Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak duża jest Lisia?
Ile cm ma w kłębie, jaka waga?
Pytam bo wiem, że zdjęcia potrafią być mylące, wygląda na całkiem sporą ale yewcia1 reklamuje ja jako Rozmiar_Ratlerka; jeśli jest taka mała mogę pomóc. Małe pieski szybko znajdują chętnych, może coś da się zrobić.
A Lisia jest dodatkowo naprawdę bardzo ładna. Przynajmniej na tych pierwszych zdjęciach. Ona tak utyła czy tylko na fotce tak wygląda?

Posted

[quote name='Vella']Jak duża jest Lisia?
Pytam bo wiem, że zdjęcia potrafią być mylące, wygląda na całkiem sporą ale yewcia1 reklamuje ja jako Rozmiar_Ratlerka; jeśli jest taka mała mogę pomóc. Małe pieski szybko znajdują chętnych, może coś da się zrobić.
A Lisia jest dodatkowo naprawdę bardzo ładna. Przynajmniej na tych pierwszych zdjęciach. Ona tak utyła czy tylko na fotce tak wygląda?[/quote]
Vella dzięki:loveu: Justyna i Solito wieczorem odpowie na wszystkie Twoje pytania:lol:

Posted

[quote name='Vella']Jak duża jest Lisia?
A Lisia jest dodatkowo naprawdę bardzo ładna. Przynajmniej na tych pierwszych zdjęciach. Ona tak utyła czy tylko na fotce tak wygląda?[/quote]

Vella Lisia jest maleńka
ile cm nie wiem :oops: ale siega do poł łydki mojej wzrost ratlerkowaty..........

Lisia lekko przybrala na wadze ale wiekszość tego wizerunku to grube futerko ( mimo lata z "podszerstkiem")

Vella jesli nasz jakiekolwoek pytania odnosnie Lisi odpwiem na wszystkie
pisz :)

Posted

oki, to zważ ją, zmierz, a jak będziesz mogła to i nowe fotki się przydadzą, chociaż te które są i tak są ładne.

Jak będę miała konkretne wymiary to pokażę Lisię znajomym, samych zdjęć demonstrować nie będę bo na tekst "jest wielkości ratlerka" wszyscy wybuchają śmiechem. Mają jeszcze w pamięci Nitkę - ten "ratlerek" w dwa miesiące skoczył z siedmiu kilogramów na siedemnaście :evil_lol:

Małe pieski szybko znajdują domy, zwłaszcza młode. I zwłaszcza tak ładne jak Lisia. Nawet jeśli znajomi nie wypalą to i tak pewnie sunia długo domu szukać nie będzie.
Ona jest gdzieś poogłaszana? Oprócz allegro, bo to widziałam.

Posted

Ja może troszkę sprostuje...
Ratlerkiem bym Lisi nie nazwała. Fakt - nie jest duża, ale ma grubą sierść /taką zimową - jak haszczaki/
Ratlerki są b.chude i drobniutkie /mam taką sunię:loveu: chwilowo w domu, to widzę różnicę/

Posted

Radku udanego wypoczynku :loveu:

zmierzylam :multi:
co prawda Lisia się zestresowała , bo co ta pani chce od niej z miarką :evil_lol:

Lisiunia ma wysokości około 35 cm a długości od początku noska do końca psa ( bez ogonka bo go podkuliła) 65 cm

Posted

cieżko porównywać lisie do jakiejkolwiek rasy...ona jest idealna taka jaka jest....:loveu:
ona i diania to moje ulubienice w schronisku:loveu: ...ale wszystkie psiaki staram sie traktować ta samo:cool1: zeby nie było