kalyna Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 kalyna, ty masz koty??? Mamy, obecnie 2. Ale to nie są moje koty, bo moje to tylko psy. Rozumiem doskonale, ja się tak przygotowałam na rowerowanie, a jak przyszło co do czego to byłam raz i tyle :evil_lol: Skąd Ty bierzesz tyle tych konkursów, nie rozumiem :P hahaha to tak jak ja chciałam, żeby Soniula koło roweru biegła.. najpierw operacja, a potem mi się odechciało... Błąd, one mnie znajdują :laugh2_2: Quote
Guest wolfheart Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 haha ja chciałam żeby Luna koło roweru biegała...jak pizgłam się zdrowo po paru metrach,to mi się odechciało rowerowania z psem na smyczy. :megagrin: Quote
kalyna Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 haha ja chciałam żeby Luna koło roweru biegała...jak pizgłam się zdrowo po paru metrach,to mi się odechciało rowerowania z psem na smyczy. :megagrin: Hahahaha to ja miałam mniej szkodową jazdę, a i tak straciłam zapał... bo u nas, aby dostać się do lasu to trzeba przejść/przejechać przez pewną wieś. I jestem przerażona, żeby pokonać ten odcinek. Psy z każdej strony szczekają, inne biegiem latają, rzucają się na płoty... kilka razy York i Cziłała mnie pogoniły. A teraz widziałam całkiem spore psy, biegające luzem. Także mam sporego cykora. Quote
marta1624 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 A ja tam roweruję z moją :grins: Ale biegać to nienawidzę :D Ehh, to ja też tylko Torę mogę, Madzia :( Quote
*Magda* Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ehh, to ja też tylko Torę mogę, Madzia :( To nie dam :P Quote
kalyna Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Czyli Madzia musi stracić na prezenty dla swojego zwierzyńca :eviltong: Nikt ich nie weźmie, a święta takie bez paczki pod choinką? buuu :eviltong: Quote
kalyna Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Nasz wygrane nagrody pocieszenia :loveu: nasz szakal :) Piłka Gazika po 5minutach Piłka Sonii po 20 minutach Quote
kalyna Posted December 11, 2014 Author Posted December 11, 2014 Lisek i dzisiaj Gazik dopadł Soniuli tenisową... zgapiła się sierotka, a ten miał swoją piłkę na sznurku w pysku i wypalił za Soniuli... także ten piszczałka ledwo zipie... a praktycznie od razu mu ją odebrałam... psuuuuuja jedna... Nie wspomnę, że tyle lat miał jedną piłkę na sznurku i DELIKATNIE widać były zadziorki od zębów...a teraz w dwa dni ześrutował środek... jeszcze 2 tygodnie i zostanie mi sam sznurek... Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Fotki świetne :loveu: Ale z Gandziocha psuja, Kajka nawet jednej tenisowej z Konga nie załatwiła przez ponad 6 miesięcy, a ma dostępną jak się bawimy+jak mnie nie ma (wyjazd/szkoła itp.) Piłka jest cała brudna, wiecznie obśliniona, ale piszczałka działa, i dziur żadnych nie ma :) A zwykłe tenisowe z kortów to na 3 rzuty starczały, bo ona jak leci z piłką to ją memła :) To Gandi pobija wszystko :D Quote
kalyna Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Fotki świetne :loveu: Ale z Gandziocha psuja, Kajka nawet jednej tenisowej z Konga nie załatwiła przez ponad 6 miesięcy, a ma dostępną jak się bawimy+jak mnie nie ma (wyjazd/szkoła itp.) Piłka jest cała brudna, wiecznie obśliniona, ale piszczałka działa, i dziur żadnych nie ma :) A zwykłe tenisowe z kortów to na 3 rzuty starczały, bo ona jak leci z piłką to ją memła :) To Gandi pobija wszystko :D :loveu: poważnie? Sonii te z kortów też na 3 rzuty wystarczyły... Ciapulcowi na dłużej. Ale dziurek po zębach nie ma jeszcze w KONGach, może się uda im dożyć do świąt :laugh2_2: ps. tak wygląda u nas kupowanie tańszych zabawek... :nonono2: Quote
