obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Astaroth napisał(a):zmieniłam wreszcie tytuł :) W koncu :) ........... Quote
tripti Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 trafił się jej domek to fakt. Astaroth nie chcesz kolejnego z tej samej przyczepy :)? Quote
Astaroth Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 ech na razie nie mam gdzie, taka jedna ciotka podrzuciła mi dwa psy i mówiła że szybko pójdą a tu cisza ;) Quote
obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Astaroth napisał(a):ech na razie nie mam gdzie, taka jedna ciotka podrzuciła mi dwa psy i mówiła że szybko pójdą a tu cisza ;) Że co?? Przepraszam bardzo :evil_lol: ja tez myslalam, ze szybko znajdą domy :roll: chyba nie mam szczescia.. powinnam zrobic sobie przerwe... Quote
obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Astaroth napisał(a):ja Ci zaraz zrobie przerwe :mad: ale spokojnie ;) im blizej ślubu bedzie tym znajac zycie - wiecej chetnych na psiaki ode mnie :D i ciekawe w co ja rece wtedy wloze :) Quote
obraczus87 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A swoja droga naprawde :( myslalam, że Bakuś znajdzie domek bardzo szybko. Zreszta dlatego nie zebralam deklaracji..... Szanta tez bylam pewna, że znajdzie domek predko i co?? I gucio.... TO w przypadku Soni nie bede krakac... :) Quote
efektdomina Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Skoro już tytuł wątku taki pozytywny, to napiszę parę słów, co słychać u Pumy. Rośnie duuuża :) dzisiaj jakoś mnie zaskoczyło, że przy labradorze już nie wygląda na takiego malucha. Co najśmieszniejsze, uszy też jeszcze urosły:D Pięknie stoją na baczność, bardzo owczarkowato. Postaram się wkrótce wrzucić nowe zdjęcia, żebyście zobaczyły potwora. Poza tym zwierzak nabiera coraz więcej rozumku, bystrzak z niej. Skubana kocha wodę i kałuże, ostatnio na spacerze po Kępie Potockiej niezbyt dokładnie oceniła głębokość wspaniałej "kałuży" (czytaj stawu) i przy drugim kroku wpadła do bajorka głową do przodu. Skąpała się cała i zdziwiła niezmiernie, ale widać, że kusi ją ten staw. No, ale dalsze eksperymenty to dopiero jak się pogoda rozkręci. To Bakuś cały czas bez domku? a jak inne psiaki u Natalii? Quote
obraczus87 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Wspaniale wiesci :) Bakus dalej bez domu, Tusia tak samo :( Quote
efektdomina Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 i jest strasznie kochana! dzisiaj nauczyła się pływać :) Quote
obraczus87 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dominiko dziekuje serdecznie za wiesci :) Puma wspaniale wyglada :) wyglada na zdrowa i szczesliwa :) wiekszych problemow Ci nie sprawia?? Ja caly czas pamietam o wizycie u Ciebie :) ale w chwili obecnej sie pochorowalam ;/ Quote
Astaroth Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 a jednak uszy ma stojące, ech no trudno i tak jest piękna, moja mama się ucieszy ona głosowała za stojącymi a ja za oklapniętymi :) Quote
obraczus87 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 A uszy to jeszcze mogą opaść :) ale ze stojącymi JEj do twarzy :) Quote
Recommended Posts