Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astaroth napisał(a):
ech na razie nie mam gdzie, taka jedna ciotka podrzuciła mi dwa psy i mówiła że szybko pójdą a tu cisza ;)

Że co?? Przepraszam bardzo :evil_lol: ja tez myslalam, ze szybko znajdą domy :roll: chyba nie mam szczescia.. powinnam zrobic sobie przerwe...

Posted

Astaroth napisał(a):
ja Ci zaraz zrobie przerwe :mad:

ale spokojnie ;) im blizej ślubu bedzie tym znajac zycie - wiecej chetnych na psiaki ode mnie :D i ciekawe w co ja rece wtedy wloze :)

Posted

A swoja droga naprawde :( myslalam, że Bakuś znajdzie domek bardzo szybko. Zreszta dlatego nie zebralam deklaracji.....
Szanta tez bylam pewna, że znajdzie domek predko i co?? I gucio....

TO w przypadku Soni nie bede krakac... :)

Posted

Skoro już tytuł wątku taki pozytywny, to napiszę parę słów, co słychać u Pumy.

Rośnie duuuża :) dzisiaj jakoś mnie zaskoczyło, że przy labradorze już nie wygląda na takiego malucha. Co najśmieszniejsze, uszy też jeszcze urosły:D Pięknie stoją na baczność, bardzo owczarkowato. Postaram się wkrótce wrzucić nowe zdjęcia, żebyście zobaczyły potwora.
Poza tym zwierzak nabiera coraz więcej rozumku, bystrzak z niej. Skubana kocha wodę i kałuże, ostatnio na spacerze po Kępie Potockiej niezbyt dokładnie oceniła głębokość wspaniałej "kałuży" (czytaj stawu) i przy drugim kroku wpadła do bajorka głową do przodu. Skąpała się cała i zdziwiła niezmiernie, ale widać, że kusi ją ten staw. No, ale dalsze eksperymenty to dopiero jak się pogoda rozkręci.

To Bakuś cały czas bez domku? a jak inne psiaki u Natalii?

• 1 month later...
Posted

Dominiko dziekuje serdecznie za wiesci :) Puma wspaniale wyglada :) wyglada na zdrowa i szczesliwa :) wiekszych problemow Ci nie sprawia??

Ja caly czas pamietam o wizycie u Ciebie :) ale w chwili obecnej sie pochorowalam ;/