Gajax Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Właśnie dzwoniła Rebellia. Znalazły z Mosii sznaucera olbrzyma w jednej z podradomskich wsi. Psiaka ktoś wyrzucił w niedzielę i dzisiaj miał zostać "załatwony" wiatrówką, bo szanowne społeczeństwo na widok psiaka trzepało portkami :angryy:. Pies ma max. 2-lata, jest żywy, łagodny, w poniedziałek będzie kastrowany (:evil_lol:). O ile dobrze zrozumiałam, pojechał do hotelu. Więcej napiszą dziewczyny jak wrócą - kolejki po Bingo (chyba tak go ochrzciły;) )mogą się już ustawiać :diabloti: Prosimy się nie przepychać ;) Quote
agusiazet Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ludzie, czy ci pseudowłaściciele powariowali!!! Wyrxzucić psa, swojego psa - idioci!!! Quote
Guest Jacol123 Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 O rany! Kolejny sznaucer olbrzym! A to takie wspaniałe psy! Pokażcie jakieś zdjęcie :) Quote
zasadzkas Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Pamiętacie Brygadę RR? To Mosii i Rebellia, Brygada Ryzykownego Ratunku :evil_lol: Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 taaaaa a ja mam juz wszystkiego dosc... zapsiłam się po uszy. 4 swoje osobiste + 3 na hotelu + szczeniak POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! moze ktos zaoferuje tymczas dla Bingo??? Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Bingo jest teraz w hoteliku(tam gdzie Dragon i Żaba;) ) w poniedziałek bedzie kastrowany. Stan ogólny dosyc dobry, 2 dni temu wpadł pod samochód ale ku niezadowoleniu miejscowych, wyszedł z tego bez szwanku. zaraz wkleje fotki Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Ale pech , a oni pewnie zakłady robili. Mosii wspołczuje i jak zwykle jestem pełna podziwu , dla Rebeli rownież . Brygada RR całkiem do Was pasuje. Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Beatko nie żartuj ! ja juz padam na pysk. do rzeczy, Binguś jest piekny:) Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Bingo najpierw nazwałam Pikuś ale mnie u weta wysmiali;) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mosii, już nic innego mi nie pozostało tylko żartować. Ja też juz padam i jestem wsciekła z bezsilności . Ludzie psy wyrzucaja , bez sensu rozmnażaja a domków jakos nie przybywa . My wszyscy zapsieni. Porażka. Rzeczywiście piękny pies . Mosii w sprawie tego psiaka co ja znalazlam bylo duzo telefonow po ogloszeniu w gazecie, moze i Tobie się uda. Choć sam telefon to mało ale.... . Licze , ze znajdzie sie chetny bo pies jest przepiękny. Pozdrawiam, ps, wcale sie wetowi nie dziwę - Pikuś na takiego pięknego psa , a fe :) Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 ;) ja sie wczoraj załamałam, obserwowałam tego psa przez kilka dni. Zawsze w tym samym miejscu, byłam przekonana ze to miejscowy ale wczoraj zwątpiłam. Zatrzymałam auto popytałam w sklepie pijaczków o co chodzi... ten pies od niedzieli czeka na swojego pana............... ciągle w tym samym miejscu............. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Tam gdzie go zostawił tam na niego czeka ................... Zeby ludzie tak potrafili ........... bardzo przykre. Mam nadzieje, ze ktos chętnie go przygarnie. Quote
nietoper Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 jaki jest stosunek pieska do suczek??? Muszę dodać że żywiołowych suczek???? Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 zakładam że pozytywny, jest w hotelu z Żabą- bokserką, poza tym w poniedziałek zostanie wykastrowany. Quote
Gajax Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Śliczny sierściuch :loveu: Ja bym się na Waszym miejscu bała z domu wychodzić ;) Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 jejku jaki piękny!!! jak przyjadę do domu to wrzucę go na stronke - cudny!!!!! kurcze przydałoby się go obciać, a ja teraz nie mam maszynki bo pożyczyłam :shake: Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Bingo na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121926970 Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 malawaszka napisał(a):jejku jaki piękny!!! jak przyjadę do domu to wrzucę go na stronke - cudny!!!!! kurcze przydałoby się go obciać, a ja teraz nie mam maszynki bo pożyczyłam :shake: Moniczka, a jak odzyskasz dałabyś zaprosić na obcinanie Bingusia w Częstochowie? :p Quote
malawaszka Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 odzyskam prawdopodobnie dopiero za tyzień w niedzielę i jak Bingo jeszcze będzie czekał to pewnie że przyjadę :loveu: i oddam Ci wreszcie ten kontenerek :crazyeye: :oops: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Mam cicha nadzieje, ze juz nei bedzie czekal u Mosii, ze bedzie w nowym domku. Quote
mosii Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Mam cicha nadzieje, ze juz nei bedzie czekal u Mosii, ze bedzie w nowym domku. oj też mam taką nadzieję......... Quote
Recommended Posts