Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na BO jest ogłoszenie że ktoś widział ON - ka na wysokim stoczku ale pokazałam zdjęcie i to nie ona. :(
Mam nadzieję że błąka się na Zielonogórskiej i któregoś dnia na siebie trafimy.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że nie reaguje na żadna imię, w schronisku była Sigma a "nowi właściciele" pewnie nawet nie zdążyli jej nazwać.

Ja właśnie też jadę jej szukać, może akurat z rana będzie głodna i będzie szła do ludzi.

Posted

Miałam 3 telefony w sprawie suni, ale każde spoza białego, jeździłam sprawdzić ale nie była to ona.
Chodzę i szukam na zielonych wzgórzach i słonecznym stoku, nic mi więcej nie pozostało.

Dziękuje Wam za zamieszczenie ogłoszeń. ;)

Posted

coś słychać w sprawie suni? ja jestem codziennie w tamtym okolicach to się rozglądam za nią. Chciałam powiesić ogłoszenia w dużych sklepach na osiedlach w tamtym rejonie, ale nie pozwolili mi, wściekłam się normalnie, co za ludzie

Posted

joanna83 napisała :"
Po Pogodnej biega suka onka (podobna do Heksy) w ciemnej obroży. Utyka na łapę i wybiega na ulicę. Może komuś zaginęła? ". Blanka, może to ta Twoja?

Posted

Biegam codziennie po zielonych wzgórzach i nowym mieście ( bo tam też była widziana ON-ka) ale bez rezultatu :(
Ogłoszenia próbowałam rozwieszać ale mało nie dostałam mandatu za rozwieszanie na przystankach. W sklepach tez nie pozwalają. Jedynie gdzie widzą to w lecznicach. Nie wiem chyba pozostaje mi czekać na cud że ją znajdę.

Posted

mój chłopak studiuje na PB na wiejskiej, poproszę go, żeby się rozglądał jak tylko będzie w tamtym rejonie. Znajomych tam nie mam, żebym mogła kogoś poprosić..
Ja tam mieszkałam rok temu i niestety czasem widywałam ON-ka biegającego samopas, który miał właściciela...

• 2 weeks later...
Posted

kaszanka napisał(a):
Czy ktoś podjechał to sprawdzić?

Nie mam pojęcia. Ja nie pojadę. Tzn mogę jechać, ale do psa nie podejdę, a nie mogę wyjść z domu razem z Tztem (on jest od takiej roboty), bo córa już śpi.

Posted

Kurczę Blanka nie aktywna jest - i nie wiadomo czy może po przeczytaniu ogłoszenia popędziła tam. Ma ktoś z nią kontakt telefoniczny?

Joanna a ty daleko mieszkasz na jakim osiedlu - może razem byśmy podjechały? ja podejdę do psa .

Posted

Blanka sprawdz to ogłoszenie na bialystokonline:
Owczarek niemiecki błakał się za zwierzyńcem
08.02.w godzinach przedpołudniowych, w lesie za wiaduktem przy placu zabaw błąkał się owczarkowaty pies-wysoki smukły z zielonkawa obrożą o brązowym pysku i ciemnych plecach i ogonie, był bardzo nieufny i bojaźliwy, biegł w kier. oś.Mickiewicza

Posted

Dostałam wiadomość, że długowłosi, piękny onek (nie znam płci) leży zwinięty w kłębek przy drodze do Sofipolu (za Królowym Mostem). Podbiega do jadących samochodów.
Za dwie godziny pojadę w te okolice, to sprawdzę jakiej płci jest pies.

Posted

joanna83 napisał(a):
Dostałam wiadomość, że długowłosi, piękny onek (nie znam płci) leży zwinięty w kłębek przy drodze do Sofipolu (za Królowym Mostem). Podbiega do jadących samochodów.
Za dwie godziny pojadę w te okolice, to sprawdzę jakiej płci jest pies.

Mam nadzieję,że to ona :roll: Trzymam kciuki