chita Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 ja narazie moglabym pomoc jednorazowo ale i to nie za duzo...ehhh Quote
basiaaap Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja mogłabym się dorzucać 100 zł do hoteliku. Numer konta poproszę na pw. Quote
ocelot Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Kochani na razie nie mamy ustalonego skarbnika? Da ktoś radę zbierać? Quote
Marinka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='MartynaP'][URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=121110257961882&num_event_invites=0[/URL][/QUOTE] Kochana masz ode mnie pw na fb odnośnie wydarzenia...musimy je rozkręcić!!! [B]Jeśli macie konta na fb, zapraszajcie znajomych na wydarzenie, udostępniajcie je...im więcej osób zobaczy tym większe szanse na sukces [/B] [B]Apeluję też o zdjęcia i info w miarę na bieżąco . Nie ociągajcie się z osobą, która będzie skarbnikiem...darczyńcy nie lubią czekać w nieskończoność[/B] Quote
ocelot Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Ze zdjęciami będzie problem. Mamy dzisiaj marsz milczenia pod schroniskiem. Nikt nas teraz tam nie wpuści. Quote
Justyna Klimek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dzień dobry :) Bardzo chciałabym pomóc i myślę, że mogę. Potrzebuję jednak dobrych zdjęć - ze szczególnym uwzględnieniem twarzy dziewczyn, dokładnego opisu: charaktery, wiek, historia (ta akurat jest dość wyczerpująca), stan zdrowia. Mam możliwość wykorzystania swojej "listy mailingowej", z której na 90% ktoś zechce pomóc. Jednak bardzo ważne są dobre zdjęcia i opis. Trzymam kciuki za dobre samopoczucie suczek. Czekam na informacje. Pozdrawiam Quote
mari23 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Marinka']Kochana masz ode mnie pw na fb odnośnie wydarzenia...musimy je rozkręcić!!! [B]Jeśli macie konta na fb, zapraszajcie znajomych na wydarzenie, udostępniajcie je...im więcej osób zobaczy tym większe szanse na sukces [/B] [B]Apeluję też o zdjęcia i info w miarę na bieżąco . Nie ociągajcie się z osobą, która będzie skarbnikiem...darczyńcy nie lubią czekać w nieskończoność[/B][/QUOTE] ponieważ czas jest tu ważny, mogę udostępnić do wpłat konto naszego Stowarzyszenia: Stowarzyszenie Help Animals ul. Sienkiewicza 10A 55-320 Malczyce nr konta w BS Środa Śląska: 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010 tylko bardzo proszę o dokładne wskazanie tytułu wpłaty: "na psy zagrożone morbitalem" - proponuję mamy sporo "podopiecznych" i czasem mi czasu brak na "obsługę księgową" już, ale tu sytuacja jest naprawdę pilna... jeśli jednak znajdzie się chętny "skarbnik" - uff... odetchnę z ulgą i proszę o nr konta bo i ja się dorzucę czas ucieka - te psy nie mają go zbyt dużo :-( Quote
ocelot Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 W tej chwili nie ma szans na zdjęcia. Nikt z nas nie wejdzie do schroniska, ale spróbuję coś wymyslić. Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Sytuacja cieżka ;( Można zrobić tak: 1. Aukcje allegro z konta allegro Stowarzyszenia 2. Zbierac deklaracje stałe i robić bazarki. 3. Znaleźć dobry i nie drogi hotel. Do kiedy jest czas? Quote
beataczl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Ladymonia0610']Sytuacja cieżka ;( Można zrobić tak: 1. Aukcje allegro z konta allegro Stowarzyszenia 2. Zbierac deklaracje stałe i robić bazarki. 3. Znaleźć dobry i nie drogi hotel. Do kiedy jest czas?[/QUOTE] hotel juz jest -u mariamc w Szczecinku niedrogi 500 zl/mc za 3 psy... Quote
Marinka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='mari23']ponieważ czas jest tu ważny, mogę udostępnić do wpłat konto naszego Stowarzyszenia: Stowarzyszenie Help Animals ul. Sienkiewicza 10A 55-320 Malczyce nr konta w BS Środa Śląska: 85 9589 0003 0007 2023 2000 0010 tylko bardzo proszę o dokładne wskazanie tytułu wpłaty: "na psy zagrożone morbitalem" - proponuję mamy sporo "podopiecznych" i czasem mi czasu brak na "obsługę księgową" już, ale tu sytuacja jest naprawdę pilna... jeśli jednak znajdzie się chętny "skarbnik" - uff... odetchnę z ulgą i proszę o nr konta bo i ja się dorzucę czas ucieka - te psy nie mają go zbyt dużo :-([/QUOTE] [B]MARYSIU, dzięki, skorzystam :)[/B] [quote name='ocelot']W tej chwili nie ma szans na zdjęcia. Nikt z nas nie wejdzie do schroniska, ale spróbuję coś wymyslić.[/QUOTE] [B]Wiem, jestem pełna podziwu dla Ciebie :) Znasz nazwę firmy, która tak podziękowała psiakom? [/B] Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='beataczl']hotel juz jest -u mariamc w Szczecinku niedrogi 500 zl/mc za 3 psy...[/QUOTE] 500zł /mc to nie jest dużo. To co cioteczki bierzemy się za zbieranie kasy? Quote
Tymonka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Przepraszam za off , ale chciałam zaprosić na bazarek "wszystko dla psa" : [url]http://www.dogomania.pl/threads/201752-Wszystko-dla-psa-do-10.02-do-22-00-na-d%C5%82ugi-Manty-.ZAPRASZAMY-!!?p=16264638#post16264638[/url] Quote
Ladymonia0610 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ZAPRASZAM NA BAZAREK [url]http://www.dogomania.pl/threads/201778-Stare-niepotrzebne-czeka-je-morbital...-Wirtualne-Serca-Bazarek-do-21.02.2011r?p=16266509#post16266509[/url] Quote
maarit Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Ladymonia0610']ZAPRASZAM NA BAZAREK [url]http://www.dogomania.pl/threads/201778-Stare-niepotrzebne-czeka-je-morbital...-Wirtualne-Serca-Bazarek-do-21.02.2011r?p=16266509#post16266509[/url][/QUOTE] Super jak tylko troszkę odżyję inansowo to napewno na psiaki coś wyślę Quote
basiaaap Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, [SIZE=3][COLOR=purple]czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????[/COLOR][/SIZE] Quote
Marinka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Właśnie na mojego paypala, od cudownej osoby z fb, wpłynęły pieniążki w kwocie 80 złotych na psiaki (miałam dowolność, wybrałam Was) Przeleję je na konto SHA Quote
Marinka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='basiaaap']Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, [SIZE=3][COLOR=purple]czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Ocelot pewnie będzie wieczorem...psy będą chyba zabrane ze schroniska....jeżeli tak się jednak nie stanie (wykluczam taką możliwość :) ) SHA odda wpłacone przez Ciebie pieniążki. Quote
beataczl Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='basiaaap']Przepraszam, dziewczyny, ale już nie bardzo rozumiem, [SIZE=3][COLOR=purple]czy zbieramy kasę i mam te 100 zł wpłacić na podane konto, czy na razie nie zbieramy, bo nie nie możecie wejść do schroniska i zabrać psów????[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] zamowione jest miejsce dla calej trojki w hoteliku zbieramy kase na transport i hotel , poki co psiaczki sa ,,zrezerwowane " do zabrania Quote
Recommended Posts