Anashar Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Piękny Fluczku (*) biegaj sobie teraz po nieskończonych łąkach i opiekuj tymi wszystkimi psimi bidami które potrzebują pomocy. Quote
szajbus Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dla ciebie pieseczku, biegaj po tych zielonych łąkach zdrowy i szczęśliwy Quote
yewcia1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Fluniu słodziak jak on pieknie robił "żabę" Teraz pewnie leży w tej pozycji na chmurce i patrzy na nas;) Quote
justynavege Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 i jak kładł się na gazetę ktorą czytalam leżac na łozku........ zasłanial czasopismo by sie nim zająć ..................... wlasnie po smierci przychodzi zal tych chwil niepoświeconych..... tych niewygłaskanych....... :shake: :-( Quote
justynavege Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Juz niedługo rok..... a brakuje jak jasna chole.......... Quote
Monia70 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ta cholera ciągle będzie Ci towarzyszyć.Czasem można dostać wariacji tak tęsknota jest silna. Ja tęsknię już 4,5 roku.Tęsknie strasznie.Do bólu, do szlochu, prawie do wyrwania serca ... Fluczku , dla Ciebie [*] [*] [*] Quote
justynavege Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Monia prawda......... o witam krajankę :) ja z lubuskeigo pochodzę :) Quote
Monia70 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Naprawdę lubuskie???? Super!! Nie dużo nas na dogo :-)) A dokładanie skąd jesteś? Quote
justynavege Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Monia70 napisał(a):Naprawdę lubuskie???? Super!! Nie dużo nas na dogo :-)) A dokładanie skąd jesteś? Monia ja z lubuskeigo pochodze doklądnie Nowa Sól obecnie Dzierzoniow dolnoslaskie ale yewcia1 moja siostra dalej Nowa Sól tak mysle ze trza skrzyknać ten region bo to taka ziemia niczyja ......... mnostwo psow a ludzi zbyt mało............ moze załozyc watek ze szukamy z lubuskiego?? Quote
Monia70 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 justynavege napisał(a): tak mysle ze trza skrzyknać ten region bo to taka ziemia niczyja ......... mnostwo psow a ludzi zbyt mało............ Ziemia niczyja :oops: :-( Ja myślę , zę we wszystkich strefach naszego życia , na wielu płaszczyznach lubuskie jest sporo do tyłu.... Niestety:shake: Z lubuskiego jest jeszcze Andre, Dina, Gosia1,-oni udzielają się najbardziej , jest dziewczyna z Sulechowa( nie pamietam imienia),jest pewnie pare innchy osób . Niezły pomysł z wątkiem ludzi lubuskich.BYłoby raźniej wiedząc kto jest kto i skąd. A w Soli to pracuję na umowe -zlecenie także kilka razy w m-ącu jestem w N.S Quote
Recommended Posts