Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Agama']towarzystwa to tam Ci nie zabraknie i pysznego miesnego jedzonka rowniez ,przekaz Tacie,nie bedziecie glodowac jak w Zakopcu[/quote]

To bardzo sie ciesze, że będzie miłe Towarzystwo :) a Tacie przekaże że spokojnie będzie mógl cos zjeść :) a ja w duszy licze ze nie bedziemy tak jak w Zakopcu o 6 30 pod wystawą, bo się okaże że droga całkowicie pusta :)

Posted

[quote name='Różyczka'][B]Szczegółowy podział sędziów na rasy[/B]

[URL]http://www.zkwpkielce.republika.pl/judgeteamcacib07.htm[/URL][/quote]
no jak tak podzielili grupę VII to chyba pojadę.

Posted

My bedziemy napewno! W koncu w swoim miescie trzeba sie pojawić.:evil_lol:
Cieszę się, że czytam miłe opinie na temat organizacji, bo sama uważam że te wystawy są dobrze zorganizowane.
A co do spacerków z psami wystarczyło przejść miedzy halami pod koiec ogrodzenia i można było pospacerować z psiakami na trawce. Może nie super wybieg (chociaż widziałam tam osoby które ćwiczyły z owczarkami niemieckimi, a obok jeszcze spacerowali inni), ale lepsze to niż ta toaleta dla psów ( mała i bez trawki, gdzie moja suka nie załatwi się jak nie ma trawki :evil_lol: ).
Niestety w przyszłym roku pewnie bedzie krajówka w maju???:roll:
A szkoda, chociaż lubię wystawy na dworze.:lol:

Natomiast na temat organizacji wystawy w Rzeszowie mam same niemiłe wrażenia. Raz tam byłam i nie wiem czy jeszcze pojadę? Ciasno, duszno, małe ringi. Mam nadzieje tylko,że Rzeszów na miedzynarodówkę zmieni miejsce wystawy na coś lepszego!

Posted

ja z pewnością również będę w roli fotografa i osoby podziwiającej:cool3:

zeszłoroczne przygotowanie wystawy bylo znakomite, wszystko b.fajnie dopracowane, a co do asystentów to się im nie dziwie, że źle wypadli skoro nie mieli żadnego pojęcia o wystawach i psach.. :diabloti:

Posted

[quote name='Różyczka'][B]Szczegółowy podział sędziów na rasy[/B]

[URL]http://www.zkwpkielce.republika.pl/judgeteamcacib07.htm[/URL][/quote]

No to chyba jedziemy. :multi:

Jakby ktoś z Krakowa miał miejsce w samochodzie dla jednej osoby i niedużego, bardzo przyjaznego psa to jestem chętna. Oczywiście dokładam się do kosztów.

Posted

[quote name='Han Sharn']No to chyba jedziemy. :multi:

Jakby ktoś z Krakowa miał miejsce w samochodzie dla jednej osoby i niedużego, bardzo przyjaznego psa to jestem chętna. Oczywiście dokładam się do kosztów.[/quote]
jeszcze nie wiem na pewno - ale jeżeli uda nam się pojechać to możesz jechać z nami :p

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Asiaczek[/B], do listopada to się jeszcze kilka razy sedzia może zmienić :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Masz rację, wszystko się jeszcze może zmienić. Będę wyczekiwać do ostatniego dnia zgłaszania psiaków... może Harsanyi zrezygnuje....może ktoś inny ma chęć posędziować baski... Eh, marzenia...
pzdr.

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Czy może mi ktoś przesłać na pw namiary na jakiś Hotel w Waszym mieście oczywiście okolice wystawy :cool3:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Czy może mi ktoś przesłać na pw namiary na jakiś Hotel w Waszym mieście oczywiście okolice wystawy :cool3:[/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
Nane zajrzyj tu:
[url]http://www.targikielce.pl/hotele.html[/url]
mam nadzieję, że się przyda a jak nie to jutro jakieś dokładnie napiszemy :p

Posted

Czy widzieliście, że został już dokonany przydział sędziów na rasy?

Jak się okazało, basenji będzie sędziowane przez p. Viatcheslava Verbitskiego z Białorusi! Super!!! Czyli juz można szykowac dokumenty i finanse...

A tak swoja drogą - to czy ktoś wie, dlaczego w 2009 roku nie będzie Międzynarodówki w Kielcach? Przecież teren, parking, hale, no i organizacja była bez zarzutu...
O co tu chodzi?
pzdr.