Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zabrałam dzisiaj ślicznego młodego DONka, którego czekała giełda i niewiadome warunki.
Psiak jest młody, bardzo lubi ludzi, liże po twarzy ;) jest przyjacielski.
Nie przepada za psami.

Jest u Ronji, szukamy mu dobrego domu.
Jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony. Komu, komu? ;)

Rozliczenie:
hotel grudzień/styczeń- 110 zł

Wpłaty:
50 zł- 3x

Saldo:
-60 zł

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Gusia wymyśliła mu jakieś imię ale dziwne, nie mogę zapamiętać. Jak to było?

Wszelkie wsparcie mile widziane ;)

Gilbo - puchata Kula
czyli w skrócie Kula;)

Posted

ronja napisał(a):
u Kuli wszystko dobrze. Tylko szarpie na smyczy. Cieszył się rano śniegiem, podskakiwał. Jest taki puchaty, że leży przed budą.

wczoraj zastanawiając się nad imieniem Kuli, Mysza chciała, by było "r" w środku. Bartek rozwiązał problem - Kula ma jeszcze jedno imię:) BilboRd:)

Bardzo ładnie :):)

Posted

u Kuli wszystko dobrze. Tylko szarpie na smyczy. Cieszył się rano śniegiem, podskakiwał. Jest taki puchaty, że leży przed budą.

wczoraj zastanawiając się nad imieniem Kuli, Mysza chciała, by było "r" w środku. Bartek rozwiązał problem - Kula ma jeszcze jedno imię:) BilboRd:)

Posted

Ale jesteście, chcecie skrzywdzić pięknego psa ;) takim imieniem. Tak czy inaczej psiak jest fajowy i już.
Czułam, że na tym wątku to ogromny ruch będzie :evil_lol:

Posted

Ellig napisał(a):
Mysza skad Ty tego psa wykombinowalas?:)
Nie uzywam jego imienia dopoki nie zostanie ....Zatwierdzone:):)

Od Beki, z lecznicy w Konstancinie, trafiają tam psy zgarnięte z ulic, właściciel się nie odnalazł więc pies by trafił na giełdę w Słomczynie...

Posted

mysza 1 napisał(a):
Od Beki, z lecznicy w Konstancinie, trafiają tam psy zgarnięte z ulic, właściciel się nie odnalazł więc pies by trafił na giełdę w Słomczynie...

No to ma szczescie chlopak!:)

Posted

[quote name='Ulaa']A taki domek by mu pasował?
http://www.dogomania.pl/threads/199176-ONek-piesek-lub-sunia-max-1-rok.-Ma%C5%82opolska.-Domek-sprawdzony-)
Nasz jest mało przyjazny do psów, podejrzewam, że do kur i tego typu zwierząt podobnie. W zasadzie jest zagadką, bo dopiero od wczorajszego wieczoru u Ronji. Chciałabym, żeby opiekunowie (Ronja i Jej Mąż) przez kilka dni mu się przyjrzeli i dopiero wtedy oddamy go do adopcji.

Posted

Ja dziś jeszcze nie wychodziłam ze względu na przeziębienie, ale Bartek mówi, że Kula vel Bilbord jest fajny przytulak, posłuszny, szybko się uczy. Ciągnie na smyczy (ciągnie to mało powiedziane, wyrywa rękę ze stawu;)) - to na razie jego jedyna wada. Nie robiliśmy jeszcze testów z innymi psami. Z kociczką będzie trudno go poznać, bo w taką pogodę ona wychodzi z domu tylko na szybkie siku. W kojcu się nie załatwia. Apetyt jest, ma pęd do miski, ale nie je łapczywie.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dobry pies z niego innymi słowy. Świetnie :)

zanosi się, że nawet idealny;)
na inne psy nie szczeka. gdy one podchodzą do jego kojca, merda ogonem.

miały być rano zdjęcia, ale u nas sypie strasznie

Posted

gusia0106 napisał(a):
Tu też

Jak się Kula w śniegu wytarza będzie pierwsza kula pod bałwanka :)

:) :)

Bartek powiedzial, że Kula to bardzo "miły człowiek" - do tej pory mówił tak tylko o Wiśni Wiśniowej

Posted

ronja napisał(a):

Bartek powiedzial, że Kula to bardzo "miły człowiek" - do tej pory mówił tak tylko o Wiśni Wiśniowej

Ufff, to dobrze. Bo już myślałam, że będzie się na nas złościł śmiertelnie.

Posted

zapomniałam - w nocy Kaluchny i Pan Imciuła chyba wyżerali karmę Kuli z worka z przedpokoju. Budziłam się jak latali w pokoju do przedpokoju. Pan Imciuła narobił kup w nocy w przedpokoju, a Kaluchny nie:)

Posted

ronja napisał(a):
zapomniałam - w nocy Kaluchny i Pan Imciuła chyba wyżerali karmę Kuli z worka z przedpokoju. Budziłam się jak latali w pokoju do przedpokoju. Pan Imciuła narobił kup w nocy w przedpokoju, a Kaluchny nie:)

Dobry piesek, grzeczny piesek ;)

Posted

ronja napisał(a):

Pięknie chłopaki tańczą ;)
ronja napisał(a):

Proszę, nie spodziewałam się, może nawet nie jest agresywny do psów ;)

Fakt, sypie strasznie.