Jump to content
Dogomania

Stare, niepotrzebne - a jednak:):):)3 ma domy:)Tylko jeden za TM:(

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MartynaP'][URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=121110257961882&num_event_invites=0[/URL][/QUOTE]

Kochana masz ode mnie pw na fb odnośnie wydarzenia...musimy je rozkręcić!!!
[B]Jeśli macie konta na fb, zapraszajcie znajomych na wydarzenie, udostępniajcie je...im więcej osób zobaczy tym większe szanse na sukces [/B]
[B]Apeluję też o zdjęcia i info w miarę na bieżąco .
Nie ociągajcie się z osobą, która będzie skarbnikiem...darczyńcy nie lubią czekać w nieskończoność[/B]

Posted

Dzień dobry :)
Bardzo chciałabym pomóc i myślę, że mogę. Potrzebuję jednak dobrych zdjęć - ze szczególnym uwzględnieniem twarzy dziewczyn, dokładnego opisu: charaktery, wiek, historia (ta akurat jest dość wyczerpująca), stan zdrowia.
Mam możliwość wykorzystania swojej "listy mailingowej", z której na 90% ktoś zechce pomóc. Jednak bardzo ważne są dobre zdjęcia i opis.
Trzymam kciuki za dobre samopoczucie suczek. Czekam na informacje.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Marinka']Kochana masz ode mnie pw na fb odnośnie wydarzenia...musimy je rozkręcić!!!
[B]Jeśli macie konta na fb, zapraszajcie znajomych na wydarzenie, udostępniajcie je...im więcej osób zobaczy tym większe szanse na sukces [/B]
[B]Apeluję też o zdjęcia i info w miarę na bieżąco .
Nie ociągajcie się z osobą, która będzie skarbnikiem...darczyńcy nie lubią czekać w nieskończoność[/B][/QUOTE]

ponieważ czas jest tu ważny, mogę udostępnić do wpłat konto naszego Stowarzyszenia:

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

nr konta w BS Środa Śląska:
85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

tylko bardzo proszę o dokładne wskazanie tytułu wpłaty:
"na psy zagrożone morbitalem" - proponuję

mamy sporo "podopiecznych" i czasem mi czasu brak na "obsługę księgową" już, ale tu sytuacja jest naprawdę pilna...

jeśli jednak znajdzie się chętny "skarbnik" - uff... odetchnę z ulgą i proszę o nr konta bo i ja się dorzucę

czas ucieka - te psy nie mają go zbyt dużo :-(

Posted

[quote name='Ladymonia0610']Sytuacja cieżka ;( Można zrobić tak:

1. Aukcje allegro z konta allegro Stowarzyszenia
2. Zbierac deklaracje stałe i robić bazarki.
3. Znaleźć dobry i nie drogi hotel.

Do kiedy jest czas?[/QUOTE]
hotel juz jest -u mariamc w Szczecinku
niedrogi 500 zl/mc za 3 psy...

Posted

[quote name='mari23']ponieważ czas jest tu ważny, mogę udostępnić do wpłat konto naszego Stowarzyszenia:

Stowarzyszenie Help Animals
ul. Sienkiewicza 10A
55-320 Malczyce

nr konta w BS Środa Śląska:
85 9589 0003 0007 2023 2000 0010

tylko bardzo proszę o dokładne wskazanie tytułu wpłaty:
"na psy zagrożone morbitalem" - proponuję

mamy sporo "podopiecznych" i czasem mi czasu brak na "obsługę księgową" już, ale tu sytuacja jest naprawdę pilna...

jeśli jednak znajdzie się chętny "skarbnik" - uff... odetchnę z ulgą i proszę o nr konta bo i ja się dorzucę

czas ucieka - te psy nie mają go zbyt dużo :-([/QUOTE]

[B]MARYSIU, dzięki, skorzystam :)[/B]

[quote name='ocelot']W tej chwili nie ma szans na zdjęcia.
Nikt z nas nie wejdzie do schroniska, ale spróbuję coś wymyslić.[/QUOTE]

[B]Wiem, jestem pełna podziwu dla Ciebie :)
Znasz nazwę firmy, która tak podziękowała psiakom?
[/B]

Posted

Przepraszam za off , ale chciałam zaprosić na bazarek "wszystko dla psa" :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/201752-Wszystko-dla-psa-do-10.02-do-22-00-na-d%C5%82ugi-Manty-.ZAPRASZAMY-!!?p=16264638#post16264638[/url]

Posted

[quote name='Ladymonia0610']ZAPRASZAM NA BAZAREK

[url]http://www.dogomania.pl/threads/201778-Stare-niepotrzebne-czeka-je-morbital...-Wirtualne-Serca-Bazarek-do-21.02.2011r?p=16266509#post16266509[/url][/QUOTE]

Super jak tylko troszkę odżyję inansowo to napewno na psiaki coś wyślę

Posted

Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, [SIZE=3][COLOR=purple]czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='basiaaap']Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, [SIZE=3][COLOR=purple]czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

Ocelot pewnie będzie wieczorem...psy będą chyba zabrane ze schroniska....jeżeli tak się jednak nie stanie (wykluczam taką możliwość :) ) SHA odda wpłacone przez Ciebie pieniążki.

Posted

[quote name='basiaaap']Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, [SIZE=3][COLOR=purple]czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
zamowione jest miejsce dla calej trojki w hoteliku
zbieramy kase na transport i hotel , poki co psiaczki sa ,,zrezerwowane " do zabrania