Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mają około 2 miesiące - podrzucone przez faceta który twierdził że je znalazł

Nie ma ich gdzie trzymać. PILNIE potrzebują jakiegoś kąta!!!!!!!

Wszystkie cztery to sunie - siostrzyczki: czarne mają na imię Luna i Lula, beżowe Saga i Sasanka

kontakt:
Magda 606 133 847

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem nic więcej, tak zostały przyniesione do schroniska - w schronisku jest prawie 30 szczeniaków, dla nich nie ma miejsca, co robić?????????????? gdzie jakiś dt znaleźć dla tych bid?? macie jakieś pomysły?? błagam o ogłoszenia

Posted

One w tej skrzynce są w bagażniku samochodu, ze strachu sikały jeden na drugiego, dlatego są mokre. Wcale nie powinniśmy ich przyjąć bo na dodatek nie z naszej gminy, ale facet wyglądał na takiego, który wyrzuci je jak tylko dojedzie do najbliższego lasu !!!!
Łatwiej odmawiać przez telefon, ale jak już spojrzy się takim w oczy, to strach ogarnia co z nimi będzie. I tak dobijamy do 30 ze szczeniakami. Masakra.... na te już wcale miejsca nie mamy... siedzą w kiblu !!!! :(

Posted

leni356 napisał(a):
Byłoby super, dzięki. Tak sobie myślę żebyś usunęła kontakt mailowy na Krotoszyn, bo ludzie się mogą sugerować i że daleko. Może dopiszesz że pomożemy w transporcie do nowych domków?

Oki, nie ma sprawy.

Posted

__Lara napisał(a):
To może dokleję je do allegro leni?

Byłoby super, dzięki. Tak sobie myślę żebyś usunęła kontakt mailowy na Krotoszyn, bo ludzie się mogą sugerować i że daleko. Może dopiszesz że pomożemy w transporcie do nowych domków?

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Dziewczyny a czy jest możliwość zrobienia maluchom, lepszych zdjęć?
Każdemu z osobna najlepiej?

Jak mi się uda to jutro, a na pewno w piatek zrobię !!!!