Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze spokojnie moze dużo schudnąć, na tym zdjeciu ma smiesznie małą głowe w stosunku do reszty ciała

doszło
50 zł- Zyta
40 zł- AresekSE
15 zł- Agnieszka103

wysyłam do hotelu 375 zł za maj

[U][B]i alarmuje, że sa osoby które nie płacą. Bruno ma co miesiąc mniej pieniedzy na koncie, jak tak dalej pójdzie to niedługo nie będzie czym zapłacić za hotel![/B][/U]

Posted

pozdrowienia dla Brunusia i jego opiekunow!
bardzo przepraszam, ze czekaliscie na moja wplate:(
cholera....miesiac maj nie byl moim miesiacem
nigdy nie zostawie Brunusia

Posted

[quote name='AresekSE']pozdrowienia dla Brunusia i jego opiekunow!
bardzo przepraszam, ze czekaliscie na moja wplate:(
cholera....miesiac maj nie byl moim miesiacem
nigdy nie zostawie Brunusia[/QUOTE]
Ale przeciez sie nie spóźniłaś, wpłaciłaś w terminie, majowa deklaracja w maju doszła, jest ok.
Ja apeluje do tych, którzy zadeklarowali a wogóle nie płacą, a jest takich pare osób

Posted

Bruno już zgrabniejszy, ciężko było (dosłownie), ale efekty jakieś są. Karma fitness i bieganko. Długo to niestety trwało, ale dzięki temu Bruno może trochę dłużej będzie radosnym staruszkiem.

Posted

Kiedy bierze się Brunonka na spacer to można się odprężyć i odpocząć. Taki powolny marsz, jak na staruszka przystało:-) Jednak kiedy chce to potrafi szybko biegać. Cicha woda:-)

Posted

Bruno może wróci do reszty staruszków na jakiś czas bo jego współlokatorka Diana będzie jutro sterylizowana...

[IMG]http://img267.imageshack.us/img267/3300/sdc10132r.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Maciek777']Bruno może wróci do reszty staruszków na jakiś czas bo jego współlokatorka Diana będzie jutro sterylizowana...[/QUOTE]
A jednak został z nią. Bruno jest tak grzeczny (czyt. jest dżentelmenem), że rozdzielanie nie było potrzebne:-)

Posted

[quote name='Aimez_moi']No prosze.......jaki super piesio.....:)[/QUOTE]
A co!:-)
Bruno jest takim neutralnym psem, którego potrafi dogadać się ze wszystkimi w różnych sytuacjach:-)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Swietny staruszek...... a jak zdrowko Bruncia?[/QUOTE]
Nic złego się nie dzieje - zadowolony, sprawnie chodzący, jedzący (:-)) - jednym słowem szczęśliwy:-)

Posted

wysłałam 365 zł do hotelu

wpłaty w czerwcu
40 zł-malibo57
15 zł- mari23
25 zł- Animez_moi
50 zł- Paula
10 zł- eski
100 zł- zyta

jak tak dalej pójdzie to nie będzie czym zapłacić za sierpień:shake:

Maciek, macie możliwość przetestować Bruna na koty, ja go sprawdzałam w schronisku, ale to jednak co innego.
I czy Bruno pilnuje misek dalej przed innymi psami? w schronisku pilnował

Posted

[quote name='Pianka']Maciek, macie możliwość przetestować Bruna na koty, ja go sprawdzałam w schronisku, ale to jednak co innego.
I czy Bruno pilnuje misek dalej przed innymi psami? w schronisku pilnował[/QUOTE]
Pilnuje misek to mało powiedziane. Najchętniej zjadłby ze wszystkich odganiając inne psy. Dlatego trzeba go pilnować, co nie jest specjalnie trudne bo u Bruna już nie ta prędkość co za szczeniaka:-)
Co do kotów to zapytam P.Asię:-)

Posted (edited)

[quote name='Pianka']a w innych sytuacjach nie zachowuje się agresywnie? tylko miski?[/QUOTE]
Z tego co widziałem to jeszcze tylko w jednej sytuacji. Po przydzieleniu go do boksu z niewykastrowanym samcem. Tamten próbował go zdominować (wiadomo w jaki sposób) i Brunon stracił cierpliwość. Jednak wcześniej dawał mu kilka jasnych ostrzeżeń. Czyli w sumie normalka. On nie jest typem agresora - wręcz przeciwnie - jest jednym z nielicznych hotelowych psów, które dogadają się ze wszystkimi:-)

Edited by Maciek777