Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NELLA. W grudniu z interwencji lokalnego stowarzyszenia w wielkopolsce została odebrana wyżlica wraz z jeszcze jedną (amstafowatą) sunią:shake::shake::shake:. Zdjęcia z interwencji:

Sunię jest teraz w schronisku, jest niezwykle radosna i przyjacielska.

Bardzo proszę wszystkich o pomoc dla niej. Póki co to trzeba by ją zabrać gdzieś do godnych warunków, zadabć, rozpieścić. PO takim życiu jakie miala neleżą jej się luksusy i morze miłości od człowieka.

Wszelkie propozycje mile widzine.
602 704 701
[email protected]

Posted

Wow, cóż za ekspressowe tempo działania! Super!
Ja niestety w tej chwili siedzę przykuta do Warszawy, przez sesję...

Ale ściągnę na wątek Kasię, może ona się skusi na podróż do Warszawy!

Posted

Już napisałam do engeliny. Ona jest na miejscu w Kaliszu, to więcej może wykombinować.
A teraz już może napiszmy do ajlii albo pati-c , one są z W-wy, więc akurat na trasie ;) Czy ktoś się z nimi kontaktował?

Posted

Przy okazji, w Kaliszu jest jeszcze taki wyżełek:

niemłody raczej, jego charakteru nie znam. Znalazłam tylko info na stronie, że znaleziony w lesie, biegał luzem, a schronisku jest od wakacji.

Posted

serce normalnie pęka, tan samiec... ehh

Farmerko obydwa pieski sa w Kaliszu. Dziękuję, ze zajrzałyście dziewczyny :)

Napiszę zaraz do Ajlii i do pati-c z zapytaniem.

Posted

Kasia była dziś w schronisku i nie znalazła suni. Może mała grzeje już doopkę w DS? W tygodniu dowiemy się ostatecznie co z sunią. Jeśli okazałoby się, że jest w schronie, to Kasia może ją zawieźć do Warszawy.

Posted

Witajcie dziewczyny,
W schronie powiedziano mi, ze sunia została adoptowana :) Myślałam, że to wy ją wyciągnełyście do DT, ale skoro nie, to znaczy, ,że znalazła domek :) A ten wyżełek, którego pokazała Bonsai nie jest jakimś staruszkiem. W tygodniu dowiem się więcej na jego temat.

Posted

cieszymy się, choć szkoda że nei wiemy w jakie ręce poszła ta bieda..
dowedzcie sie o tego wyżełka więcej i zdjęcia jakby dało rade zrobić fajniesze. :)

Nalewko nie martw się, jest jeszcze inna sunia dla Ciebie ;)

Posted

Ależ ja się nie martwię, wręcz przeciwnie, jeśli ta sierota znalazła dom, w którym będzie jej lepiej (a o to chyba łatwo, bo gorzej już nie mogła mieć...), to cieszę się razem z nią :)

Czekam spokojnie, mając nadzieję, że żaden wyżeł (ani wyżliczka) nie będzie w potrzebie. Ale jakby co, jestem do dyspozycji.

Posted

Koli (wyżełek ze zdjęcia) ma ok 7-8 lat. Nie jest pierwszej młodości, ale to nadal zdrowy i aktywny psiak. Toleruje inne psy oraz kotki. Z tego co mówili w schronisku jest absolutnie bezproblemowym psem. Jest zaszczepiony, odrobaczony. Kastrowany nie był, ale w każdej chwili może być :)

A o sunie nie trzeba się martwić :) Trafiła w dobre ręce.

• 2 weeks later...
Posted

To może uda Ci się Kasiu wziąć go na jakiś spacer w międzyczasie? :)

Mi się sesja niedługo kończy to nawiedzę Kalisz celem odwiedzenia schroniska. :)