Luzia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jak coś ja mogę pomóc bazarkami. Mam pod opieką jedną sunię ale myślę że jakoś wydolimy. Quote
Agnieszka_K Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 ja przesłałam rano na razie tylko 30 zł - powinny dzisiaj dojść, jakby wszystkie zadeklarowane doszły to ekstra:D wtedy trzeba jak najszybciej je wieźć, bo w piątek to już będzie istny sajgon z petardami :( Quote
Yana Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='salo']Chciałabym, aby pojechały już w piątek, bo oe bardzo boją się huków petard. Więc w Sylwestra może być o wiele gorzej, zwłaszcza, że będą tam zupełnie same. Doszły do mnie pieniążki od trzech osób, razem= 160 zł. Ja wydałam dzisiaj na karmę i na jedną plastikową miskę 20 zł. Zostało mi więc z 4 dych jeszcze drugie 20 zł, więc mamy wszystkiego 180 zł. To nadal za mało :( .[/QUOTE] myślę, że będą jeszcze deklaracje i wpływy, a propozycja Tattoi jest bardzo korzysta, trzeba organizować transport Quote
ilon_n Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Trzeba nakręcać już jakiś transport. Do piątku bardzo blisko. Na szczęście odległość nie jest zbyt wielka. Czy masz salo jakieś możliwości transportowe?? I pytanie nr 2, czy ta sunia da się złapać na linkę?? Bo rozumiem, że maluchy bez problemu możesz wyłapać .. tak? Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Transport - mamy Citroena Berlingo z pojemnym bagażnikiem, można by je tam wszystkie włożyć, tylko potrzebuję kierowcy... Dzwonię do mojego kolegi z Łysych, do Piotrka, może on by ze mną pojechał. On rok temu Staszka mi woził swoim autem do weta. Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dodatkowo trzeba pamiętać o tym, że musimy miec kasę na: - hotel 300-310zł miesięcznie - karmę - odrobaczenia - szczepienia - odpchlenia - i na transport do hotelu Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='salo']Transport - mamy Citroena Berlingo z pojemnym bagażnikiem, można by je tam wszystkie włożyć, tylko potrzebuję kierowcy... Dzwonię do mojego kolegi z Łysych, do Piotrka, może on by ze mną pojechał. On rok temu Staszka mi woził swoim autem do weta.[/QUOTE] Trzymam kciuki!!!!! Salo podaj mi ile musimy uzbierać na paliwo. Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Dodzwoniłam się do piotrka, będzie u mnie za godzinę, wszystko obgadamy. Za godzinę wszystko będzie wiadomo. Pojedziemy samochodem mojego ojca - citroenem berlingo . Będziemy musieli jechać około południa, bo piotrek na 18 musi już jechać do swojej pracy. Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='obraczus87']Trzymam kciuki!!!!! Salo podaj mi ile musimy uzbierać na paliwo.[/QUOTE] Piotrek za godzinę mi napisze ile by to wyniosło kasy. Bo z tego co mi wiadomo trzeba by było zapłacić w dwie strony, bo my musimy jeszcze do Kadzidła wrócić. Quote
Agnieszka_K Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='salo']Dodzwoniłam się do piotrka, będzie u mnie za godzinę, wszystko obgadamy. Za godzinę wszystko będzie wiadomo. Pojedziemy samochodem mojego ojca - citroenem berlingo . Będziemy musieli jechać około południa, bo piotrek na 18 musi już jechać do swojej pracy.[/QUOTE] świetnie świetnie:D czekamy na wieści :) Quote
Luzia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 TO może warto było by zrobić wydarzenie na FB ?? Jak coś ja mogę jakąś opowieść sklecić. CO Wy na to dziewczyny ? Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='salo']Piotrek za godzinę mi napisze ile by to wyniosło kasy. Bo z tego co mi wiadomo trzeba by było zapłacić w dwie strony, bo my musimy jeszcze do Kadzidła wrócić.[/QUOTE] Oczywiście, że w dwie strony trzeba liczyć. [quote name='Luzia']TO może warto było by zrobić wydarzenie na FB ?? Jak coś ja mogę jakąś opowieść sklecić. CO Wy na to dziewczyny ?[/QUOTE] Dawaj dawaj. Moze uda sue uzbierac troszke kasy z FB. Mało kasy, trzeba bazarkami sie wspierac. Czy ktos ma jakies fanty i moglby zrobic bazarek?? Quote
ilon_n Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 rewelacja .. czyli transport jest zapewniony :) w jedną stronę to pewnie jakieś 150km, w obie wyjdzie 300km. Więc koszty paliwa, w zależności o spalania Waszego Citroena, powinny mieścić się mimo wszystko w widełkach 30-40pln/100km Z mojej strony oferuję dziecięce fanty ciuszkowe na bazarek, tylko szukam osoby, która go wykona i poprowadzi. Quote
