Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do przytuliska trafiło 5 kociaków w wieku około 3 mies. Jest jeden kocurek i 4 kicie. Wszystkie piękne, ciekawe świata ale niestety okazało się, że mają koci katar. :-(
Trudno odmówić pomocy bezdomnym kociakom znalezionym wiejskim bezludziu, szczególnie teraz zimową porą nie miały szansy na przeżycie.
Przytulisko jest przepełnione, bo trudno jest odmówić pomocy zwierzakowi w potrzebie a zimą takich jest szczególnie dużo.
Niestety możliwości finansowe przytuliska są bardzo skromne i dlatego potrzebna jest pomoc na leczenie 5-ciu kociaków z kocim katarem!!

[SIZE="3"]Pilnie potrzebne są fundusze na leczenie i szczepienia kociaków!!

Po wyleczeniu będziemy szukać dla nich nowych domów.
W sprawie informacji, pomocy i adopcji prosimy o kontakt:
tel. 501 980 665 lub 664 821 160
mail: [email protected]

Posted

Szczęśliwie, że trafiły do Joli, bo na dworze w tych warunkach nie miały szansy na przeżycie.
Biedne nochalki i oczy. Oby szybko udało się je wyleczyć i żeby nie zostały żadne ślady choróbska, jak u mojego Kacperka. Ale one trafiły do Joli w lepszym stanie niż Kacprzątko do mnie.
Leczenie 5 sztuk to ogromny wydatek. Wczoraj i dzisiaj poszło już na maluchy 200 zł.
Skąd na to zebrać fundusze?

Poszukam czegoś na bazarek.

KTO JESZCZE MOŻE POMÓC?

Posted

[quote name='EVA2406']Wysłałam zdjęcia do Paroska, ale Ona nie potwierdziła odbioru i nie wiem czy doszły.....................

Zapytamy !!!
Kocinki to moja słabość... I poważne zaangażowanie...

Koszt ich leczenia (jest ich pięć !!!), odrobaczania i szczepienia to ponad 800zł...
Tu każda wpłacona kwota jest ważna !!!!

Jeśli Ktokolwiek może pomóc - bardzo prosimy !!!
Konto do wpłat na stronie:
znajdki.pl

Ja osobiście z góry bardzo Dziękuję Wpłacającym !!!

Posted

[quote name='bric-a-brac']Paros, wystawiasz może drugi bazar?

To ktokolwiek go wystawia, dodajcie proszę jeszcze 3 fanty ode mnie: 3 sztuki globusów. Zdjęcia i opis są tutaj w poprzednim bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/199049-KONIEC.-Bezp%C5%82atni-tymczasowicze-Yumy-prosz%C4%85-o-pomoc!-do-9.01
Fant Nr 1 - globus.

Przygotowałam dla Eva2406 bazarek do wystawienia i dodałam trzy globusiki :lol:

Posted

Super, wrzućcie proszę tu linka jak wystawicie, nie przeglądam obecnie wątków bazarkowych, gdyż zbyt częste przeglądanie mogłoby doprowadzić do mojego bankructwa :lol:

A wiadomo kiedy bazar ma zostać wystawiony? Może jeszcze bym poszukała jakichś fantów... (chociaż czekać, to na mnie nie czekajcie, bo ja czasowo w tygodniu to jestem w lesie...)