Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylam 1.01. u kolezanki w Kobyłce (mieszkam w Warszawie), juz tam sie boje jezdzic i jezdze coraz rzadziej, bo za kazdym razem spotykam tam kolejna psia bide.

Kolezanka mieszka sporo od stacji (ok. 20 min) jadac od W-wy po lewej stronie przy ulicy Krechowickiej. Szlysmy z corka ok. godz 16.00, a na przeciwko nas pies wielkosci ON-ka wychudzony z opuszczonym ogonem, o siersci w pieknym rudo-zoltym kolorze.

Mialam ze soba dyzurna porcje suchej karmy, ktora piesio zjadl od razu.
Kolezanka mowi ze pies blaka sie juz od ok 2 tygodni, widziala go kiedys na stacji.

Moze przeczyta ta wiadomosc ktos z okolic, podobno jest, poszukiwany zaginiony pies -
bylo ogloszenie na ul. Kraszewskiej rog Radzyminskiej kogos kto szukal .

Posted

zajrzałyśmy ale nie mamy żadnego punktu zaczepienia ;-( nie mieszkam w kobyłce i rzadko tam bywam , nie widziałm tego psiaka :-( moze chociaż jakieś fotki ?

Posted

Niestety to nie jest zaden z tych pieskow - ja tez tambylam tylko w odwiedzinach u kolezanki. Nie wiem czy ona zrobi mu zdjecia (nie jest tak w temacie psim jak ja niestety mowiac oglednie:oops:)