katarzyna09 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Luziu,dzięki;).Cholerka,martwię się o tego tatusia.Może się pojawi...Wysyłam jeszcze 20,- Quote
tripti Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 zapiszę narazie, czyli pieski jadą gdzieś do hotelu? Quote
Salo Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Jestem na chwilkę. Kupiłam szczeniakom karę dla Juniorów u weta za 26 zł i 2 saszetki dla młodych tak na szybkiego z rana, jak szłam na dworzec. To od razu nakarmiłam sukę i małe. Dziś wydałam 33 zł na nie. Jak pojadę do Kadzidła to je nakarmię. Mam tabletki uspokajające dla suki, jutro wieczorem jej już dam, bo jadą do mnie do garażu na jedną noc. Dobra, spadam. Odezwę się za parę godzin. Quote
Salo Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 [quote name='tripti']zapiszę narazie, czyli pieski jadą gdzieś do hotelu?[/QUOTE] TAK. Jadą w piątek. Zbieramy nadal pieniądze. Quote
Yv1958 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Chlopak bedzie strasznie nieszczesliwy, jak nagle zostanie sam. Ciekawe, gdzie on sie podziewa? Czy ktos mu krzywdy nie zrobil?:-( Quote
Salo Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Wysiadłam dziś specjalnie przy stacji paliw, aby zobaczyć czy jest ten pies. Niestety go nie było, nie wiem gdzie jest, bo w centrum wsi też go nie widziałam. Zobaczę jutro. U piesków byłam tylko na chwilę żeby je nakarmić. Długo tam nie siedziam, bo okrutnie ciemno. Pójdę jutro. Quote
szafranekm Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Z Sedalinem byłabym ostrożna, ma duże skutki uboczne dla organizmu, tak mówił mi wet. Quote
Salo Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Sedalinu nie będzie, mnie też znajoma wet powiedziała dzisiaj, że klienci, a właściciele psów raczej nie są zadowoleni z tego środka, dała Relanium Forte 2mg (po 4 tabletki), tak na zaś. Instruktaż obchodzenia się z suką otrzymałam, tak więc jutro będzie misja odbicia psiej rodziny z szopy, hehe ;) . Quote
Kava Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 trzymam wszystki kciuki. bedzie dobrze. i zycze szczescia...... Quote
Awit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A moja wet móiw, że sedalin nie jest niebezpieczny dla psa. Ale może ma na myśli psa w domu, uspokojonego sedalinem przed petardami.... Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 zobaczymy potem jak to będzie; mam nadzieję, że uda nam się je dzisiaj do mnie do garażu przetransportować. Będę pooootem. Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Jestem jeszcze; musiałam chatę ogarnąć z grubsza i ugotować im jedzenie. Yana, wysłałam przed chwilą numer konta w wiadomości prywatnej. Sorki, ale urwanie głowy mam z tym podawaniem numeru konta, bo bardzo dużo osób prosiło o to, ale mam nadzieję, że podałam już wszystkim zainteresowanym... Jakby co, to pisać ! Dobra, idę pieski nakarmić. Papa. Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Jeszcze mam jedno pytanko: można by było zrobić banerek dla szczeniaczków i dla suczki, tak aby były na tym banerku razem i od razu jakiś podpis? Niech ktoś wybierze fotki jakie chce, ja się nie wtrącam, bo nie umiem banerków robić, więc proszę o to speca od takich spraw ;) . Dzięki z góry! Dobra, teraz ro już naprawdę idę. Papapaaaa ! Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='salo']Sedalinu nie będzie, mnie też znajoma wet powiedziała dzisiaj, że klienci, a właściciele psów raczej nie są zadowoleni z tego środka, dała Relanium Forte 2mg (po 4 tabletki), tak na zaś. Instruktaż obchodzenia się z suką otrzymałam, tak więc jutro będzie misja odbicia psiej rodziny z szopy, hehe ;) .[/QUOTE] Powodzenia!:) Quote
katimal Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Witam na wątku! Żal biedaków. Nie mogę wiele pomóc, ale jakis grosik na konto przeleję! Proszę o PW. ;) Quote
bela51 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Na razie trzymam mocno kciuki i załuje, ze nie moge bardziej pomoc. Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Wróciłam dopiero od piesków. Suczki nie był (Pimpa - tak ją wołam, hehe), a za godzinę przyjeżdża Piotrek i mamy je do mnie do garażu zawieźć, ale bez suki małych nie wezmę. Jeśli do 15-stej jej dziś nie będzie, to weźmiemy jutro wszystkie i od razu do Józefowa jedziemy. Mam nadzieję, że Pimpa jutro będzie... Szczeniaki jak zwykle głodne, a dla suki jedzenie w drugim kącie szopy, aby jej nie wyjadły ;) . Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Nie złapaliśmy suki, przez 2 godziny łapaliśmy ją. A to w stodole, a to na stacji paliw. Dostała 2 tabletki Relanium i nic. Szczeniaczki zabraliśmy. One były grzeczne w aucie. Naprawdę nie wiem co będzie z tą suką. Szczerze powiedziawszy nie widzi mi się jeżdzenie w kółko za nią a to do szopy, a to na stację paliw. Nie wiem, nie wiem... Quote
tripti Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 relanium na psa działa ze sporym opóźnieniem, na początku to nawet pobudza go. Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Sedalinu wet mi nie dała, dała mi Relanium i mówiła, że do godziny powinny być efekty. Początkowo próbowałam po dobroci, ale ona uciekła nam do szopy, potem z powrotem na CPN. Pokazywałam jej szczeniaki w aucie i na stacji paliw, ale ona nic. Ona jest zdziczała; dowiedziałam się, że już od 3 lat koczuje na tej stacji paliw i przyprowadzała swoje szczeniaki. Nie wiem co mam zrobić. Quote
Ellig Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jedyna szansa do poprosic Vive oni maja osoby do interwencji i potrafia lapac psy, jej tam teraz nie mozna zostawic. Quote
Salo Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 A kiedy mogą przyjechać i ją złapać? My jutro możemy ze szczeniakami przyjechać do tego Józefowa. Quote
tripti Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='salo']A kiedy mogą przyjechać i ją złapać? My jutro możemy ze szczeniakami przyjechać do tego Józefowa.[/QUOTE] trzeba zadzwonić i porozmawiać i umówić się jakoś, na dogo nikt na to pytanie nie odpowie. Quote
Recommended Posts