JOAPG Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 i niech tych byłych włascicieli dzieci do domu starców oddadzą i to takiego najpodlejszego, gdzie im szklanki wody nikt nie poda Quote
wieso Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 joapg napisał(a):i niech tych byłych włascicieli dzieci do domu starców oddadzą i to takiego najpodlejszego, gdzie im szklanki wody nikt nie poda i nie zmieni pieluch !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
minia7 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 A jaka ona jest duża? W jakim wieku? Już nic nie mogę zadeklarować :( ale będę na wątku i będę o niej pamiętać...gdyby jakiś ktoś był zainteresowany sznupką Quote
malawaszka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 to jest sznaucerka średnia drobnej budowy - mozna by się pokusić, ze mix mini i średniaka, ma około 5-6 lat Quote
ULKA12 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Luna już zadomowiona. Przybiega na zawołanie, z Dyziem dogaduje się świetnie. Nie hałasuje no chyba, że ktoś przechodzi pod drzwiami. Koty olewa totalnie. Jedyny zgrzyt był wtedy gdy chciałam ją podnieść na ręce zdecydowanie tego nie lubi. Bardzo fajna sunieczka widać, że domowa gdy zaczęłam sprzątać w "psim pomieszczeniu" od razu bryknęła na swoje posłanko i tam cały czas leżała i mnie obserwowała. Quote
malawaszka Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 no i nie lubi czesania łapek - pięknie mi pokazała garnitur jak ją za łapy chwytałam :lol: ale nie gryzła Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Luna około 6 letnia sznaucerka średnia drobnej budowy. Wysterylizowana, ma chip. Luna jest zdrową i przyjazną sznaucerką i nie wiem dlaczego nie ma szczęścia do ludzi - spróbujmy odmienić jej los! Szukamy dla Luny odpowiedzialnych opiekunów, którzy nie porzucą nigdy, którzy będą ją kochać bo na to zasługuje. Luna to domowa, grzeczna i czysta suczka. Potrafi chodzić na smyczy, nie hałasuje bez potrzeby i nie niszczy. Zna podstawowe komendy. Polecamy do adopcji Rodzinie bez malutkich dzieci gdyż Luna nie lubi podnoszenia i chwytania za łapki. Zgadza się z innymi psami, jest towarzyska. Luna obecnie przebywa w okolicach Myszkowa 608 464 683 [email protected] Coś dodać? zmienić? Quote
zerduszko Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dodałabym jeszcze, ze przylepka i lubi głaskanie. Lubi bawić się z ludźmi? Quote
Edi100 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Przychodzę tutaj i wybaczcie mi że nadużywam, ale w schronie w Ostrowi Maz, jest taki jeden, nawet bez imienia, bez leczenia, mokry, wyłysiały ktoś:-( :-( Zajrzyjcie proszę do niego:-(:-( Mi serce pęka no:-( http://www.dogomania.pl/threads/1980...-w-Ostrowi-Maz. Quote
ULKA12 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Luna i Dyzio Szukamy wiosny Może jest tutaj? Luna Quote
malawaszka Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 ale fajnie laseczka się bawi :loveu: Quote
ULKA12 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Luna jest bardzo wesoła, chętnie biegają z Dyziem jak dostana głupawki, ale Luna cały czas kontroluje gdzie ja jestem i gdy tylko zacznę się oddalać przerywa zabawę i przybiega do mnie. Bardziej lubi towarzystwo ludzi niż innych psów. Quote
lilo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 jak ktos może zrobic to ja zaplace za allegro wyróżnione dla dziewczynki.... Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 lilo napisał(a):jak ktos może zrobic to ja zaplace za allegro wyróżnione dla dziewczynki.... Przyjdą cioteczki uradzą nad tekstem:) Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 lilo napisał(a):jak ktos może zrobic to ja zaplace za allegro wyróżnione dla dziewczynki.... lilo wielkie dzięki! ja zrobię dziś lub jutro Quote
fizia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Dyzio ma znowu kompana do zabawy :) A taka biedna była smutna na wcześniejszych zdjęciach, a teraz bawi sie, szaleje. Ulka ma tam jakieś niezwykłe miejsce! Dyzio pojechał do Niej jako Smutek - biedny, przestraszony, smutny, zagubiony piesek. Ledwo dojechał i już całkowita zmiana humoru. Luna też takie smutne oczka miała i proszę :) Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 lilo napisał(a):Na jakie konto mam wplacic za allegro ?? prosto do allegro: Nr rachunku: 85114011243630050000547559 Bank: BRE BANK SA O/REG. w Poznaniu Dane odbiorcy: PayU S.A. ul. Marcelińska 90 60-324 Poznań w tytule wpisz tylko: Malawaszka Quote
lilo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 To jeszcze pytanko ile mam wplacic ?? bo nie wiem ile wyroznione allegro Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 wyróżnienie kosztuje 12 zł, pogrubienie 2 zł, podświetlenie 6 zł - wg mnie wystarczy wyróżnione i pogrubione Quote
lilo Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dobra to jutro z rana zrobie przelew , może akurat przyniesie szczeście suni Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 lilo oby oby - wielkie dzięki :Rose: Quote
ULKA12 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 A Luna zaczęła stróżować, szczeka na przechodniów zza płotu. Ogólnie to bardzo przyjacielski i sympatyczny psiaczek. Ale komu ja to mówię. Quote
Edi100 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 ULKA12 napisał(a):A Luna zaczęła stróżować, szczeka na przechodniów zza płotu. Ogólnie to bardzo przyjacielski i sympatyczny psiaczek. Ale komu ja to mówię. Sympatyczny, przyjacielski o obronny:) jak widać;) Quote
malawaszka Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 ULKA12 napisał(a):A Luna zaczęła stróżować, szczeka na przechodniów zza płotu. Ogólnie to bardzo przyjacielski i sympatyczny psiaczek. Ale komu ja to mówię. jak to sznup :lol: jutro jak wrócę z pracy to ruszam z ogłoszeniami Quote
Recommended Posts