Tekla64 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 no ja jestem totalnym laikiem i na zdjeciach sie nie znam ale mnie osobiscie sie bardzo podobaja zwlaszcza ze modelki i modele przecudne!!!! juz kiedys gdzies mowilam ze nie kazdy moze miec takie talenta i nie wszystkie moga robic super zdjecia bo .... no bo sie nie da i musza byc takie jak ja !!!! bysta wy wiedzialy ze robicie piekne fotki!!!hihihi nie czuje sie dyskryminowana ino czasem zal tylek sciska, ze ja tak nie umam ,ale tak pozytywnie bo wtedy se wejde do kogos co cudne fotki robi i juz mi lepiej a mimo wszystko swoje cykam i tez sie z nich ciesze. bylam na stronie i az mnie dech zaparlo!!! no powtorze masz talent kobito! i bede se tu zagladac i bede gadac o zwierzakach ale co do zdjec nic wiecej nie powiem hihihi bo po co? Quote
weszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Tekla mnie tu zwabiła i widzę że bardzo słusznie :) Piękne zdjęcia pięknych psów więc będę Was odwiedzać :) Quote
anka_szklanka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='sota36']Tak! Wyzszy stol i ogromna kanapa!!!!!! Kobito - a gdzie Ty mieszkasz????? Wlasnie jestem na Twojej stronie -swietne foty w moim klimacie! Tylko, ze masz talent! A ja chce briardyy :D Niestety w okropnej Warszawie, cieżko tu o dobry plener :( [quote name='Kama & Diana']Nie wiem co tu napisać... Dosłownie CUDNA GALERIA!!! Szanta taka piękna, cud, miód i orzeszki :] Chce więcej zdjęć tej piękności ;) Szanta mówi dziekuje :) [quote name='catie']wszystkie foty świetne :) jaki masz aparat ? tam są z roznych często zmieniam :P teraz canon 5d i chyba juz ten pozostanie. Na szczescie mój mąż lubi kolekcjonowac (a moze po prostu kupowac :P) sprzet ; jednak w galerii jest nawet zdjecie z kompakta ale ciiii ;) [quote name='Tekla64']no ja jestem totalnym laikiem i na zdjeciach sie nie znam ale mnie osobiscie sie bardzo podobaja zwlaszcza ze modelki i modele przecudne!!!! juz kiedys gdzies mowilam ze nie kazdy moze miec takie talenta i nie wszystkie moga robic super zdjecia bo .... no bo sie nie da i musza byc takie jak ja !!!! bysta wy wiedzialy ze robicie piekne fotki!!!hihihi nie czuje sie dyskryminowana ino czasem zal tylek sciska, ze ja tak nie umam ,ale tak pozytywnie bo wtedy se wejde do kogos co cudne fotki robi i juz mi lepiej a mimo wszystko swoje cykam i tez sie z nich ciesze. bylam na stronie i az mnie dech zaparlo!!! no powtorze masz talent kobito! i bede se tu zagladac i bede gadac o zwierzakach ale co do zdjec nic wiecej nie powiem hihihi bo po co? spróbuj następnym razem zrobić zdjęcie z poziomu oczu psa, wystarczy kucnąć a efekt mówi sam za siebie ;) Przy maluchach tylko troche trudniej ;) A jeśli o talenty chodzi to mam też niebywały talent do psucia sprzętów elektronicznych i bałaganiarstwa, o! :D [quote name='weszka']Tekla mnie tu zwabiła i widzę że bardzo słusznie :) Piękne zdjęcia pięknych psów więc będę Was odwiedzać :) hihi no ładnie dziekuje Wam dziewczyny, niewiem co powiedzieć ale: OD TEJ CHWILI ZABRANIAM WCHODZIĆ NA STRONE BO NIE BEDE MIAŁA CO WRZUCAĆ TUTAJ :D a na dobranoc moje dzidzi jedno i drugie :) Tak tylko pozują na aniołki bo tak naprawde to dwa huligany, a do tego wiecznie sobie nawzajem dokuczają ;) Quote
eria Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Mnie tak samo jak Weszkę przywiodła tu Tekla hihihi Cudne zdjęcia i ładne psy ! Będę tu zaglądać :) Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 jak ja kucne to moje kochane gupoki natychmiast leca do mnie niestety, bardzo rzadko sa tak zajete ze moge z innych pozycji robic zdjecia jak ze stojacej. wiem wiem gdzies zrobilam blad i chyba jednak czesc zwierzakow lubi byc fotografowane a czesc nie bardzo, zlej baletnicy i rabek u spodnicy hihihi moze kiedys w koncu choc poprawne zdjecia sie naucze robic ale i tak mam radoche , co nie znaczy ze nie probuje wcielac w zycie waszych rad. zdjecie twoich "dzieciatek" piekne zwlaszcza proporcje hihihi a ile twe chlopie ma wiosenek? Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Tekla64 napisał(a):jak ja kucne to moje kochane gupoki natychmiast leca do mnie niestety, bardzo rzadko sa tak zajete ze moge z innych pozycji robic zdjecia jak ze stojacej. wiem wiem gdzies zrobilam blad i chyba jednak czesc zwierzakow lubi byc fotografowane a czesc nie bardzo, zlej baletnicy i rabek u spodnicy hihihi moze kiedys w koncu choc poprawne zdjecia sie naucze robic ale i tak mam radoche , co nie znaczy ze nie probuje wcielac w zycie waszych rad. zdjecie twoich "dzieciatek" piekne zwlaszcza proporcje hihihi a ile twe chlopie ma wiosenek? no niestety jak ja robie zdjęcia to też musze mieć pomocnika, psy wprost uwielbiają wsadzać nos w obiektyw ;) Dzieciątko ma 4 lata i niestety przegrywa w z 11 miesięczną Szantą w przepychankach.. Mówi sie o dogach, że to takie nakanapowe leniwce ale ja mam 100% ADHD ;) Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 eeee ale chlopie bez tej przypadlosci???? bo jakby dwa na raz ..... hihihi moje wnucze w lutym skonczy 2 i tez nie ma szans z moimi , ino Gustaw jest w jego zasiegu hihihi a i to nie jest w stanie utrzymac sie na nogach jak sie przeciagaja. ja mysle ze moje maja w d... obiektyw ino ze jak ja jestm w nizszej pozycji to trza to natychmiast wykorzystac, okazujac i pomoc i moze wielka milosc ,anektujac se mnie na wlasnosc , nie wazne ale nooo nie jestem najczesciej w stanie zrobic takiego zdjecia bo wieksza czesc czasu jestem z moimi psami calkiem samam ale jest szansa ze to sie zmieni i moze wtedy beda czesciej juz lepszejsze zdjecia najwazniejsze bys szybko wydbrzala i nawstawiala nastepnych pieknych zdjec do podziwiania czego ci zycze mocno! Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Tekla64 napisał(a):eeee ale chlopie bez tej przypadlosci???? bo jakby dwa na raz ..... hihihi moje wnucze w lutym skonczy 2 i tez nie ma szans z moimi , ino Gustaw jest w jego zasiegu hihihi a i to nie jest w stanie utrzymac sie na nogach jak sie przeciagaja. ja mysle ze moje maja w d... obiektyw ino ze jak ja jestm w nizszej pozycji to trza to natychmiast wykorzystac, okazujac i pomoc i moze wielka milosc ,anektujac se mnie na wlasnosc , nie wazne ale nooo nie jestem najczesciej w stanie zrobic takiego zdjecia bo wieksza czesc czasu jestem z moimi psami calkiem samam ale jest szansa ze to sie zmieni i moze wtedy beda czesciej juz lepszejsze zdjecia najwazniejsze bys szybko wydbrzala i nawstawiala nastepnych pieknych zdjec do podziwiania czego ci zycze mocno! ADHD mają oboje, nawet przez sen się turlają albo wymachują kopytami :) Cieżkie to moje życie... Dwulatek to jeszcze sobie nie poradzi, ale czterolatek zapewniam że potrafi się odwinąć :D Nie moge włąśnie coś wydobrzeć, płakać mi sie chce jak widze słońce za oknem (nie wspomne o psach które tylko mój małżonek na 10 min raczy wyprowadzać od tygodnia..). Łykam gripex, citrosept (fuuuuuuuj), cała jestem zalana glutami, węzły chłonne wystają dalej niż uszy :( Pomocy kobiety, macie jakies sekretne przepisy na wyzdrowienie??!! Quote
sota36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Nie ma nowych fot???? no nieeeeeeeeeeeeee... Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 ja cala rodzine a siebie najbardziej , i wszystkie chetne cioteczki caly czas zawziecie namawiam do kuracji czosnkowej, o ile oczywiscie narzady wewnwtrzne znosza, swiezy ale polski pokroic i z maselkiem na chlebku swiezutkim dwa razy dziennie sobie zaaplikowac do tego te wszytskie normalne domowe sposoby wedle potrzeby, miod podraznia gardlo ale jak kto znosi to tez mozna sobie aplikowac. wiem ze to malo przyjemna kuracja dla obecnych ale wedle mnie bardzo skuteczna i mozna to przezyc jesli sie do pracy nie chodzi. moze poprobujesz i moze pomoze szybciej pozbyc sie kataru [napewno mam spawdzone na zatoki tez super ]anginy i w ogole przeziebienia. zycze bys szybko stanela na nogi[ Weszka tez jakos dziwacznie walczy co i rusz z roznymi nawrotami niestety] trzymam kciuki z wyzdrowienie Quote
