Moriaaa Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Ronja...wysyłam Ci ten numer KW i numer sprawy na dochodzeniówce(bo już tam jest ta sprawa:) ) Quote
ulvhedinn Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Powysyłaj mi co mam zgłosić, powiedzieć, bo się wybieram w piątek... Quote
Moriaaa Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Cioteczko idziesz na policję i w Twoim przypadku zgłaszasz chyba oszustwo i próbę wyłudzenia pieniędzy na psiaka który w tym momencie jest u Ciebie. Jeżeli zdjęcie które jest zamieszczone w tej aucji robiłaś Ty,to jeszcze naruszenie praw autorskich. Musisz wydrukować sobie swoją aukcje tzn.aukcje Bilbo i aukcję tego oszusta, no i z tym idziesz na policje. Przesyłam Ci prv swoje dane bo mogą się przydać i numer KW i dochodzeniówki...i chyba to wszystko:) Quote
ronja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Moriaaa, zapomniałam dziś zadzwonić na komendę, żeby podać Twój nr tela i Kw, a wyobraż soebie, oni sami do mnie zadzwonili.... może się autentycznie wzięli za robotę??? Quote
Moriaaa Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 U nas w Łodzi poważnie ruszyło...dzisiaj mam rozmowę z dziennikarzem.....będą robic program o tego typu oszustwach:) Quote
netti1 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 trudno uwierzyc ze sie wzieli za robotę:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts