lilo Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Allegro jest super , Luna powinna szybko znalezc domek , jakby się skończyło bez efektów to od razu mówię że mogę zapłacic za ponowienie - proszę tylko o przypomnienie :) Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Dzięki :loveu: mówię Wam jaka ona jest cudowna!!!!! wycałowała mnie - dobrze że makijazu nie miałam bo by się najadła chemii :lol: skarb nie pies!!!! bardzo mądra i grzeczna! Quote
ULKA12 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 To jest pies dla mnie szkoda, że mam już te swoje potffory:cool3: Chyba że... Oczywiście nigdy bym ich nie oddała i dlatego dla Luny trzeba szukać nowego domku, domku idealnego. Quote
zerduszko Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Wszystkie grzeczne oprócz jednego. Życie jest takie niesprawiedliwe :lol: Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 zerduszko napisał(a):Wszystkie grzeczne oprócz jednego. Życie jest takie niesprawiedliwe :lol: :lol: za długo Ci się grzeczne trafiały - ja mam nadzieję, że Drops wyczerpał mój limit nierzeczniuchów Quote
zerduszko Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mój limit wyczerpała Kluska i Pixa. Ale widać już nawyższy czas na chude lata. Quote
lilo Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Malawaszko ona nie jest taka bardzo duża nawet jak na średniaka chyba , mój Lilek miniatura niewiele mniejszy jest tak mi się wydaje , a panienka cudna i jak ślicznie łapką prosi. Od razu widac że przytulak z niej , będzie miał ktoś dużo radosci z dziewczynki ... Quote
malawaszka Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 Luna jest taki drobny średniaczek - lalunia taka :loveu: widać przy Lence jaka jest w stosunku do miniatury (Lenka z tych mniejszych mini jest) Quote
zerduszko Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 A ta torebka to tam na co? :lol: Pilnować jej miała? ;) Quote
malawaszka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 leżała sobie - zdjęcia nie były planowane i ustawiane :lol; Quote
malawaszka Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 trzymać kciuki i nie puszczać dopóki nie powiem!!!!!!!! :kciuki: Quote
ULKA12 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Też trzymam, a Lunka właśnie w tej chwili próbuje ukraść smakołyk z ławy i myśli, że ja nie widzę :-) Quote
Recommended Posts