sota36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Miod pol litra, do tego posiekana glowke czosnku i 3-4cytryny - cale, spazone wraz ze skorkami. Robi sie taki ni to syrop, ni to pasta -jesz, tyzeczke dziennie. Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Tekla64 napisał(a):ja cala rodzine a siebie najbardziej , i wszystkie chetne cioteczki caly czas zawziecie namawiam do kuracji czosnkowej, o ile oczywiscie narzady wewnwtrzne znosza, swiezy ale polski pokroic i z maselkiem na chlebku swiezutkim dwa razy dziennie sobie zaaplikowac do tego te wszytskie normalne domowe sposoby wedle potrzeby, miod podraznia gardlo ale jak kto znosi to tez mozna sobie aplikowac. wiem ze to malo przyjemna kuracja dla obecnych ale wedle mnie bardzo skuteczna i mozna to przezyc jesli sie do pracy nie chodzi. moze poprobujesz i moze pomoze szybciej pozbyc sie kataru [napewno mam spawdzone na zatoki tez super ]anginy i w ogole przeziebienia. zycze bys szybko stanela na nogi[ Weszka tez jakos dziwacznie walczy co i rusz z roznymi nawrotami niestety] trzymam kciuki z wyzdrowienie tak sie składa że uwielbiam czosnek :D No wlasnie co jednego dnia jest lepiej, to nastepnego znowu gorzej. Dzięki wielkie, miodu też podjadam, napar z imbiru z cytryną zaraz jeszcze sie wypłucze nagietkiem. Czyste tortury :( Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 sota36 napisał(a):Miod pol litra, do tego posiekana glowke czosnku i 3-4cytryny - cale, spazone wraz ze skorkami. Robi sie taki ni to syrop, ni to pasta -jesz, tyzeczke dziennie. a to ciekawe, musze czekać na małża, to mi kupi czosnek i zapas cytryn :) Quote
kajkoowa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Szanta to dożyca? :) Przepiękna jest, Ozzy zresztą też :loveu: Twoje zdjęcia są rewelacyjne :) Quote
Kinia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 cześć! Przepiękna dożyca! I jeszcze te miny:loveu: Świetne zdjęcia Będę wpadać często:) Quote
eria Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 no dobra, opowieści opowieściami ale ja poproszę fotki :) Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 dzieku wszytskim za miłe słowa, na zdjecia mam nadzieje wybrac sie jutro o ile bedzie słonce. Sota36 zrobiłam Twój wymysł, tzn proporcje troche nie te - za mało miodu miałam i wrzuciłam tyle czosnku, ze oczy mi wyszły, zaczełam skakać po kuchni jak poparzona :lol: Do tego rozpędziłam sie i dla szybkiego efektu wziełam 3 łyżeczki naraz, masakra :evil_lol: Ale trzeba przyznać że od razu odzyskałam oddech :multi: Musisz to opatentować i sprzedawać w tele-zakupach :razz: Quote
Tekla64 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 tu zawsze znajdzie sie bobry sposob na wszystko!!! zdrowiej i rob zdjecia Quote
weszka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Oooo ciekawa ta mikstura! Ukręcę sobie - może nareszcie mnie to uleczy bo już nie mam do siebie cierpliwości. Tylko nie kumam co z tymi cytrynami całymi - posiekać czy co? Idę na gg do Soty ;) Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 weszka napisał(a):Oooo ciekawa ta mikstura! Ukręcę sobie - może nareszcie mnie to uleczy bo już nie mam do siebie cierpliwości. Tylko nie kumam co z tymi cytrynami całymi - posiekać czy co? Idę na gg do Soty ;) ja pojechałam po całości blenderem, razem z pestkami :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 No juz wiecie:) Weszke oswiecilam, co z cytrynami - a te 3-4 cytryny na pol litra miodu! I uwazajcie na ilosc czosnku, bo bidne Wasze zaladki!!!!!! ziury beda!!! dajcie moze mniej - tak ze 3/4 glowki - wszystko zalezy od wielkosci glowki czosnku. Miod ma byc naturalny!!!!!!! Quote
eria Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kiedyś były ręce które leczą, teraz jest odpowiednik " Sota która leczy" hihihiih Quote
sota36 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 eria napisał(a):Kiedyś były ręce które leczą, teraz jest odpowiednik " Sota która leczy" hihihiih "Jola- ciocia dobra rada" anua - zarabisty banerek!!! Quote
weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Mikstura ukręcona. Pierwsza porcja przyjęta. Nie jest taka zła ;) a co do skuteczności to się okaże. Ile to można się na tej dogomanii nauczyć :D Quote
Recommended Posts