obraczus87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nie wiem czy zmieszcza sie w 40zł ;/ w Warszawie za benzyne juz coraz częściej trzeba zapłacić 5,19 :( ale mam nadzieje, że jak zatankuja paliwko u siebie to wyjdzie taniej. Ilona a jesteś w stanie porobić zdjęcia ciuszkom? :) to by ułatwiło sprawę :) Quote
Luzia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='ilon_n']rewelacja .. czyli transport jest zapewniony :) w jedną stronę to pewnie jakieś 150km, w obie wyjdzie 300km. Więc koszty paliwa, w zależności o spalania Waszego Citroena, powinny mieścić się mimo wszystko w widełkach 30-40pln/100km Z mojej strony oferuję dziecięce fanty ciuszkowe na bazarek, tylko szukam osoby, która go wykona i poprowadzi.[/QUOTE] Jak coś bazarek mogę poprowadzić. Tylko zdjęcia były by potrzebne i ceny. Za tekst już się biorę. Quote
Agnieszka_K Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Luzia']TO może warto było by zrobić wydarzenie na FB ?? Jak coś ja mogę jakąś opowieść sklecić. CO Wy na to dziewczyny ?[/QUOTE] dobry pomysł! niech po pare zł się kilka osób nawet dorzuci - napisz, że zbieramy na transport / odrobaczenie / dach nad głową ... Każdy pieniążek się liczy Quote
Agnieszka_K Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Luzia']Jak coś bazarek mogę poprowadzić. Tylko zdjęcia były by potrzebne i ceny. Za tekst już się biorę.[/QUOTE] więcej zdjęć do fb masz [URL]http://nk.pl/#profile/36209096/gallery[/URL] czekamy na wydarzenie :) Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Dzisiaj załatwiłam karton od lodówki, duży jak cholera. Jak przyjedzie Piotrek to złożymy karton, weźmiemy styropian i tam pojedziemy; do piesków. Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Foteczki z dzisiejszego dnia: [IMG]http://lh6.ggpht.com/_smhujo8uq6I/TRncdTmzl6I/AAAAAAAAAC4/BFOq8-QY0U8/s512/suczka.JPG[/IMG] [IMG]http://lh3.ggpht.com/_smhujo8uq6I/TRncdhoHjrI/AAAAAAAAADA/prUbZZ6i3RI/psiaki.JPG[/IMG] [IMG]http://lh4.ggpht.com/_smhujo8uq6I/TRncd6L7p8I/AAAAAAAAADE/eI9Q44kr-y4/jedzenie.jpg[/IMG] Quote
Tattoi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dziewczyny- ja nie moge zbierać pieniędzy na moje konto- bo będę ich beneficjentem- wsadzą mnie do pierdla. Musi być inne konto. Ilon- moze Wasza Fundacja mogłaby wziąć sukę pod siebie- wtedy ja mogę Wam nawet wystawić fakturę jak chcecie, bo jestem firmą przecież. Wtedy pieniądze można wpłacać na Wasze konto. Będzie przejrzyście. Podpiszemy umowę przechowania psa. Co Wy na to? Quote
Luzia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=134295229963517[/url] Wszelkie sugestie co do zmian tekstu piszcie tutaj. Quote
Luzia Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='Tattoi']Dziewczyny- ja nie moge zbierać pieniędzy na moje konto- bo będę ich beneficjentem- wsadzą mnie do pierdla. Musi być inne konto. Ilon- moze Wasza Fundacja mogłaby wziąć sukę pod siebie- wtedy ja mogę Wam nawet wystawić fakturę jak chcecie, bo jestem firmą przecież. Wtedy pieniądze można wpłacać na Wasze konto. Będzie przejrzyście. Podpiszemy umowę przechowania psa. Co Wy na to?[/QUOTE] W razie jak by fundacja nie mogła, to zawsze można wybrać jakąś zaufaną prywatną osobę jak na innych wątkach i na jej konto zbierać pieniądze. Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Podawałam paru osobom mój numer konta i trzy już wpłaciły. Razem 160 zł i ktoś ma jeszcze dopłacić. I tak będę musiała w piątek te pieniądze przekazać osobie, która będzie się pieskami opiekować, gdy już pojadą do Józefowa. Bo już nie wiem czy mam przelać komuś innemu te pieniążki czy dalej trzymać u siebie na koncie i dopiero w gotówce je wypłacić i dać do ręki ?? Nie wiem już sama. Póki co pieniądze nie zginęły. Z moimi jest 180 zł. Quote
Yv1958 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Sledze watek. A co bedzie z psem?:placz: To chyba tatus pieskow? Quote
Salo Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Wilczek musi znaleźć chociaż DT jak najszybciej. Mógłby być problem z zabraniem razem szczeniaków, suki i psa w jednym aucie. Quote
Recommended Posts