justynavege Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 ............. FLUK 2 styczeń 1995 - - 12 marzec 2006 Psi Anioł Rankiem przyszedł Psi Anioł na skrzydłach Cię poniósł do nieba Zabrał ze sobą Twą radość szaleńcze merdanie ogonem dotyk zimnego nosa i tupot łap po podłodze Tak bardzo Ciebie brakuje choć płakać przecież nie trzeba bo wróci tutaj Psi Anioł i poprowadzi na łąki gdzie wszystkie psy pożegnane biegają swobodne szczęśliwe http://www.taopark.home.pl/index.html tu tez mozna......... Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [`][`][`] :( [`][`][`] tak bardzo mi przykro... Quote
Monia70 Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Rozumiem co czujesz:-( Dla Fluka [*] [*] [*] [*] Quote
justynavege Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Fisiuniu tesknie jak nikt............ spotkamy sie na pewno to wiem ....... Quote
justynavege Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 chociaz minelo juz prawie pol roku jak odszedles.......... to co robie dla porzuconych i bezdomnych zwierzat wszystko z mysla o Tobie Fluk spotkamy sie :))) Quote
justynavege Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 nie zapomne dnia w ktorym zdecydowalam sie Ciebie przyjac bezdomnego zaniedbanego obrzucanego kamieniami......... a moze to TY zdecydowales wybrac mnie......... Quote
Aga76 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Płomyczek dla Fluka... " class="ipsImage" alt=""> Quote
psokot Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Tęsknisz, ale Flukunio patrzy na na Ciebie zza TM wdzięczny za miłość którą go obdarzyłaś i napewno kiedyś spotkacie się. Quote
justynavege Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Flukuś :loveu: się spotkamy :) Quote
Fritz Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Flukus mial szczescie ,bo mial kochajaca rodzinke.. przykro ze odszedl.. Quote
yewcia1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Flukuś kochany szczekol zawsze zostaniesz w mojej pamięci. Quote
justynavege Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Fluk psiak ktory był niepowtarzalny....... do zobaczenia za TM Quote
Anashar Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Fluk napewno jest dumny, z tego co zrobiłaś dla niego i innych ;) Każdy chciałby mieć takiego przyjaciela :) Napewno się spotkacie :) "Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy" B. Borzymowska "Moje psie niebo" Quote
justynavege Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Anashar']Fluk napewno jest dumny, z tego co zrobiłaś dla niego i innych ;) Każdy chciałby mieć takiego przyjaciela :) Napewno się spotkacie :) "Dokąd idą psy, gdy odchodzą? No, bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię, Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba Ja poproszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuję z anielskich chórów Tudzież innych nagród nieboskłonu W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy" B. Borzymowska "Moje psie niebo" Piękny ten wiersz i jaki prawdziwy........... Quote
justynavege Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 juz niedługo minie rok jak pozegnałąm Fluka .......... a pustka dalej ogromna ale jak spotkam go za Tm to mu nagadam i za to ze bez pozegnania odszedł i za to ze mnie skierował w stronę bezdomncyh bied ( tu zartobliwie go wytarmoszę :) Quote
yewcia1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kochany Fluczek brak mi tych szaleństw razem. Biegaj szczęśliwie i opiekuj się Apusiem, Gizem i Killerkiem. Quote
justynavege Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ech......... na wspomnienia mnie wzięło.......po tych zdjęciach...... Quote
Recommended Posts