agaga21 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0035_zps5ddffdf6.jpg jaka piękna ta puszka! gdzie są takie konkursy? ja też chce! :P a ja etnie i morrisowi kupiłam na święta nowe posłanka ale już od 3 dni na nich śpią :) Quote
Oscar Patric Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 gratulacje :klacz: :klacz: :klacz: z Oscarem to można tylko biegać,ale bez roweru Quote
rashelek Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Zdjęcioszki! :loveu: Śliczne, uwielbiam oglądać te Twoje potwory przy zabawie :D Powiedz mi, te pilki z Konga są dosyć miękkie i łatwo się zgniatają w paszczy? Jak piszczałki? Quote
Naklejka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0035_zps5ddffdf6.jpg ojacie, ale genialne!! Quote
kalyna Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0035_zps5ddffdf6.jpg jaka piękna ta puszka! gdzie są takie konkursy? ja też chce! :P a ja etnie i morrisowi kupiłam na święta nowe posłanka ale już od 3 dni na nich śpią :) Na facebook'u ;) FB producentów i sklepów zoologicznych ;) U nas nie ma sensu kupować posłań, bo Ciap i tak śpi na łóżku. Zwłaszcza teraz jak temperatura spadła tak drastycznie, że spod koca wystaje tylko głowa... :evil_lol: gratulacje :klacz: z Oscarem to można tylko biegać,ale bez roweru Dzięki. Hahaha zwykłe bieganie to i z Owczarami wychodzi, tzn. truchtanie. Z Ciapkiem biegłam tylko raz i to mi wystarczy do tego był Gazik... jak C poczuł, że BIEGNIEMY to tak się rozkręcił a G. zanim, że o mało nóg nie połamałam. I jedyne moje szczęście, że to było na polu i zero blisko drzew... Zdjęcioszki! :loveu: Śliczne, uwielbiam oglądać te Twoje potwory przy zabawie :D Powiedz mi, te pilki z Konga są dosyć miękkie i łatwo się zgniatają w paszczy? Jak piszczałki? Jak milo się to czyta :loveu: Bardzo podobnie do normalnych tenisowych. Trochę ciężej od trixowych piszczałek. My mamy rozmiar L, który jest wg mnie duży i Owczar problemu nie ma, ja też niet. http://i1076.photobucket.com/albums/w457/kalyna2/kalyna2040/DSC_0035_zps5ddffdf6.jpg ojacie, ale genialne!! Hihihih bardzo ładne. Szkoda mi teraz tam coś kłaść, coby się nie zniszczyło :laugh2_2: Ale spoko, za 2-3 dni mi przejdzie... Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 U nas tenisowe też tylko na 3 rzuty :evil_lol: Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 :loveu: poważnie? Sonii te z kortów też na 3 rzuty wystarczyły... Ciapulcowi na dłużej. Ale dziurek po zębach nie ma jeszcze w KONGach, może się uda im dożyć do świąt :laugh2_2: ps. tak wygląda u nas kupowanie tańszych zabawek... :nonono2: Poważnie :) Wygląda nie za specjalnie, ale jest tą ukochaną piłką, najwięcej wytrzymującą, codzienne zabawy są z nią :) Kupiłam na zapas 6, a tu jedna cały czas żyje :) I najlepsze że jak Kajce podstawię te nowe i tą, to i tak wybiera tą :D Nowoczesne liczenie- na 3 rzuty :evil_lol: Quote
rashelek Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Mam w planach przetestować te Kongowe, oby tylko piszczałka w nich działała trochę dłużej ;) Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nowoczesne liczenie- na 3 rzuty :evil_lol: Liczenie "po dogomaniacku" :megagrin: Quote
marta1624 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Mam w planach przetestować te Kongowe, oby tylko piszczałka w nich działała trochę dłużej ;) Jeśli Miczka nie jest jak Gandi to przeżyje :evil_lol: Ja polecam ;) Liczenie "po dogomaniacku" :megagrin: Tylko dogomaniak wie o co chodzi :megagrin: Sorki Alina za panoszenie :oops: Quote
Recommended Posts