Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pola53 napisał(a):
Jezu, czemu nie jestem bogata? Ale jednorazowo wspomogę Toffiego 20 zł, potem zobaczymy. Mam już ze 250 zł stałych deklaracji :(. Proszę o nr konta na PW

Jest i moja rodzicielka ;)
Prawda, że śliczny z niego kotek?!

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beatkaa napisał(a):
Serce się kraje :( Jednorazowo dorzucę 10zł...to niewiele ale zawsze coś.Poproszę o dane do przelewu.

Ziarnko do ziarnka ........... . Podnosimy koteczka.

Posted

Witam :)
Operacja Toffisia pod koniec tego tygodnia, koszt to 250zł.
Do tego czasu będziemy Toffiemu przemywać i smarować oczodoły. Przy okazji operacji odrazu wykastruje się Toffisia^^

Posted

kagome19 napisał(a):
Witam :)
Operacja Toffisia pod koniec tego tygodnia, koszt to 250zł.
Do tego czasu będziemy Toffiemu przemywać i smarować oczodoły. Przy okazji operacji odrazu wykastruje się Toffisia^^

Może zrób jakąś rozpiskę ile już Toffiś ma deklaracji..będzie łatwiej :) A tak przy okazji...doszła już moja wpłata?

Posted

Nie mam pojęcia, zapomniałam się spytać^^' *skleroza nie boli*
Nie będzie raczej łatwiej bo ciągle idą pieniądze na smarowidło i maść a po operacji też pewnie będzie czegoś potrzebował Toffiś :/ także nawet nie wiadomo ile pieniążków jeszcze pójdzie na niego

Posted

kagome19 napisał(a):
Nie mam pojęcia, zapomniałam się spytać^^' *skleroza nie boli*
Nie będzie raczej łatwiej bo ciągle idą pieniądze na smarowidło i maść a po operacji też pewnie będzie czegoś potrzebował Toffiś :/ także nawet nie wiadomo ile pieniążków jeszcze pójdzie na niego

Jasne...jak chcesz,ale tak byłoby lepiej ;) Po prostu wypisałabyś ile kasy poszło na niego i na co,a poza tym jakie są wpłaty :)

Tylko kurczę....jeśli to nie jest Twoje konto,to raczej cięzko bedzie.