Izis Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='Mysia_'] Co do gryzienia się psów, prosty przykład - budynek administracji w "moim" schronisku :roll: Około 15 -20 psów spędza tam z nami cały dzień, jest cisza i spokój, a jak ktoś wejdzie zaraz zaczyna się akcja, jak wszystkie psy się zerwą, są podekscytowane to nie raz zdarza się im spięcie :shake:[/quote] Też o tym pisałam. Dobrze, że chociaż Ty wiesz o co mi chodzi. Quote
Mysia_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 gdzieś tu pisaliście o zmianie tytułu? Mam coś zmieniać? Quote
justynavege Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Mysia proszę napisz w tytule transport okolice Krakowa - okolice Wrocławia pilnie potrzebny Izis nie chodzi o kasę z tego co pamietam ofiarodawczyni dawala rowniez dla Kulfonka ( czy sie myle moze) na pewno znajdziesz psiaka w potrzebie ktoremu pieniadze sa potrzebne Quote
Izis Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nie moja kasa i nie moja decyzja. Jeśli nie pójdzie na DT Lisi zostanie zwrócona. Babeczka bardzo się zmartwiła, że Lisia do schroniska wraca :-( Ci Holendrzy to jej bardzo dobrzy przyjaciele. Mam nadzieję, że tam Robert w Uciechowie na nich poczeka i że tej całej koszmarnie długiej drogi nie zrobią na próżno. Uprzedźcie więc go proszę. Quote
justynavege Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Izis jesli tylko dadzą znac telefonicznie na pewno poczeka 510433322 889137137 Quote
Mysia_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 tytuł zmieniłam... Qrczę, szkoda mi tej Liśi, nie dosyć, że nalezy do strachliwych psiaków to jeszcze ciągle przeprowadzki :-( A to napewno nie działa na jej korzyść :shake: A na osatatnich fotkach taka szczęśliwa była... Quote
yewcia1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Lilcia potrzebuje domu z prawdziwego zdarzenia Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Mysia_']szkoda mi tej Liśi, nie dosyć, że nalezy do strachliwych psiaków to jeszcze ciągle przeprowadzki :-( A to napewno nie działa na jej korzyść :shake: A na osatatnich fotkach taka szczęśliwa była...[/quote] Święte słowa. W końcu nie musiała siedzieć sama w boksie. Miała i stałe towarzystwo człowieka i przestrzeń. Quote
Radek Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Czy ktoś kontaktował się w sprawie Lisidła z aukcji na Allegro? Quote
solito Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Izis']Święte słowa. W końcu nie musiała siedzieć sama w boksie. Miała i stałe towarzystwo człowieka i przestrzeń.[/QUOTE] Racja... Myślę, że zabranie jej teraz do warunków schroniskowych to byłaby krzywda dla Lisi... Trzeba poprostu jak najszybciej znaleźć dla niej prawdziwy domek... Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Solito. Powiedz mi jak to się dzieje, ze tylko Ty jedna z całego Uciechowa to rozumiesz. Dlaczego reszta znów chce zamknąć Lisię w boksie? Ona już chyba swoje niezawinione winy dość okupiła w zamknięciu. Lisia teraz ma możliwość naprawdę żyć (w czym niewątpliwie przeszkadzają naloty co niektórych) ale naloty nie są codziennością Lisi a zamknięcie w schronisku będzie :-( I nie rozumiem też jak to możliwe że Uciechów wyadoptował WSZYSTKIE PSY (poza Kariną i Sarną) nawet 10 letniego Reksia z problemami ocznymi a zdrowej pięknej i kochanej Lisi jakoś nie daje rady. I przypominam sobie ciągle jak to było z tą kotką... i wydaje mi się że to właśnie o to chodzi. Inaczej Lisia już dawno byłaby w domku nowym. Quote
solito Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Izis']Solito. Powiedz mi jak to się dzieje, ze tylko Ty jedna z całego Uciechowa to rozumiesz. Dlaczego reszta znów chce zamknąć Lisię w boksie? Ona już chyba swoje niezawinione winy dość okupiła w zamknięciu. Lisia teraz ma możliwość naprawdę żyć (w czym niewątpliwie przeszkadzają naloty co niektórych) ale naloty nie są codziennością Lisi a zamknięcie w schronisku będzie :-([/QUOTE] Ja poprostu zawsze staram się myśleć z pozycji psa, a nie człowieka... Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Solito i dlatego :loveu: w imieniu Lisi też :-) Quote
solito Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='Izis']Solito i dlatego :loveu: w imieniu Lisi też :-)[/QUOTE] Dzięki...! ;) Quote
Mysia_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Domku dla Lisiuni znajdź się wreszcie! Quote
justynavege Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 rotek wybralas juz zdjecia Lisi do ogloszen gazetowych? Quote
rotek_ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 lila już wysłana.... zdjęcie wziełam ze strony uciechowa.... jak lila siedzi na kolanach u solito Quote
solito Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='rotek_']... jak lila siedzi na kolanach u solito[/quote] A co będzie, jeżeli ktoś mnie będzie chciał zaadoptować... :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='solito']A co będzie, jeżeli ktoś mnie będzie chciał zaadoptować... :evil_lol:[/quote] Więsz jeśli zaproponują Ci dobre warunki to czemu nie :evil_lol: Oczywiście razem z Lisią :eviltong: Quote
solito Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote name='Mysia_']Więsz jeśli zaproponują Ci dobre warunki to czemu nie :evil_lol: Oczywiście razem z Lisią :eviltong:[/QUOTE] No oczywiście!:cool3: Quote
Radek Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 I w ten sposób odejdzie problem z kontrolą poadopcyjną :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 i oby szybciutko Lisiunia trafiła do nowego domku..... Quote
Radek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czyli chwilowo nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń :shake: Quote
Recommended Posts