Ladymonia0610 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 mari23 napisał(a):jako księgowa stowarzyszenia help animals, na konto którego darczyńcy wpłacali proszę o informację, jaka forma rozliczenia będzie dla was wygodna. Może to być faktura wystawiona na nasze stowarzyszenie i płatna przelewem, za którą bezpośrednio zapłacę z konta - to najprostsze dla mnie, ale może być i faktura na was, a wasz numer konta i kopia faktury tylko dla mnie jako "podkładka" do przelewu, może być kilka faktur, jeśli w rożnych miejscach zakupy będą - dostosuję się :) chyba lepiej będzie pani marysiu jak fakturka będzie na stowarzyszenie. Quote
ocelot Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Mam jeszcze jedną propozycje. Psiaki w schronisku bezpieczne, a my mamy na utrzymaniu jeszcze psiaki wyciągane za starego reżimu i jak to bywa najpierw szum i poruszenie, póżniej deklarujacy nam wyparowali. Zajrzyjcie może ktoś przeniesie deklaracje, albo z uzbieranych pieniążków przekażemy psiakom? Szila... http://www.dogomania.pl/threads/194009-Czy-Szila-b%C4%99dzie-musia%C5%82a-wr%C3%B3ci%C4%87-do-schroniska-Brakuje-na-hotel Misia i kajka http://www.dogomania.pl/threads/191806-Mi%C5%9Bka-nadal-rozrabia-wraca-do-schronu-Kaja-zjadana-przez-nowotw%C3%B3r-Co-dalej Quote
ocelot Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Ocelot musisz sama zdecydować. Mi jest ciężko. I to moje psy i to. ale nie wyobrażam sobie powrotu psa do schroniska:( Quote
Ladymonia0610 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 ocelot napisał(a):Mi jest ciężko. I to moje psy i to. ale nie wyobrażam sobie powrotu psa do schroniska:( Ile tam brakuje kasy ?Do hotelików? Można np. Dla Schroniska rówież coś kupic.... Quote
ocelot Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 szila ma na ten miesiąc, potem będzie brakować około 200 zł. miesięcznie. Miska i Kaja maja już 500 zł. długu i zapadła decyzja ze jedna wróci do schroniska, a mi sie z tą decyzją ciężko pogodzić, bo jak ona to przeżyje? W sumie na jednym i drugim wątku brak jest przede wszystkim deklarujących. Quote
Ladymonia0610 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ocelot napisał(a):szila ma na ten miesiąc, potem będzie brakować około 200 zł. miesięcznie. Miska i Kaja maja już 500 zł. długu i zapadła decyzja ze jedna wróci do schroniska, a mi sie z tą decyzją ciężko pogodzić, bo jak ona to przeżyje? W sumie na jednym i drugim wątku brak jest przede wszystkim deklarujących. To można zapłacić za hotelowanie:) Quote
ocelot Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):To można zapłacić za hotelowanie:) No tak sobie pomyślałam właśnie. A gdyby ktoś chciał przekazać deklaracje byłoby fantastycznie. Lub pieniążki podzielić na 3 cele: buda dla Wizara, hotelowanie Szili i hotelowanie Miski i Kajki. Quote
Ladymonia0610 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 ocelot napisał(a):No tak sobie pomyślałam właśnie. A gdyby ktoś chciał przekazać deklaracje byłoby fantastycznie. Lub pieniążki podzielić na 3 cele: buda dla Wizara, hotelowanie Szili i hotelowanie Miski i Kajki. Ocelot wiesz co...trzeba poszukać deklaracji stałych. A np. Jak ktoś wpłacił raz to mozna przekazać np. na bude. Wiesz co napisz moze lepiej ile by poszło kasy na bude Ile za hotelowanie Szili i hotelowanie Miski i Kajki. Jak napiszesz dokładnie to wtedy bedziemy wiedzieli jak to dokładnie zrobić:) Ale jestem za tym zeby czesc kasy przekazac na dziewczyny:) Quote
ocelot Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Ocelot wiesz co...trzeba poszukać deklaracji stałych. A np. Jak ktoś wpłacił raz to mozna przekazać np. na bude. Wiesz co napisz moze lepiej ile by poszło kasy na bude Ile za hotelowanie Szili i hotelowanie Miski i Kajki. Jak napiszesz dokładnie to wtedy bedziemy wiedzieli jak to dokładnie zrobić:) Ale jestem za tym zeby czesc kasy przekazac na dziewczyny:) W wolnej chwili przeszukam wątek w sparwie deklaracji:) Hotel Szili to 300 zł, Misi i Kajki to 500 zł. Buda nie wiem, ale pewnie taka XL ze 400 zł. Quote
Tymonka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dzięki , że pomyślałaś o moich dziewczynach :) Aniu koszt hotelu misi i Kajki to 600 zł . Quote
ocelot Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Kochani jeśli dorzucimy z 500, 600 zł. tutaj http://www.dogomania.pl/threads/208209-OSTATNIE-35-min........Ksi%C4%99garnia-i-CO%C5%9A-na-Tomasz%C3%B3w-Maz.22.05-04.06-godz.-22-00?p=17044463#post17044463 To w promocyjnej cenie Agucha ze dwie, trzy budy dokupi do czterech dla naszego schroniska Quote
Ladymonia0610 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='ocelot']Kochani jeśli dorzucimy z 500, 600 zł. tutaj http://www.dogomania.pl/threads/208209-OSTATNIE-35-min........Ksi%C4%99garnia-i-CO%C5%9A-na-Tomasz%C3%B3w-Maz.22.05-04.06-godz.-22-00?p=17044463#post17044463 To w promocyjnej cenie Agucha ze dwie, trzy budy dokupi do czterech dla naszego schroniska Ocelot dobrze dołozy się. Ale fakturka będzie potrzebna na Stowarzyszenie. Czy teraz mamy wysłac Wam pieniądze na konto?A pozniej doślecie nam fakture? Quote
