku mam ją ubierać,czy jakiś stroik do którego nie będą miały dostępu :D .Wprawdzie rok temu na świeta miałam już maleńką Misiunię,ale do pokoju gdzie stała choinka,w drzwiach była położona 40 cm deska,zeby Misia nie przeskoczyła i nie przewróciła drzewka.Mam dużą choinkę i bałam się,że jak za coś pociągnie i ją przewróci,to już z pod niej nie wyjdzie żywa.A teraz psy już są duże,wysoko skaczą,więc żadna blokada w drzwiach na nic się zda.Jak Wy sobie radzicie?

Posted

Jak mialam wyzla to nie bylo problemu z choikna. Sunka byla bardzo grzeczna i nie interesowalo jej przewracanie choinek :)

Ale pamietam z dziecinstwa ze u moich dziadkow byla choinka powiedzona pod sufitem. Moze warto wyprobowac? Wygladalo to nieziemsko slicznie. Po prostu przy suficie, na szafie dziadkowie kladli duza galaz jakiegos iglaka i to sie ozdabialo. Psy na pewno nie maja do tego dostepu :)

Posted

Cześć wszystkim! Kochani wrócilam do zywych:) Pozdrwaiam Was wszystkich z centralnej Polski:D Nie jestem zdrowa należycie ale co począc, taki lajf że trzeba zasuwac w kopalni:) Buziaki

Posted

[quote name='misiaczek']Pierwsze święta z dwoma psami.Co z choinką.Czy Wasze pieski ją atakują ?:wink: Bo ja się zastanawiam czy w tym roku mam ją ubierać,czy jakiś stroik do którego nie będą miały dostępu :D .Wprawdzie rok temu na świeta miałam już maleńką Misiunię,ale do pokoju gdzie stała choinka,w drzwiach była położona 40 cm deska,zeby Misia nie przeskoczyła i nie przewróciła drzewka.Mam dużą choinkę i bałam się,że jak za coś pociągnie i ją przewróci,to już z pod niej nie wyjdzie żywa.A teraz psy już są duże,wysoko skaczą,więc żadna blokada w drzwiach na nic się zda.Jak Wy sobie radzicie?[/quote]Ja mam w domu mały okrągły stolik i na nim stoi choinka do sufitu. Na stolik pies nie skoczy, bo gałęzie choinki całkowicie go zakrywają. Ponadto jest przymocowana do ściany. Zdejmuję jeden duży obraz i do haka przymocowuję choinkę

[quote name='Joss']Cześć wszystkim! Kochani wrócilam do zywych:) Pozdrwaiam Was wszystkich z centralnej Polski:D Nie jestem zdrowa należycie ale co począc, taki lajf że trzeba zasuwac w kopalni:) Buziaki[/quote]Cieszę się , że już jest lepiej. Nie mogłaś jeszcze przedłużyć zwolnienia?

Posted

[quote name='Joss']Zwolnienia nie było, był jednodniowy urlop, wg niektórych o jeden dzień za długi:/[/quote]Przecież przy takiej grypce powinnaś parę dni poleżeć. Nie ma ludzi niezastąpionych. Chyba każdy pracodawca powinien to zrozumieć

Posted

W grudniu jest naprawde sajgon. Dzis juz nieco lepiej sie czuje. Malgosia mnie wczoraj uzdrawiała przez telefon;)
Gdzie spędzacie sylwestra, ze tak sptam z innej beczki?:)

Posted

[quote name='Joss']W grudniu jest naprawde sajgon. Dzis juz nieco lepiej sie czuje. Malgosia mnie wczoraj uzdrawiała przez telefon;)
Gdzie spędzacie sylwestra, ze tak sptam z innej beczki?:)[/quote]Do nas jak zwykle pwnie wpadnie parę zaprzyjażnionych osób

Posted

[quote name='Buba_22']ja wyjeżdżam do stajni, na konie.sylwester w siodle :drinking: :D

[URL=http://imageshack.us][img]http://img225.imageshack.us/img225/7455/koni8jq.gif[/img][/URL][/quote]

Piękny Sylwester

[img]http://www.gify.neostrada.pl/gify/zwierzeta/konie/10.gif[/img]

Posted

[quote name='Joss']W grudniu jest naprawde sajgon. Dzis juz nieco lepiej sie czuje. Malgosia mnie wczoraj uzdrawiała przez telefon;)
Gdzie spędzacie sylwestra, ze tak sptam z innej beczki?:)[/quote]

Kuruj sie Joss! Teraz musisz o zdrowie dbac podwojnie. Bo ponowne przeziebienie moze byc gorsze. Ja w tym roku juz 3 razy bylam chora i teraz niby nie kaszle ani goraczki nie mam ale kiepsko sie czuje i to bardzo.

Posted

Witam ;)

Kuruj się Joss ;)

A co do planów sylwestrowych, hmm to jade z Marcinem do mojej przyjaciółki i u niej w miłym towarzystwie (ma się jeszcze troche znajomych zjechać) powitamy nowy rok ;)

Posted

[quote name='mazika']Witam ;)

Kuruj się Joss ;)

A co do planów sylwestrowych, hmm to jade z Marcinem do mojej przyjaciółki i u niej w miłym towarzystwie (ma się jeszcze troche znajomych zjechać) powitamy nowy rok ;)[/quote]No to podobnie jak my. Z tym, że my to już tak z przyzwyczajenia u siebie przyjmujemy, bo zawsze nm szkoda psów na dłużej, samych zotawiać

Posted

[quote name='Draczyn']bo zawsze nm szkoda psów na dłużej, samych zotawiać[/quote]

Nój Jocker zostanie z rodzicami, chciałam go wziąść ze sobą, ale tam jest kot i obawiałabym się o bójki. Więc mój maluszek zostanie z rodzicami.

Posted

[quote name='mazika'][quote name='Draczyn']bo zawsze nm szkoda psów na dłużej, samych zotawiać[/quote]

Nój Jocker zostanie z rodzicami, chciałam go wziąść ze sobą, ale tam jest kot i obawiałabym się o bójki. Więc mój maluszek zostanie z rodzicami.[/quote]Jeśli nigdy nie mial do czynienia z kotami, to faktycznie lepiej i bezpieczniej będzie go w domu pozostawi ć

Posted

[quote name='Buba_22']ja oddam Abi rodzicom, którzy jadą na Bukowinę.moje maleństwo pierwszy raz zobaczy, jak to jest kiedy jest tyle śniegu :D[/quote]Oj to będzie miało prawdziwy "ubaw po pachy"

Posted

basiulkio to moze sie spotkamy bo ja tez będe w Szczyrku :D

a poza tym to leżę chora w domku, wczoraj byłam u lekarza, dał mi antybiotyk i mam zwolnienie na 7dni...więc będe miała wreszcie troche czasu na forum :lol: