Jump to content
Dogomania

Sznaucerka średnia - 2 domy, 2 schroniska - W NOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']
Mnie dziś rano zaczepiła sąsiadka i już chciałam rzucić w nią torebką i uciec, ale na szczęście nie o wyjca chodziło :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilo napisał(a):
Malawaszko a doszla ta kasiorka na allegro ?? mozesz sprawdzic ?? wplacilam co prawda z lekkim opoznieniem ale wplacilam :) jak jest to mozecie na innego psiaka wykorzystac

tak - doszła, wielkie dzięki!!! i miałam czekać aż Luna pojedzie do domu, zeby nie zapeszyć i chciałam pytać czy mogę Birmanowi za to zrobić :)

Posted

Malawaszko a doszla ta kasiorka na allegro ?? mozesz sprawdzic ?? wplacilam co prawda z lekkim opoznieniem ale wplacilam :) jak jest to mozecie na innego psiaka wykorzystac

Posted

No i radość była przedwczesna :( jednak Lunetka nie ma szczęścia do ludzi i nie jedzie dziś do domu :( Pani przemyślała sprawę i stwierdziła, że chyba jednak nie jest gotowa na posiadanie psa i poświęcenia z tym związane :( szkoda, że wcześniej o tym nie pomyślała, jak pytałam bo nie ogłaszałam jej i straciłam tyle dni :( a kasa manna z nieba leci :(

załamałam się :(

Posted

o kurcze :( Malawaszko ale lepiej ze Pani teraz to przemyslala niz za pare dni jakby Luna juz u nich byla ... z dwojga zlego dobrze sie stalo. A Lunie trzeba szybciutko zrobic allegro wyroznione i moze ogloszenia kupic co ?? ja moge jakies bazarkowe zasponsorowac:)

Posted

malawaszka napisał(a):
No i radość była przedwczesna :( jednak Lunetka nie ma szczęścia do ludzi i nie jedzie dziś do domu :( Pani przemyślała sprawę i stwierdziła, że chyba jednak nie jest gotowa na posiadanie psa i poświęcenia z tym związane :( szkoda, że wcześniej o tym nie pomyślała, jak pytałam bo nie ogłaszałam jej i straciłam tyle dni :( a kasa manna z nieba leci :(

załamałam się :(

Nie nawidzę takich ludzi:( Nie jest gotowa, to po co zawracała głowę:(

Posted

lilo napisał(a):
o kurcze :( Malawaszko ale lepiej ze Pani teraz to przemyslala niz za pare dni jakby Luna juz u nich byla ... z dwojga zlego dobrze sie stalo. A Lunie trzeba szybciutko zrobic allegro wyroznione i moze ogloszenia kupic co ?? ja moge jakies bazarkowe zasponsorowac:)

tak - lepiej, ze teraz - to samo jej powiedziałam, bo katastrofa dla Luny by była jakby ją znowu ktoś porzucił :( dobrze, że ona o niczym nie wie...

Lilo ja jej już robię ogłoszenia, allegro też zrobię

Posted

Pechowa dziewuszka :( Ale to tylko dowodzi temu, że ludzie jak chcą to mówią nam co chcemy usłyszeć. Fałsz :angryy: Jak im się nudzi, niech sobie mak po mieszkaniu rozsypią :angryy:

Posted

Ojej to szkoda...

Nie rozumiem jednak dlaczego ktoś nei zastanowi się nad tym czy ma warunki na psa przed rozpoczęciem poszukiwań - a nie w dniu odbioru psa.

Do tego schroniska, w którym był Dyzio od czasu do czasu ktos dzwoni w sprawie konkretnego psa, umawia się na dany dzień, tam czekają, pies przygotowywany do podróży...i tyle, nikt się nie zjawia, nikt nie daje znać, ze się rozmyślił. Kiedyś nawet jakaś babka dzwoniła, że już wyjechała w domu...szkoda tylko, ze wcale do schroniska nie dotarła.

Posted

fizia napisał(a):
Ojej to szkoda...

Nie rozumiem jednak dlaczego ktoś nei zastanowi się nad tym czy ma warunki na psa przed rozpoczęciem poszukiwań - a nie w dniu odbioru psa.

Do tego schroniska, w którym był Dyzio od czasu do czasu ktos dzwoni w sprawie konkretnego psa, umawia się na dany dzień, tam czekają, pies przygotowywany do podróży...i tyle, nikt się nie zjawia, nikt nie daje znać, ze się rozmyślił. Kiedyś nawet jakaś babka dzwoniła, że już wyjechała w domu...szkoda tylko, ze wcale do schroniska nie dotarła.

bo ludzie to chórze :shake: tu przynajmniej sms dostałam :roll: ech

Posted

Albo są chorzy. Nigdy nie zapomnę, jak się baba umówiła na odebranie psa, wieczorem do niej dzwonie i ni cienia zawahania w głosie. Po dupie by mnie wycałowała, byle psa dostać. A potem cisza. Zabawa jakaś czy co? Wariatka.

Posted

wygląda na to, że później przyszły wątpliwości - tak bywa :niewiem: albo pani znalazła innego pieska, bardziej odpowiadającego - też możliwe :niewiem: nie ma co rozpamiętywać - szukamy najlepszego pod słońcem domu! musi się w końcu ten Luny pech odwrócić!
marzy mi się dla niej taki dom jak ma moja tymczasowiczka Iwcia vel Figa, albo Gaja, czy Bibi, albo Gacuś - taki znajdziemy! :kciuki:

miałam przed chwilą telefon od jakiegoś kretyna czy wysyłamy tego sznaucera kurierem - nie wiem czy to było o Lunę czy o którego bo nie umiał nawet powiedziec tego :shock:

Posted

malawaszka napisał(a):
wygląda na to, że później przyszły wątpliwości - tak bywa :niewiem: albo pani znalazła innego pieska, bardziej odpowiadającego - też możliwe :niewiem: nie ma co rozpamiętywać - szukamy najlepszego pod słońcem domu! musi się w końcu ten Luny pech odwrócić!
marzy mi się dla niej taki dom jak ma moja tymczasowiczka Iwcia vel Figa, albo Gaja, czy Bibi, albo Gacuś - taki znajdziemy! :kciuki:

miałam przed chwilą telefon od jakiegoś kretyna czy wysyłamy tego sznaucera kurierem - nie wiem czy to było o Lunę czy o którego bo nie umiał nawet powiedziec tego :shock:

Kurierem??? Niech sam się facet wyśle... do diabła. I dobrze karton poskleja!

Posted

ehhh... szkoda, ale jak już było powiedziane lepiej ze teraz niz później...

ale wiecie moj TZ w momencie jak jechalismy po futrzaka, byliśmy już w połowie drogi tez doszedł do wniosku, że może jednak nie... Bo zamiast z pracy przyjsc i sie polozyc to wycinał deske zeby zabezpieczyc taka wneke w pokoju coby Tazzior nie pogryzł rzeczy stamdąd. I sobie pomyslał, że p oco mu pies...

Heh przykre to... Szybko mu przeszło bo przy psie to rrzadko cos zrobi:) Wszystko robiłam i robie ja wiec on nie ma obowiazkow w zwiazku z tym... ehh

Posted

Lunka, gdzie ten Twój domek z wielkim serduchem?:niewiem: A facetowi, co to pytał o wysyłkę kurierem można co najwyżej posłać prezent od Luny (jak wykona okazały:evil_lol:)