blanka xd Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Na BO jest ogłoszenie że ktoś widział ON - ka na wysokim stoczku ale pokazałam zdjęcie i to nie ona. :( Mam nadzieję że błąka się na Zielonogórskiej i któregoś dnia na siebie trafimy. Quote
aduska1212 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ja jakiś tydzień temu tutaj u nas widziałam Onka-ale to był ewidentnie psiak. no nic, kilka razy dziennie łażę ze swoją niuńka więc będę miała oczy szeroko otwarte!! Quote
Weri7 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ja mieszkam na Leśnej Dolinie . Też chodzę i się rozglądam po Zielonych wzgórzach i okolicy Quote
jaanna019 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jak tyle osób jej szuka to musi się znaleźć :) Czy ona reaguje na jakieś imię? Pytam bo dziś będę w okolicy. Quote
blanka xd Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Myślę że nie reaguje na żadna imię, w schronisku była Sigma a "nowi właściciele" pewnie nawet nie zdążyli jej nazwać. Ja właśnie też jadę jej szukać, może akurat z rana będzie głodna i będzie szła do ludzi. Quote
aduska1212 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 rano w okolicach cmentarza św Rocha na Wysokim Stoczku-ani śladu po niej. Rozglądałam się tak mocno, jak tylko mogłam! Quote
blanka xd Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Miałam 3 telefony w sprawie suni, ale każde spoza białego, jeździłam sprawdzić ale nie była to ona. Chodzę i szukam na zielonych wzgórzach i słonecznym stoku, nic mi więcej nie pozostało. Dziękuje Wam za zamieszczenie ogłoszeń. ;) Quote
blanka xd Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/200349-Misiek-*?p=16122715#post16122715 Quote
magda7k Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 coś słychać w sprawie suni? ja jestem codziennie w tamtym okolicach to się rozglądam za nią. Chciałam powiesić ogłoszenia w dużych sklepach na osiedlach w tamtym rejonie, ale nie pozwolili mi, wściekłam się normalnie, co za ludzie Quote
gawronka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 joanna83 napisała :" Po Pogodnej biega suka onka (podobna do Heksy) w ciemnej obroży. Utyka na łapę i wybiega na ulicę. Może komuś zaginęła? ". Blanka, może to ta Twoja? Quote
blanka xd Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Biegam codziennie po zielonych wzgórzach i nowym mieście ( bo tam też była widziana ON-ka) ale bez rezultatu :( Ogłoszenia próbowałam rozwieszać ale mało nie dostałam mandatu za rozwieszanie na przystankach. W sklepach tez nie pozwalają. Jedynie gdzie widzą to w lecznicach. Nie wiem chyba pozostaje mi czekać na cud że ją znajdę. Quote
aduska1212 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 mój chłopak studiuje na PB na wiejskiej, poproszę go, żeby się rozglądał jak tylko będzie w tamtym rejonie. Znajomych tam nie mam, żebym mogła kogoś poprosić.. Ja tam mieszkałam rok temu i niestety czasem widywałam ON-ka biegającego samopas, który miał właściciela... Quote
joanna83 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Blanka a może to Twoja sunia? [url]http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&id=1541398&strona=1[/url] Quote
blanka xd Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Niestety to nie moja sunia. :( Quote
gawronka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='blanka xd']Niestety to nie moja sunia. :([/QUOTE] A już myślałam...tak mi przykro:-( Ale trzymam kciuki:roll: Quote
joanna83 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Blanko mam nadzieję, że nie... ale wklejam :( http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24&id=1551132&strona=1 Quote
joanna83 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 kaszanka napisał(a):Czy ktoś podjechał to sprawdzić? Nie mam pojęcia. Ja nie pojadę. Tzn mogę jechać, ale do psa nie podejdę, a nie mogę wyjść z domu razem z Tztem (on jest od takiej roboty), bo córa już śpi. Quote
kaszanka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Kurczę Blanka nie aktywna jest - i nie wiadomo czy może po przeczytaniu ogłoszenia popędziła tam. Ma ktoś z nią kontakt telefoniczny? Joanna a ty daleko mieszkasz na jakim osiedlu - może razem byśmy podjechały? ja podejdę do psa . Quote
kaszanka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Blanka sprawdz to ogłoszenie na bialystokonline: Owczarek niemiecki błakał się za zwierzyńcem 08.02.w godzinach przedpołudniowych, w lesie za wiaduktem przy placu zabaw błąkał się owczarkowaty pies-wysoki smukły z zielonkawa obrożą o brązowym pysku i ciemnych plecach i ogonie, był bardzo nieufny i bojaźliwy, biegł w kier. oś.Mickiewicza Quote
joanna83 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Dostałam wiadomość, że długowłosi, piękny onek (nie znam płci) leży zwinięty w kłębek przy drodze do Sofipolu (za Królowym Mostem). Podbiega do jadących samochodów. Za dwie godziny pojadę w te okolice, to sprawdzę jakiej płci jest pies. Quote
gawronka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 joanna83 napisał(a):Dostałam wiadomość, że długowłosi, piękny onek (nie znam płci) leży zwinięty w kłębek przy drodze do Sofipolu (za Królowym Mostem). Podbiega do jadących samochodów. Za dwie godziny pojadę w te okolice, to sprawdzę jakiej płci jest pies. Mam nadzieję,że to ona :roll: Trzymam kciuki Quote
kaszanka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Mini się znalazła , Lucynka się znalazła - więc czas aby Sigma też się znalazła. Quote
blanka xd Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Szukam Sigmy cały czas, tylko jak wyjeżdzam to nie mam dostępu do neta, ale moja mama czuwa nad poszukiwaniami. Quote
Recommended Posts