simbik Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 [quote name='JustynaJK']zgłosiłam mailem i opłaciłam przelewem,wszystko wirtualnie,super ciekawe czy dostanę poteierdzenie zgłoszenia:multi:[/QUOTE] Ja cały czas czekam na potwierdzenie :razz: i chyba w poniedziałek do nich zadzwonię :roll: . Quote
Elitesse Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 [quote name='JustynaJK']zgłosiłam mailem i opłaciłam przelewem,wszystko wirtualnie,super ciekawe czy dostanę poteierdzenie zgłoszenia:multi:[/quote] ja nie dostalam wiec wyslalam tez poczta polska :eviltong: Quote
JustynaJK Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 a ja dostałam jakąś godzinę po wysłaniu maila! Quote
Asiaczek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ponawiam pytanie: [B][SIZE=3][COLOR=Red]czy ktoś jadący z Leszna lub głogowa lub okolic mógłby zabrać 1 osobę + 1 nieduzy psiak (basenji). Dokładka do benzyny.[/COLOR][/SIZE][/B] Bardzo prosze o infor. Pzdr. Quote
kinga.l Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Ja możę będę o ile pogoda pozwolli (bez śnieżycy) to mnie dziadek zawiezie :))Oczywiścię będę jako widz ;](o ilę będę :lol:) Chętnie was poznam i wasze psiaki ;]]..Jak by co to mój znak rozpoznawczy to będzie raczej przepaska na pasie z czetwoną chustą z "Mojego psa" (bo niestety chusty z dogo nie mam :-( ) Quote
Elitesse Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='JustynaJK']a ja dostałam jakąś godzinę po wysłaniu maila![/quote] ja dostalam tylko to automatyczne potwierdzenie, potem wysylalam meila do oddzialu czy dotarlo i do dzis nie dostalam odpowiedzi :shake: Quote
JustynaJK Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ja też automatyczne,ale pocztą posłałam ksero rodowodu i dowodu wpłaty więc myślę,że oki Quote
AnkaW Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A ja rano wysłałam faxem i wieczorkiem zadzwoniłam by potwierdzić. Wszystko ok. Quote
talut Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 my zgłosimy się jeszcze dzisiaj ;) a wiadomo, jak zgłaszać się na MP? będzie można na wystawie czy trzeba wcześniej? ;) Quote
MichalMi Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 o ile dobrze pamiętam do 10.10.2006 my juz zgłoszeni :) Quote
Polna Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja nie wiem jak z cieczką,a jak zglosze to pewnie kasa przepadnie :/ Quote
simbik Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A ja się nie mogę do nich dodzwonić :shake: . Cały poniedziałek wieczór nie odkładałam słuchawki i nic ... tylko sygnał :angryy: . Quote
jo-jo Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='simbik']A ja się nie mogę do nich dodzwonić :shake: . Cały poniedziałek wieczór nie odkładałam słuchawki i nic ... tylko sygnał :angryy: .[/quote] Kasiu jakbyco ja chyba jutro będę dzownić bo musze wkońcu Jojka zgłosić (ciągle nie po drodze) Więc jakby co moge się spytać o Was, Młody w Szczeniaczkach? ;-) Quote
simbik Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='jo-jo']Kasiu jakbyco ja chyba jutro będę dzownić bo musze wkońcu Jojka zgłosić (ciągle nie po drodze) Więc jakby co moge się spytać o Was, Młody w Szczeniaczkach? ;-)[/QUOTE] Jakby Ci się udało dodzwonić to spytaj o Nas :multi: , tak mały w szczeniaczkach, zgłoszenie poszło formularzem ze strony tydzień temu, w drugim mail'u wysłałm skan metryki i dowodu wpłaty. Przyszło tylko automatyczne potwierdzenie, a z tego co zrozumiałam powinno jeszcze dotrzeć potwierdzenie przyjęcia... a tu do tej pory nic :shake: Z góry dziękuję za pomoc :lol: . Quote
jovanna Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ja sie zastanawiam nad zgloszeniem mojej suni..tylko ze czekam wciaz na cieczke powinna ja dostac we wrzesniu....mam na dzieje ze na swiatowke nie dostanie i jesli zglosze do Kielc to kase szlag trafi, nie wiem co robic... Quote
Cervarius Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 mam pytanie, bo w formularzu elektronicznym, w miejscu zaznaczenia Pary hodowlanej jest info, że informacje na temat tej konkurencji znajdę w dziale info, ale nigdzie się nie mogę doczytać, czy to jest płatna konkurencja, a jak tak to ile??? więc jakby ktoś wiedział, to bardzo proszę o odpowiedź, bo dodzwonić się tam graniczy z cudem.... z góry wielkie dzięki za info Quote
AiK Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [B]zna ktoś sprawdzony hotel blisko wystawy [/B] Quote
flashka-g Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Aik ja nocuje w hotelu La Mar [URL]http://www.hotellamar.pl/[/URL] . Ogolnie całkiem przy halach to nie ma zadnego hotelu ten jest jakies 4-5 km od hal. 3 km od ścisłego centrum. W sumie ja szukalam juz pokoju w sierpniu i było ciezko. Ten hotel byl jeszcze najtanszy no i nabjlizej gdzie byly miejsca na termin wystawy. Quote
Gośka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 My też już zgłoszeni :p Mamy tak blisko, że szkoda by było nie jechać. Quote
husky-regan Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ja też zgłosiłem futrzaka ... zobaczymy co bedzie. Quote
jo-jo Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 My już papierki wysłaliśmy i jutro będziemy dzownić i potwierdzać ;-) Quote
tybetan Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='jovanna']ja sie zastanawiam nad zgloszeniem mojej suni..tylko ze czekam wciaz na cieczke powinna ja dostac we wrzesniu....mam na dzieje ze na swiatowke nie dostanie i jesli zglosze do Kielc to kase szlag trafi, nie wiem co robic...[/quote] Też mam podobny dylemat- z jednej strony dla futrzastych psów to okres świetności ale z drugiej strony sezon na cieczki I BĄDŹ TU CZŁOWIEKU MĄDRY JAK MASZ SUCZKĘ - BĘDZIE CIECZKA CZY NIE - a zgłosic i zapłacic trzeba dużo wcześniej :placz: Quote
lalunia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Kochani Czy Może Ktos Jedzie Z Olsztyna W-m Do Kielc Na Wystawe 19 Listopada W Niedziele Prosze O Kontakt Na Połowe Paliwo Mam 2 Grzywacze Plissssss Moje Gg 9503208 Kasia Quote
simbik Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='jo-jo']My już papierki wysłaliśmy i jutro będziemy dzownić i potwierdzać ;-)[/QUOTE] Ja znowu próbowałam się dodzwonić wczoraj - bez efektu :shake: . Quote
Recommended Posts