GrubbaRybba Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Spieszę donieść, że Lenka vel Evita trafiła dziś do nowego domu, do młodej pani zootechnik. :) Quote
otita Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Bardzo się cieszę! Jak pańcia zootechnik, to sobie poradzi z "diabełkiem"! :bye: Quote
kasumi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 anita_happy napisał(a):BO SĄ ZAPISANE NA MNIE aby ich nikomu nie wydano...bez mojej wiedzy - JESLI PRZYJDZIE ktos sensowyny - bedą wydane... TO SA psy z mojego allegro taka była umowa - ja je ogłaszam i szukam domów, ale inforumjemy sie ze schroniskiem na bieżąco no chyba, że tak ;) Quote
GrubbaRybba Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 otita napisał(a):Bardzo się cieszę! Jak pańcia zootechnik, to sobie poradzi z "diabełkiem"! :bye: Na to właśnie liczyłam wybierając ten domek. A domków zgłosiło się sporo. Zdziwiłam się, ale w ciągu 3 dni zgłosiło się 6 domków. Wszystkim proponuję inne gluty, zobaczymy, czy wezmą. Aha, mam też po Lence allegro wyróżnione, mogę tam wstawić inne psiaki. Jak macie jakieś propozycje, to piszcie, podmienię. Quote
GrubbaRybba Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 anita_happy napisał(a):to co..jutro nie ma PA w Wesołej..heheheh no Rybba powyzej masz te malce, o kt Mówiłma.. No tak, pan z wesołej się rozmyślił. Może i dobrze, bo sunia trafiła do naprawdę fajnego, kochającego domku. Widocznie tak musiało być. A co do szyli, to po pertraktuję, ale nie wiem jak to będzie. Gluty są cudne. Jedne w typie parson russel terierka, a te czekoladki to takie ryjki mają labkowate, szerokie. Quote
anita_happy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 to czekoladowe - cudooo.. a te bez ogonków powiem WAM, ze kazdy dzien dla tych malcy w tym miejscu to zagrozenie... podobno PARWO czuc na korytarzu!!! ma sa kra Quote
anita_happy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 we wtorek KASIA ze schroniska jedzie do WAWY!!!mogła by cos zabrac ze sobą ... Quote
GrubbaRybba Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ja mam zakaz na branie kolejnego tymczasa, przynajmniej przez następne 3-4 tygodnie. TZ zabronił z powodu naszej przeprowadzki. Co fakt, to fakt. Ostatni tydzień on zasuwał w mieszkaniu, malował, wnosił sprzęty, a ja siedziałam z glutem w domu i socjalizowałam. :evil_lol: Quote
anita_happy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='GrubbaRybba']I jak? Czy szczyle pojechały? sunia - w typie JTR - juz w DS - dom sam odebrał sunie piesek - w typie JTR - jedzie /Wawa dom do spr. juz są osoby do spr TOSKA II - jedzie do Wawy /dom sprawdzony FABIO - jedzie do Wawy - dom ja spr poadopcyjnie/ale wiem, ze super/ Quote
Aleksa. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 dam DT-więcej tu - http://www.dogomania.pl/threads/201853-Dom-tymczasowy-okolice-Warszawy-dla-szczeniaka dla szczeniaczka NIE MNIEJSZEGO niż do kolana.:) Quote
otita Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [quote name='anita_happy']sunia - w typie JTR - juz w DS - dom sam odebrał sunie piesek - w typie JTR - jedzie /Wawa dom do spr. juz są osoby do spr TOSKA II - jedzie do Wawy /dom sprawdzony FABIO - jedzie do Wawy - dom ja spr poadopcyjnie/ale wiem, ze super/ Anita, jak Ty to robisz? Quote
anita_happy Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 otita napisał(a):Anita, jak Ty to robisz? to nie ja - to z ogłoszeń po Lence /Evicie/ i po Dyzi Quote
GrubbaRybba Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 anita_happy napisał(a):to nie ja - to z ogłoszeń po Lence /Evicie/ i po Dyzi Z Lenkowego ogłoszenia odzew był niesamowity. Dobrze, że tyle psiaków pojechało do nowych domów. :) Aha, mam kolejny domek dla małego psiaka. Z rozmowy telefonicznej, bardzo mili i odpowiedzialni ludzie. Tu założyłam wątek, jak macie jakieś psiaki pasujące, wklejajcie: http://www.dogomania.pl/threads/202315-Poszukuj%C4%99-ma%C5%82ego-psiaka-do-1-5-roku-najch%C4%99tniej-z-DT.-Domek-w-W-wie. Quote
GrubbaRybba Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Dziewczyny, wstawiłam na aukcję takie oto szczeniaki: http://allegro.pl/add_item_v2.php?this_item_id=1440054930 Zerknijcie i w razie czego sprostujcie, jeśli któryś ma już dom oraz powiedzcie, jakie jeszcze dorzucić. Quote
Equus Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 zaglądam po dłuższej nieobecności (brak dostępu do netu) - co słychać? Quote
monika.r Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Witam wszystkich, chciałabym zaadoptować malutką sunię szczeniaka. Mam już jednego psiaka w domu-Yorka który potzrbuje towarzystwa:) Proszę o info czy są jakieś pieski bo nie mogę się połapać. Quote
kasumi Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 szczeniaków w Radomiu nie brakuje, ja postaram się być w schronisku w tym tygodniu. co do tych, co są przedstawione na wątku bardziej zorientowana jest anita_happy :) Quote
anita_happy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 monika.r napisał(a):Witam wszystkich, chciałabym zaadoptować malutką sunię szczeniaka. Mam już jednego psiaka w domu-Yorka który potzrbuje towarzystwa:) Proszę o info czy są jakieś pieski bo nie mogę się połapać. a moze dorosła sunia :P ok 1,5 r micro scyle wiecej http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/ogolny/KASIA%20G/#!cpZZ16QQtppZZ24 Quote
anita_happy Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Aleksandra95 napisał(a):dam DT-więcej tu - http://www.dogomania.pl/threads/201853-Dom-tymczasowy-okolice-Warszawy-dla-szczeniaka dla szczeniaczka NIE MNIEJSZEGO niż do kolana.:) Aleksandra - Colinki juz wyadoptowane!!!ufff a moze TAMARA!!! ??? Quote
Equus Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 i te mikrusy siedzą w tym parwo-pomieszczeniu...? :( Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 parwo juz zarzegnane - ale ciiiiiiiiiiiiii.... za parwo jest za to jakas bakteria jelitowa - gazuje małe - maluchy na antybiotach... zakaz szczepienia w schronie bezwzględny... jak na szczepienie to po kwarantannie - na zewnatrz po za schroneim... JUZ MA DOM PROBLEM - FABION ! nie pojechał dzis do domu - wrócił do DT... nie pytajcie dlaczego...Pani przyjechał i z placzem odjechała - rodzice ją zaszantażowali, ze jak wexmie psa - to!!! ot i teraz babeczka nie moze sobie poradzic - tak chciała Fabiona... Quote
anita_happy Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 wszystkie mają domy - dwa pojadą ze mna do wawy!! domy czekają KTO jutor pociągniem pojedzie do WARSZAWY i na dworcu przekaże psiaki ??? kto chetny... dwa malce wyadoptowane i siedzą w schronie - czekaja na mnie jak bede jechac do Wawy....a ja bede jechac w niedziele!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 z tych u góry - JUŻ tylko jeden czeka na transport - jeden pojechał dzis!!u ff a teraz FABIO --- brat Lenki http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc!/page35 Quote
Recommended Posts