mamanabank Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 ............................................................... Quote
Romka Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 mamanabank napisał(a):Jeśli mogę Cię prosić, wstaw zdjęcia. Mogę je wysłać do Ciebie bo jak zawsze mi nie wchodzą? Nie mam zdjęcia boksu...ale jeszcze tam będziemy...to zrobię ponownie,bo na 100% nic się nie zmieniło...oni czekają na naszą wizytę,żebyśmy zabrały Lampo a ja czekam na wolny boks i odpowiedz kierownictwa schroniska... Quote
sylwiaso Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Czytam wątek i mam pytanie dlaczego ta pani,która wzięła psinkę piszecie go nienawidzi...dlaczego? czy on również kiepsko wyglądał może trzeba było wziąść Panią na kurs uświadomić jak wygląda normalne psie życie!Wydaje mi się,że trzeba ludzi edukować ja znam taką rodzine, która ma ogromne serce pomaga psiakom,ale edukacji O!i właśnie może w tym kierunku iść z pomocą! Quote
mamanabank Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ............................................................ Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 A kuku!.............................................................. Quote
mamanabank Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ..................................................................................................................................... Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 ................................................................................................................. Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 ............................................................................................................. Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 .............................................................................................................. Quote
Marycha35 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Dziewczyny czekajcie, bo ja oprócz Waszej kłótni nic nie kumam! O co chodzi? Pies jest do odebrania, stało mu się coś? Czemu ma problemy z łapką? Proszę napiszcie spokojnie, bez emocji. Fakty. A ta bida na zdjęciach to warunki miała cudowne, błagam:( Quote
Romka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 ....................................................................................................................... Quote
mamanabank Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ........................................................................... Quote
Andzike Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Czytam i oczom nie wierzę. W głowie mi sie nie mieści, zaraz przeczytam to jeszcze raz i okaże się, że wymyśliłam sobie ta cała przepychankę, bo przecież to niemożliwe, żeby dwie osoby, które pomimo różnicy charakterów, tak wspaniale ze sobą współpracowały i dzięki połączeniu sił uratowały tyle łowickich i nie tylko psów teraz "rozmawiały" ze sobą jak zupełnie obce osoby :( Dajcie sobie po razie, ale nie produkujcie postów, których jest pełno na innych wątkach - postów pełnych żalów i oskarżeń, bo jesteście za to za dobre i za mądre. Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ...................................................................................................................... Quote
mamanabank Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 ...................................................... Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ............................................................................................................................. Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Tu z bólem serca skasowałam zdjęcia Mamanabank,na których jak sama przyznaje ładnie wyszła...no dobra,próbuję obrócić wszystko w żart...;) Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ....................................................................................................................... Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ..................................................................................................................... Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ................................................................................................................ Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 ...................................................................................................................... Wszyscy chyba są zadowoleni:KONIEC Quote
Andzike Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dziewczyny, co się z Wami dzieje???? Romka, po co to licytowanie na wątkach kto co robi ??? wydawało mi się, że właśnie dzięki temu, że nie dublujecie się pomagając psom i każda robi to w czym jest dobra, współpraca układa się tak, że inne grupy wolontariackie mogą Wam zazdrościć!!! Zawsze byłyście zgraną drużyną i przyciągałyście ludzi chętnych do pomocy :( Pokasujcie te posty, bo są żenujące i przynoszą więcej szkody niż pożytku!!!! Quote
Romka Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 Andzike napisał(a):Dziewczyny, co się z Wami dzieje???? Romka, po co to licytowanie na wątkach kto co robi ??? wydawało mi się, że właśnie dzięki temu, że nie dublujecie się pomagając psom i każda robi to w czym jest dobra, współpraca układa się tak, że inne grupy wolontariackie mogą Wam zazdrościć!!! Zawsze byłyście zgraną drużyną i przyciągałyście ludzi chętnych do pomocy :( Pokasujcie te posty, bo są żenujące i przynoszą więcej szkody niż pożytku!!!! Andzike znasz mnie dobrze...powiedz to Mamanabank... Quote
Recommended Posts