Jump to content
Dogomania

Uratuj psie dziecko, one umierają! // 3200zł=leczenie // POMÓŻ NAM FINANSOWO! błagam.

Recommended Posts

Posted

a to jest w Wawie? Ja nie dam rady i nie mam czasu żebrać o pieniądze...muszę ściągnąć tutaj Ammounie......te 3 szczyle to MASAKRA! ciągle chorują, a najgorzej ZOJKA /Zaja....:( Gabi najlepiej się trzyma

Posted

skrzeli napisał(a):
Nie to nie Warszawa, ale transport to z reguły najmniejszy problem.

teoretycznie tak...., ale dać na transport, dać na karmę, szczepienia itd....
wiem, że zrzędzę i wymagam nie wiadomo czego, ale jak zabraknie kasy? w ogóle nie mamy kasy z przeznaczeniem na szczyle......:( bo chcę w dużej części sfinansować te 3 chore...

Posted

kasumi napisał(a):
teoretycznie tak...., ale dać na transport, dać na karmę, szczepienia itd....
wiem, że zrzędzę i wymagam nie wiadomo czego, ale jak zabraknie kasy? w ogóle nie mamy kasy z przeznaczeniem na szczyle......:( bo chcę w dużej części sfinansować te 3 chore...

Wcale nie zrzędzisz, bo wiadomo, że potrzeby zawsze duże, a pieniędzy zawsze za mało.
Ale jakby była szansa na DT w rozsądnej odległości to się zawsze ciotki chętne do pomocy znajdą, bo albo ktoś ma po drodze albo grosik dołoży.
No gdzie te DT dla słodkich malców??

Posted

gdzie to DT...

ale teraz krucho z kasa na kazdym froncie i nowe psy ..jak zwykle emergency

Kasumi - tego krzykacza z biura - to MEGA PILNA SPRAWA..
jakis pomysł...jego musi jakas fundacja przejac :/
wyjał sobie kolejne gwoździe z łapy..kosci poprzestawiał po tym złamaniu...
reasumując
operacja do zrobienia, ale juz nie w schronie..

Posted

W niedzielę, najdalej poniedziałek jadę po 2 szczeniaki... ale neistety nie te chorę, jadę do Radomia...ale zawsze coś...Jeden już zarezerwowany :) Drugiego wybiorę na miejscu :) Już się doczekać nie mogę:)

Posted

[quote name='marerka']W niedzielę, najdalej poniedziałek jadę po 2 szczeniaki... ale neistety nie te chorę, jadę do Radomia...ale zawsze coś...Jeden już zarezerwowany :) Drugiego wybiorę na miejscu :) Już się doczekać nie mogę:)

Może to będzie ta łaciata bida co tak nosek w kraty wkłada :razz:
Którykowliek pojedzie to będzie przecudownie :loveu:

[quote name='kasumi']

ten jedzie do DS :)

[quote name='marerka']Ta:) Bo to sunia :) Tak, ta panienka jedzie do domku z 2000 metrowym ogrodem:)

No jak 2000 metrów to czemu tylko jedna jedzie :evil_lol:
Super :multi:

Posted

skrzeli napisał(a):
Może to będzie ta łaciata bida co tak nosek w kraty wkłada :razz:
Którykowliek pojedzie to będzie przecudownie :loveu:

No jak 2000 metrów to czemu tylko jedna jedzie :evil_lol:
Super :multi:

haha! no właśnie, jak taki duży ogród to jeden za mało! zdecydowanie :D
a tak to psina miałaby towarzystwo....:D :D :D

jak będziecie jechać w niedzielę, to być może przyjadę...., w poniedziałek nie, ale niedziela na 90% (jeżeli w niedziele :) )

Posted

Daj my czas domkowi, może dobierze towarzysza:) Póki co fajnie, że mała...a raczej duża suńka będzie się prażyć w słoneczku i łapać motyle:)
Co do szczeniaka dla mnie....to na DT, więc jest mi to obojętne jaki. Po prostu chcę szczeniorowi zwiększyć szanse na adopcję...bo wiadomo jakie są schrony, a jakie tymczasy :)
W nd. jechałaby po nie moja przyjaciółka. W pon. ja z mężem, a konkretnie okaże się w ND. to dam znać. Będę na Mazurach, ale zabieram kompa, więc napiszę na dogo i zadzwonię :)

Posted

[quote name='marerka']A macie fotkę tej "łaciatej bidy co nosek w kraty wkłada"?

jedna "łaciata bida co nosek w kraty wkłada" jedzie do domu :) do Warszawy :)

ale są super szorściaki, tylko samce...:( jak tylko pracownik prześle anicie_happy zdjęcia to je tu wkleję :)

[SIZE="6"]ALLEGRO CEGIEŁKOWE:
http://allegro.pl/szczeniaki-3-miesiace-daj-szanse-i1612039359.html

WYDARZENIE NA FB:
http://www.facebook.com/event.php?eid=198631680179957

na fb jest troszkę informacji co się dzieje z Zojką...dzisiaj, o 18 miała mieć przetaczaną krew....
jak Ola znajdzie czas, żeby wejść na komputer to wszystko opisze..

Posted

skrzeli napisał(a):
O tego w środku ;)

O charcika włoskiego;)

tak, tak ona ma dom! :) można wziąć tą niby collie...:) one są takie wystraszone....
ew. takie niby amstaffowate....3 kluchy 8 tygodniowe...:placz::placz::placz:

Posted

Bońku.....ale słodziaszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ten w środku już jest zajęty, tak?
Ja głównie suni szukam, ze względu na samca, któremu zdarza się podminować nad pieskami w postaci powarkiwania...

Posted

Maluszki kochane, jak ja KOCHAM PSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sama chciałabym mieć działkę 2000 metrów, to miałabym 10 bid:) Ech....:p

Posted

Racja - ja w życiu nie widziałam szczeniaka - nie słodziaka;) No może za wyjątkiem małego wilczarza irlandzkiego sąsiadki co to długo przypominał bardziej szczotkę niż psa :evil_lol:
Wszystkie są Radomiaki cudne psiaki, więc nie zazdroszczę wyboru.
Będzie ciężko ;)
A dla łaciatki wielkie kciukasy, coby domek był naj, naj, naj !!

Posted

kasumi napisał(a):
to może jak się zaklimatyzuje ta sunia ONkowata, to może zgodzą się brać psy na tymczas Ci Twoi znajomi??? :D

Od razu z 10 najlepiej :D

Posted

skrzeli napisał(a):
Od razu z 10 najlepiej :D

oj 10....od razu z 15, a co?! :D :diabloti::diabloti::diabloti:

po co ciągle jeździć Radom-Wawa, weźmie się hurtowo, a kolejne za jakieś 2 miechy :D