Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

salo, dokładnie tak :( kotek miał koci katar i za późno ktoś zauważył kocie nieszczęście. U weta był już nawet kilka razy^^
Kotek przebywa u koleżanki, która prowadzi nieoficjalną fundację Malborski Dom Pomocy Kotom.
paulinken, te oczy to mu wypłynęły, niestety takie są efekty długo nieleczonego kociego kataru :(

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, no, tak właśnie widzę, że to następstwo po kocim katarze (jestem technikiem weterynarii). A jaka to miejscowść, gdzie kot przebywa aktualnie ?

Posted

kagome19 napisał(a):

paulinken, te oczy to mu wypłynęły, niestety takie są efekty długo nieleczonego kociego kataru :(

Straszne, nawet sobie nie wyobrażam, przez co on przechodził...

Posted

dziękuję za zaproszenie. będę tu zaglądać;)
finansowo póki co nie pomogę, szukam pracy... ale zapiszę sobie wątek. może mamę namówię na jakąś darowiznę- straszna z niej
kociara;)

Posted

Do nas do kliniki trafiła kicia . Taka malutka; też z kocim katarem. Ale wiadomo - im szybciej to się zauważy - tym lepiej. I kicia już o wiele lepiej się czuje. Dostawała kropelki do oczu, zastrzyki podskórne, inhalacje jej robiłam ... Od razu ją pokochałam, a ona pchała mi się na ręce, gdy klatkę otwierałam. Słodkie kociątko; wdzięczne.

To była dygresja, a wracają do sedna - czy macie może kontakt z jakąś fundacją, która mogłaby chociażby wystawić cegiełki na Allegro dla Toffi'ego???

Posted

Niestety nie, ale mamy bazarki :) jeden tu i trzy na forum miau. Poza tym dużo ludzi wpłaciło na kiciusia tak z serca^^
Podejrzewamy z koleżanką, że Toffiś kiedyś był czyjś bo jest zbyt zadbany jak na bezdomnego kota. Pewnie jak się rozchorował to go wywalili po pieniędzy na leczenie było szkoda :(

Posted

Kagome, dziekuje za zaproszenie.
Normalnie serce peka jak sie widzi takie nieszczescie. Ale mam wrazenie, ze te ostatnie zdjecia pokazuja, ze kocina jest w lepszym stanie.
Ja mam kota uratowanego jako 2-miesieczne kocie z poteznym kocim katarem, teraz to 5 letni potezny 6 kg kocur.

Mysle, ze cegielki na allegro znalazlyby nabywcow. Ja wczoraj robilam wszystkie przelewy, najblizsze bede robic za jakis czas. Jesli nie zbierzecie kwoty na operacje do tej pory, to prosze o pw.

Posted

EVA2406 napisał(a):
A czy on normalnie oddycha? Nie ma takiego charczącego oddechu?
Koci katar już wyleczony?

Dziewczyny piszą, że tylko z oczkami ma kotek problem.