justynavege Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 raczej nie........ Lisia jest bardzo strachliwa Dzinka wesoła i "niebojąca" Lisia jak wraca do boksu ze spaceru mija zawsze boks Dzinki i zawsze po drodze idzie dać jej buziaka przez kraty Quote
yewcia1 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Lisia potrzebuje domku - bedzie rozdawać buziaczki. Quote
justynavege Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Myslę ze Lisia dogadałaby sie z inną suczką o ile tamta by jej zbytnio nie zdominowała....... Quote
rotek_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 obfoce lisie jak tylko będę miała czas.... chociaż...poprosze solito ona codziennie robi zdjęcia psom....dla niej to frajda.... Quote
yewcia1 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [CENTER][B]Co tam dzisiaj u naszego okruszka słychać??[/B][/CENTER] Quote
Mysia_ Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Lisiuniu, a Ty wciąż bez domku? :placz: Quote
justynavege Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Okruszek jutro ma być kąpany....... Ciotka RITA obiecała ;) Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [IMG]http://i3.photobucket.com/albums/y97/wiosna/uciechow/Untitled-1.jpg[/IMG] Lilunia parówkożerna psianka Quote
Vella Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jak duża jest Lisia? Ile cm ma w kłębie, jaka waga? Pytam bo wiem, że zdjęcia potrafią być mylące, wygląda na całkiem sporą ale yewcia1 reklamuje ja jako Rozmiar_Ratlerka; jeśli jest taka mała mogę pomóc. Małe pieski szybko znajdują chętnych, może coś da się zrobić. A Lisia jest dodatkowo naprawdę bardzo ładna. Przynajmniej na tych pierwszych zdjęciach. Ona tak utyła czy tylko na fotce tak wygląda? Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Vella']Jak duża jest Lisia? Ile cm ma w kłębie, jaka waga? Pytam bo wiem, że zdjęcia potrafią być mylące, wygląda na całkiem sporą ale yewcia1 reklamuje ja jako Rozmiar_Ratlerka; jeśli jest taka mała mogę pomóc. Małe pieski szybko znajdują chętnych, może coś da się zrobić. A Lisia jest dodatkowo naprawdę bardzo ładna. Przynajmniej na tych pierwszych zdjęciach. Ona tak utyła czy tylko na fotce tak wygląda?[/quote] Vella dzięki:loveu: Justyna i Solito wieczorem odpowie na wszystkie Twoje pytania:lol: Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Jak justynie tylko strona się załaduje to napisze - bo dziś dogo chodzi fatalnie:cool3: Quote
justynavege Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Vella']Jak duża jest Lisia? Ile cm ma w kłębie, jaka waga? Pytam bo wiem, że zdjęcia potrafią być mylące, wygląda na całkiem sporą ale yewcia1 reklamuje ja jako Rozmiar_Ratlerka; jeśli jest taka mała mogę pomóc. Małe pieski szybko znajdują chętnych, może coś da się zrobić. A Lisia jest dodatkowo naprawdę bardzo ładna. Przynajmniej na tych pierwszych zdjęciach. Ona tak utyła czy tylko na fotce tak wygląda?[/quote] Vella Lisia jest maleńka ile cm nie wiem :oops: ale siega do poł łydki mojej wzrost ratlerkowaty.......... Lisia lekko przybrala na wadze ale wiekszość tego wizerunku to grube futerko ( mimo lata z "podszerstkiem") Vella jesli nasz jakiekolwoek pytania odnosnie Lisi odpwiem na wszystkie pisz :) Quote
Vella Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 oki, to zważ ją, zmierz, a jak będziesz mogła to i nowe fotki się przydadzą, chociaż te które są i tak są ładne. Jak będę miała konkretne wymiary to pokażę Lisię znajomym, samych zdjęć demonstrować nie będę bo na tekst "jest wielkości ratlerka" wszyscy wybuchają śmiechem. Mają jeszcze w pamięci Nitkę - ten "ratlerek" w dwa miesiące skoczył z siedmiu kilogramów na siedemnaście :evil_lol: Małe pieski szybko znajdują domy, zwłaszcza młode. I zwłaszcza tak ładne jak Lisia. Nawet jeśli znajomi nie wypalą to i tak pewnie sunia długo domu szukać nie będzie. Ona jest gdzieś poogłaszana? Oprócz allegro, bo to widziałam. Quote
solito Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ja może troszkę sprostuje... Ratlerkiem bym Lisi nie nazwała. Fakt - nie jest duża, ale ma grubą sierść /taką zimową - jak haszczaki/ Ratlerki są b.chude i drobniutkie /mam taką sunię:loveu: chwilowo w domu, to widzę różnicę/ Quote
yewcia1 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No ale Lisia jest malutka na poduszce typu jaś się zmieści:lol: Quote
justynavege Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vella dopiero teraz przeczytałam post Twoj by Lisie zmierzyć.. jutro jak będe w schronisku dokonam pomiaru tylko gorzej bedzie z wazeniem bo nie ma wagi Quote
Molkas Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Lisia wazy gdzieś ok. 8-9 kg tak mi się wydaje... Quote
Molkas Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Radek mówię "na oko" choć futerko Lisi może być mylące...wtedy mozna wziąc jakieś 1-2 kg "minus" Quote
justynavege Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 zabijcie mnie zapomniałam zmierzyć Lisię :placz: Quote
yewcia1 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Mierzyć, mierzyć i dziś już nie zapominać:lol: Quote
justynavege Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Radku udanego wypoczynku :loveu: zmierzylam :multi: co prawda Lisia się zestresowała , bo co ta pani chce od niej z miarką :evil_lol: Lisiunia ma wysokości około 35 cm a długości od początku noska do końca psa ( bez ogonka bo go podkuliła) 65 cm Quote
rotek_ Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 cieżko porównywać lisie do jakiejkolwiek rasy...ona jest idealna taka jaka jest....:loveu: ona i diania to moje ulubienice w schronisku:loveu: ...ale wszystkie psiaki staram sie traktować ta samo:cool1: zeby nie było Quote
Recommended Posts