ocelot Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Ocelot dobrze dołozy się. Ale fakturka będzie potrzebna na Stowarzyszenie. Czy teraz mamy wysłac Wam pieniądze na konto?A pozniej doślecie nam fakture? a spytam się:) Za hotelikowanie psiaków też faktura? Quote
Ladymonia0610 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ocelot napisał(a):a spytam się:) Za hotelikowanie psiaków też faktura? OCzywiście ze tak! Musimy mieć podkładke na co wydaliśmy pieniadze z konta. Quote
Ladymonia0610 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 ocelot napisał(a):a spytam się:) Za hotelikowanie psiaków też faktura? Czy masz dane Stowarzyszenia i Nip?Czy mam Ci napisać na pw? Quote
Ladymonia0610 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 1 484,75 pln tyle kasiorki jest na koncie.... Quote
ocelot Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Ladymonia0610 napisał(a):Czy masz dane Stowarzyszenia i Nip?Czy mam Ci napisać na pw? Nie mam wyslij mi na pw. Quote
mari23 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 mari23 napisał(a):45,- kolejna wpłata od moca35 - za maj (12.05.) tak więc suma wpłat to kwota 1.529,74 kolejne 45 złotych od moca35 wpłynęło 16.06. razem mamy więc 1.574,74 zł Quote
ocelot Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Kochani dzisiaj jest wielki dzień:) dzisiaj bowiem Wizar znalazł dom, może nie jest to dom marzeń, ale jedyny jaki Wizar znał. Znowu czuje się potrzebny i stróżuje:):):) Jest po sąsiedzku ze schroniskiem. Schronisko jest na Kępy 3, Wizar pilnuje wraz z Gambitem firmy na Kępy 8. Na nieszczęście, ale dla dwóch psiaków na szczęście w wczoraj okradzono firmę z 90 l. paliwa. Psiaki poność bardzo się wczuły.....:):):) Tak jak pisałam z pieniążków zebranych chciałabym zapłacić dług Kajki i Misi, i miesiąc hotelu Szili, a to co zostanie już nie na budę dla Wizara a jeśli się zgodzicie na te psiaki http://www.dogomania.pl/threads/208224-Dzikie-stado-na-torach-bez-DT-i-deklaracji-zgin%C4%85-w-m%C4%99czarniach Kochani deklarowicze moglibyście przerzucić deklaracje na psiaki z dworca albo szilunię? Debra ma szanse na wyjazd do Astry, ale czekamy jeszcze na to. Quote
mari23 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 [quote name='ocelot']Kochani dzisiaj jest wielki dzień:) dzisiaj bowiem Wizar znalazł dom, może nie jest to dom marzeń, ale jedyny jaki Wizar znał. Znowu czuje się potrzebny i stróżuje:):):) Jest po sąsiedzku ze schroniskiem. Schronisko jest na Kępy 3, Wizar pilnuje wraz z Gambitem firmy na Kępy 8. Na nieszczęście, ale dla dwóch psiaków na szczęście w wczoraj okradzono firmę z 90 l. paliwa. Psiaki poność bardzo się wczuły.....:):):) Tak jak pisałam z pieniążków zebranych chciałabym zapłacić dług Kajki i Misi, i miesiąc hotelu Szili, a to co zostanie już nie na budę dla Wizara a jeśli się zgodzicie na te psiaki http://www.dogomania.pl/threads/208224-Dzikie-stado-na-torach-bez-DT-i-deklaracji-zgin%C4%85-w-m%C4%99czarniach Kochani deklarowicze moglibyście przerzucić deklaracje na psiaki z dworca albo szilunię? Debra ma szanse na wyjazd do Astry, ale czekamy jeszcze na to. dostałam przedwczoraj rachunek za hotel Szili - to Wasz? bo zachodzę w głowę, co też ja przeoczyłam, zapomniałam.... zebrane pieniążki nie zginą - nasze Stowarzyszenie biedne, ale uczciwe :) Quote
ocelot Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 mari tak się umawiałam z Lemoniadą, że rachunek Szili wyslemy do Stowarzyszenia. Quote
mari23 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ocelot napisał(a):mari tak się umawiałam z Lemoniadą, że rachunek Szili wyslemy do Stowarzyszenia. No to dotarł i dzisiaj zrobię przelew.... a ja się zastanawiałam, co to za rachunek.... Szila od Kremówki czyli Rozalki odeszła za TM, a z nią skojarzyłam imię.... Quote
ocelot Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 mari23 napisał(a):No to dotarł i dzisiaj zrobię przelew.... a ja się zastanawiałam, co to za rachunek.... Szila od Kremówki czyli Rozalki odeszła za TM, a z nią skojarzyłam imię.... Bardzo dziękuję. A możemy liczyć na pomoc przy dzikim stadzie z dworca? Dziadka pokieraszowanego na juz musimy oddać gdzieś w dobre ręce, a bez kasy.... Quote
mari23 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 ocelot napisał(a):Bardzo dziękuję. A możemy liczyć na pomoc przy dzikim stadzie z dworca? Dziadka pokieraszowanego na juz musimy oddać gdzieś w dobre ręce, a bez kasy.... 1.574,74 zł - tyle jest i decydujcie, na co je wydacie, jesli większe będż koszty - nie bardzo mamy srodki, zbyt duzo wzięliśmy pod opiekę psiaków, a wpływy niuewielkie, 1% nie mamy jeszcze, może za rok się uda to załatwić.... Quote
Recommended Posts