shanti Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No niestety Cioteczki. Często jak nie wyeksponujesz psa, nie zareklamujesz to po prostu jest niezauważalny. A jak pójdzie na kojce zbiorowe, to już wogóle kaplica. Traci się zupełnie w tłumie.:shake: A Bezik z tyłu na kwarantannie siedział tylko w budzie, rzadko wychodził. Teraz jest z innym psiakiem w boksie i troszkę się rozruszał. Podchodzi do krat, macha ogonkiem. Może komuś wpadnie w oko.:lol: Quote
Aimez_moi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 O Boziu ..... to niech wpada w to oko.......:):) A moze mu wykupic ogloszenia na bazarku? Quote
E-S Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Allegro pięknota nie ma ? Banerek ktoś zdolny by mu może zrobił ? :) Quote
shanti Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 monika55 napisał(a):A radzi sobie z innymi psami? Na razie siedzi z suczką. Miała niedawno cieczkę i czeka na sterylkę, więc spokojnie nic nie będzie;) Z psami na razie nie próbowałam, ale nie wyglada na zadziora. Quote
shanti Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Wygląda to tak, jakby dopiero odkrywał że człowiek mizia, głaska, przytula. Bardzo to smutne. Na poczatku kulił się przy próbie dotyku. Teraz już podchodzi do kraty machajac ogonkiem. Cieszy się na kontakt z ludźmi. Quote
Aimez_moi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Bezik......:) przypominamy o sobie.....:) Quote
monika55 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Troche ma. Ale mało, bo zawsze za mało. Quote
Aimez_moi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To moze zamowcie i podajcie wszystkie dane na jakims bazarku a ja zaplace..... Quote
monika55 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Poczekajmy z nowymi ogłoszeniami do soboty. A w ogóle to piękne dzieki za propozycje Aimez_moi:loveu: Quote
Aimez_moi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Mala kuleczko.....przypomnij o sobie.....:) Quote
Onaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Chociaż podniosę kudłaczka bo coś mało osób do niego zagląda :(. Quote
monika55 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Pani potwierdziła przyjazd w sobote. Zobaczymy. Quote
monika55 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Bezik pojechał do domu. Pojechałam do schronu,żeby go wyprawić. Cała rodzina przyjechała.Wszyscy dorośli. Bedzie mieszkał tylko z panią. Cieszyć sie bedę za pare dni. To tak na wszelki wypadek. Pani sprawiła naprawde dobre wrażenie. Quote
Thaliania Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Witam serdecznie:) jestem jedna z trzech Pan ktore dzisiaj zabraly do domu Bezika, i mała poprawka bedzie mieszkal z dwoma Paniami a trzecia dochodzaca to moja bratowa:) Troche musze opowiedziec jak psiaczek zareagowal po tych kilku godzinach na wielkie zmiany. Podroz okolo godzinna minela troche stresowo, wiercil sie to siadal, to sie kładł, to znow siadal nie wiedzial co sie dzieje i gdzie go zabieraja. Ale caly czas byl głaskany zeby pokazac mu ze nic zlego mu nie grozi i dac mu poczucie pewnego rodzaju spokoju. Na miejscu juz poszlismy na maly spacerek a potem szybko wedrowal za bratowa do mieszkania, rozgladal sie gdzie jest i kazdy kat wywachal:) pozniej dostal jedzonko, wode i poslanie w przedpokoju ktore po czasie przypadlo mu do gustu ale i tak siedzi w kuchni gdzie wszyscy ludzie-jest towarzyski mimo wszystko:) potem wyszlysmy do sklepu to mama mowila ze piszczal za nami :( ale jak wrocilysmy to od razu skakakl i sie cieszyl az mnie to zdziwilo bo Panie ze schroniska mowily i same widzialysmy jego podejscie do obcych. Teraz juz troszk jakby sie oswoil i mam nadzieje ze poczuje sie jak u siebie w domu w ktorym jest:) postaramy sie ze wszystkich sil aby tak bylo:) Jeszcze raz serdecznie dziekujemy za Bezika i goraco pozdrawiamy:) Quote
Aimez_moi Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Wspaniale wiadomosci.......:):) Bezik jest cudownym psiakiem i bedzie wiernym towarzyszem.....:):) Pancie...wszystkie trzy...:):) macie super pieska...:):) Quote
monika55 Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Witam serdecznie na wątku Bezika. Mam nadzieje na częste wiadomości. I może jakieś zdjęcia? Jak sie ciesze że on dziś przy Pańci śpi a nie w boksie. Quote
Recommended Posts