golf Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 dzieki Elig za wstawienie fotek :) Toffik trafił do cudownego dmku, gdzie mam nadzieje pozostanie na zawsze. Ludzie ,którzy adoptowali Toffika sa wielkimi przyjaciolmi zwierzat.Zawsze w ich domu byly zwierzaki, nie tylko psy.Byly koty, ptaki, a obecnie nawet koszatnik ;) Duduś. Toffik ma nowa przyjaciołke, Norę.Nora jest rowniez przygarnietym psiakiem, i ma cudownie kosmate stopki. Tofficzek przyjecha do nowego domu naczczo, wiec na dzien dobry poczestował się kajzerką z chlebaka, i juz poczuł się jak w domu :) Na koniec mnie rozczulil, bo nowi Panstwo czestowali go paluszkami ze stolu, a on bral je i odkladal na moja torebke, zebysmy mieli na droge :) ehhhh zeby wiecej takich domow bylo!! 3 majcie kciuki za Toffisa i jego nowa rodzine!! DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM BARDZO ZA WSPARCIE I POMOC!!!!!!!!!!!!:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
tripti Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 kciuki trzymamy!!! gratulujemy! i dziękujemy wszystkim za pomoc, Eli za wypromowanie kawalera na fb :))) golf i co skitrałaś te paluszki na drogę ;)? Quote
murakami Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='Ellig']Z kolezanka:) pasują do siebie:lol: super wiadomość na koniec dnia. Quote
golf Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Ellig napisał(a):Mozna zmienic tytul watku:) no własnie zamiarowałam sie za to zabrac ;) Quote
beka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ellig dzięki za pomoc w znalezieniu domku dla naszego chłopaka. I domkowi za serce. Tofis badź szczęsliwy i daj swojej rodzince dużo radości:) Quote
Recommended Posts