Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak powoli się rozkręcam, zresztą uruchomienie dogo na moim kompie graniczy z cudem ;)

deer_1987 faktycznie Ozzy to męskie imię, ale miesiąć myślałam i nie mogłam wymyśleć a to pasowało jak ulał ;)

Trafiła do nas 7 lat temu a wyglądała o tak (była jeszcze w miare krótka i bielusia) :

Znajoma miała praktyki u weta, akurat jakas baba przyniosła toto i czwórke rodzeństwa do uśpienia :/
Najciekawsze że z dalmatynki i jamnika sie urodziły.
Znajoma wzięła maluchy, odchowała je jakiś czas w domu (miały ok 2-3 tyg) i pozniej zaniosla pod giełde gdzie wszytskie oddała, niestety niewiem co dalej sie z nimi stało :(
A mała łaciata trafiła do mnie, jak ją zobaczyłam to sie zakochałam od razu :) Chociaż moja mama stwierdziła że wygląda jak świnka hehe.
Straszna z niej cholera zadziorna, wydaje mi sie że ma troche nie po kolei bo tak wcześnie była zabrana od matki... Ale i tak ją kocham najbardziej na świecie :D

Posted

ojej dziekuje ale naprawde, jakie kompleksy ;) Bardzo mi miło :)
Jeśli chodzi o małą to ma ona doktorat w ginekologii i gastrologii psiej, wiecznie mały długi nos tkwi i bada te okolice :/ A Szanta zawsze w tej pozycji poddaje sie badaniom :D

Dosłownie przed chwilą złapałam Szantusie na gimnastyce stołowej :]

Posted

Tekla64 perspektywa łatwego łupu prosto z talerza, skłania psy do różnych dziwactw ;)

A jeśli chodzi o dziwactwa Szantowe to ma ona również ciekawą mimike twarzy ... jeśli można TO tak nazwać :D

A tak w ogole żeby nie było, to przyszła szampionka, dostojna i dumna jak to dog ;)

Posted

z jednego spaceru przynosze jakieś 200 zdjęć wiec nie ma szans żeby nie trafić ;) Ostatnio fotografowalam Goldena i przez 2h zrobiłam ponad 600 :O
Taki jest jeden z efektów ;)

a jeśli chodzi o stoły, to wolałabym żeby wszytskie były poza zasięgiem, krówsko pakuje mi sie wiecznie na blat w kuchni (oczywiscie razem z łapami) i wyżera, prośby i groźby na nic :( I wszytskie brzegi stołów oblepione pianą z pycha wymieszaną z kudłami, cudnie po prostu :D