Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

[quote name='JustynaJK']zgłosiłam mailem i opłaciłam przelewem,wszystko wirtualnie,super
ciekawe czy dostanę poteierdzenie zgłoszenia:multi:[/QUOTE]

Ja cały czas czekam na potwierdzenie :razz: i chyba w poniedziałek do nich zadzwonię :roll: .

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaJK']zgłosiłam mailem i opłaciłam przelewem,wszystko wirtualnie,super
ciekawe czy dostanę poteierdzenie zgłoszenia:multi:[/quote]

ja nie dostalam wiec wyslalam tez poczta polska :eviltong:

Posted

Ponawiam pytanie: [B][SIZE=3][COLOR=Red]czy ktoś jadący z Leszna lub głogowa lub okolic mógłby zabrać 1 osobę + 1 nieduzy psiak (basenji). Dokładka do benzyny.[/COLOR][/SIZE][/B]
Bardzo prosze o infor.

Pzdr.

Posted

Ja możę będę o ile pogoda pozwolli (bez śnieżycy) to mnie dziadek zawiezie :))Oczywiścię będę jako widz ;](o ilę będę :lol:)
Chętnie was poznam i wasze psiaki ;]]..Jak by co to mój znak rozpoznawczy to będzie raczej przepaska na pasie z czetwoną chustą
z "Mojego psa" (bo niestety chusty z dogo nie mam :-( )

Posted

[quote name='JustynaJK']a ja dostałam jakąś godzinę po wysłaniu maila![/quote]

ja dostalam tylko to automatyczne potwierdzenie, potem wysylalam meila do oddzialu czy dotarlo i do dzis nie dostalam odpowiedzi :shake:

Posted

[quote name='simbik']A ja się nie mogę do nich dodzwonić :shake: . Cały poniedziałek wieczór nie odkładałam słuchawki i nic ... tylko sygnał :angryy: .[/quote]

Kasiu jakbyco ja chyba jutro będę dzownić bo musze wkońcu Jojka zgłosić (ciągle nie po drodze) Więc jakby co moge się spytać o Was, Młody w Szczeniaczkach? ;-)

Posted

[quote name='jo-jo']Kasiu jakbyco ja chyba jutro będę dzownić bo musze wkońcu Jojka zgłosić (ciągle nie po drodze) Więc jakby co moge się spytać o Was, Młody w Szczeniaczkach? ;-)[/QUOTE]

Jakby Ci się udało dodzwonić to spytaj o Nas :multi: , tak mały w szczeniaczkach, zgłoszenie poszło formularzem ze strony tydzień temu, w drugim mail'u wysłałm skan metryki i dowodu wpłaty. Przyszło tylko automatyczne potwierdzenie, a z tego co zrozumiałam powinno jeszcze dotrzeć potwierdzenie przyjęcia... a tu do tej pory nic :shake:
Z góry dziękuję za pomoc :lol: .

Posted

ja sie zastanawiam nad zgloszeniem mojej suni..tylko ze czekam wciaz na cieczke powinna ja dostac we wrzesniu....mam na dzieje ze na swiatowke nie dostanie i jesli zglosze do Kielc to kase szlag trafi, nie wiem co robic...

Posted

mam pytanie, bo w formularzu elektronicznym, w miejscu zaznaczenia Pary hodowlanej jest info, że informacje na temat tej konkurencji znajdę w dziale info, ale nigdzie się nie mogę doczytać, czy to jest płatna konkurencja, a jak tak to ile??? więc jakby ktoś wiedział, to bardzo proszę o odpowiedź, bo dodzwonić się tam graniczy z cudem....
z góry wielkie dzięki za info

Posted

Aik ja nocuje w hotelu La Mar [URL]http://www.hotellamar.pl/[/URL] . Ogolnie całkiem przy halach to nie ma zadnego hotelu ten jest jakies 4-5 km od hal. 3 km od ścisłego centrum. W sumie ja szukalam juz pokoju w sierpniu i było ciezko. Ten hotel byl jeszcze najtanszy no i nabjlizej gdzie byly miejsca na termin wystawy.

Posted

[quote name='jovanna']ja sie zastanawiam nad zgloszeniem mojej suni..tylko ze czekam wciaz na cieczke powinna ja dostac we wrzesniu....mam na dzieje ze na swiatowke nie dostanie i jesli zglosze do Kielc to kase szlag trafi, nie wiem co robic...[/quote]
Też mam podobny dylemat- z jednej strony dla futrzastych psów to okres świetności ale z drugiej strony sezon na cieczki I BĄDŹ TU CZŁOWIEKU MĄDRY JAK MASZ SUCZKĘ - BĘDZIE CIECZKA CZY NIE - a zgłosic i zapłacic trzeba dużo wcześniej :placz:

Posted

Kochani
Czy Może Ktos Jedzie Z Olsztyna W-m
Do Kielc Na Wystawe 19 Listopada W Niedziele
Prosze O Kontakt
Na Połowe Paliwo
Mam 2 Grzywacze
Plissssss
Moje Gg 9503208 Kasia

Posted

[quote name='jo-jo']My już papierki wysłaliśmy i jutro będziemy dzownić i potwierdzać ;-)[/QUOTE]

Ja znowu próbowałam się dodzwonić wczoraj - bez efektu :shake: .