Jump to content
Dogomania

Kolejny łup Mosii i Rebellii - sznaucer olbrzym; ma nowy dom.Foty str 6.

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Jacol123
Posted

Jaki on sliczny! Mam nadzieję,że również mądrutki jest. Sam bym takiego chciał :)

Posted

:hmmmm: ;)
kiedy zabierałam Bingusia z tego nieszczesnego przystanku, (oczywiscie towarzyszyła mi cała wieś- fajniejsze wydarzenie niz pozar w pobliskim tartaku ;) ) panowie wstawieni wykrzykiwali "uwazaj pani bo on ostry jest!! " ale kiełbaska zrobiła swoje i Binguś dosłownie rzucił mi sie w ramiona:) kikucik chodził jak szalony. Nie było mowy zeby odszedł ode mnie nawet na 10 cm. Niestety temperamentny chłopak jest bardzo(co równiez demonstrował ;) ) dlatego podjełam decyzję o natychmiastowej kastracji.

Posted

[quote name='mosii'] Niestety temperamentny chłopak jest bardzo(co równiez demonstrował ;) ) dlatego podjełam decyzję o natychmiastowej kastracji.

:megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

cieszę się, napisz cos wiecej o tym domku..
rasowce mają łatwiej jednak ale zwłaszcza kudłate. :lol:

Posted

To była bardzo szybka adopcja ;) tzn zainteresowanie Bingiem przerosło nasze oczekiwania... wczoraj od rana do wieczora urywały się telefony... ech żeby tak było z każdym psem!!!!

Posted

Pani która wypatrzyła Bingusia na allegro, pochowała 2 mies temu adoptowanego ze schroniska olbrzyma.... dom idealny dla Pikusia:) Pani ma doświadczenie z "trudnymi" sznaucerami:) bedzie dobrze... jesteśmu umówieni na sobote na zapoznanie:)
:kciuki:

Posted

Mosii jesteś wielka!!!Ale chyba cos na ten temat juz wspominałam.Widzisz kochana nawet nie mam kiedy zagladać i obserwować twoich wyczynów;) !!!Nie dziwie się że masz dosyć ale za to co robisz masz zarezerwowane miejsce w niebie:evil_lol: .

Posted

mosii napisał(a):
dodam że rebellia ostro mi pomaga przy psach:)

aaaa zauważyłam :loveu: i przepraszam że niedodałam :oops: Rebelio wybaczysz?? Dziewczyny jesteście kochane!!!!

Posted

romenka napisał(a):
aaaa zauważyłam :loveu: i przepraszam że niedodałam :oops: Rebelio wybaczysz?? Dziewczyny jesteście kochane!!!!

wybaczam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest Jacol123
Posted

Dobra wiadomość. No i będzie niedaleko - w Świętochłowicach. :) Pozdrawiam Binga i jego nową rodzinę :)